De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Agenda

Agenda van lopende en geplande activiteiten

 

Op dit moment ben ik alleen bereikbaar om afstandshealingen te geven. Vanaf maart heb ik weer een vaste uitvalsbasis in NL, dat is op een locatie nabij Ommen. Vraag naar de mogelijkheden.  

 

Indien je een activiteit meer waard vindt voel je dan vrij meer te geven. Het wordt met grote dankbaarheid ontvangen.

 

Persoonlijke Quantum/Keylontic healing, Blessings from the Source en Cosmic Earth EvoLuTion Healing

 

De Quantum/Keylontic Healing wordt zowel op afstand als in real live gegeven, op locatie indien gewenst. 

De Cosmic Earth EvoLuTion Healing wordt zowel op afstand als in real live gegeven, op locatie indien gewenst. 

De Blessings From the Source wordt iedere maandagavond op afstand gegeven, deze kan ook persoonlijk ontvangen worden op locatie indien gewenst. 

 

Kijk bij Contact en Tarief om een afspraak te maken voor de healingen en voor andere mogelijkheden op het gebied van bewust worden en healing, scroll even verder naar beneden op deze Agendapagina. 

 

Ik ontmoet je graag en help je graag verder op jouw ZielenPad.

 

 

Andere Afstandshealingen, Ondersteuningen op allerlei gebied in de Processen van Zelf Healing en Zelf Ontwikkeling door Petra Meijer 

 

~ Iedere maandagavond (tenzij anders aangegeven) de afstandshealing Blessings From the Source  - inschrijven per facebook of mail, uitwisseling 40 euro per persoon. Blessings from the Source kan ook individueel gegeven worden in een real life sessie, zie de informatie daarover bij Blessings from the Source.

 

~ Werken met je Vortex, via skype per groep van 4 personen of individueel - aanvragen per facebook of mail, zie Werken met je Vortex,  60 euro voor een individuele sessie; 40 euro per persoon voor groepen tot en met 6 personen, welke je evt ook zelf samen kunt stellen. Overigens kan dit ook in real life geregeld worden. 

 

~ Andere Multidimensionale Healingen op afstand, zoals Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing voor particulieren en bedrijven en het behandelen van dieren (in overleg met de eigenaar).

 

 

Baby/Jong Kind Reading/Healing:

Na de geboorte van een kind hier op Aarde bij de ouder(s) is het de bedoeling dat dat kind ook mag en kan opgroeien zonder het bewustzijn te verliezen waarvoor het komt.

 

 

Zie Contact en Tarief voor meer informatie over bovenstaande. 

 

Er zijn Altijd mogelijkheden om een aangepast programma samen te stellen om healingen, vortexoefeningen, uitleg te geven voor een groep op een andere locatie, in zowel binnen als buitenland. Alles kan in goed overleg. Zie ter inspiratie ook de Groepssessies die ik geef. Neem contact op als je hier belang bij hebt, dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

 

 

Vrij toegankelijke meditaties op afstand zijn te volgen via mijn facebookpagina 

Op dit moment is er iedere zaterdagavond om 20.00 uur de meditatie Pure Liefdes Energie

 

Cosmic Earth EvoLuTion 

 

Cosmic Earth EvoLuTion verzorgt regelmatig diverse Groepssessies. Zie de Agenda op de website van Cosmic Earth EvoLuTion. Wil je graag op de hoogte worden gehouden van deze Groepssessies, stuur dan een mail. Ik geef je dan de data en locatie aan je door zodra er weer wat gepland is. 

 

Petra Meijer

 

Vrij toegankelijke meditaties op afstand zijn te volgen via mijn facebookpagina 

Op dit moment is er iedere zaterdagavond om 20.00 uur de meditatie Pure Liefdes Energie

 

ByNatureArtPetra

Een website waar ik op mijn manier mij uitdruk middels Schrijfsels en BeeldSprankels omdat ik Ben wie Ik Ben. 

Ter InSpiratie.

 

http://bynatureartpetra.jouwweb.nl/