De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Agenda

Agenda van lopende en geplande activiteiten

 

Nu nog vanaf een locatie nabij het Overijsselse Ommen bied ik onderstaande healingen/teachings aan. Indien gewenst is dat ik op een andere locatie kom werken, vraag dan naar de mogelijkheden. In goed overleg kan er meer. 

 

 

Persoonlijke Quantum/Keylontic healing, Blessings from the Source en Cosmic Earth EvoLuTion Healing

 

De Quantum/Keylontic Healing wordt zowel op afstand als in real live gegeven, ook op andere locaties indien gewenst. 

De Cosmic Earth EvoLuTion Healing wordt zowel op afstand als in real live gegeven, ook op andere locaties indien gewenst. 

De Blessings From the Source wordt iedere maandagavond op afstand gegeven, deze kan ook persoonlijk ontvangen worden op andere locatie indien gewenst. 

 

Indien andere locaties gewenst zijn, houdt dan rekening met een reistarief wat er over heen komt. 

 

Kijk bij Contact en Tarief om een afspraak te maken voor de healingen en voor andere mogelijkheden op het gebied van bewust worden en healing, scroll even verder naar beneden op deze Agendapagina. 

 

Ik ontmoet je graag en help je graag verder op jouw ZielenPad.

 

 

Andere Afstandshealingen, Ondersteuningen op allerlei gebied in de Processen van Zelf Healing en Zelf Ontwikkeling door Petra Meijer 

 

~ Iedere maandagavond (tenzij anders aangegeven) de afstandshealing Blessings From the Source  - inschrijven per facebook of mail, uitwisseling 80 euro per persoon. Blessings from the Source kan ook individueel gegeven worden in een real life sessie, zie de informatie daarover bij Blessings from the Source, uitwisseling 120 Euro.

 

~ Werken met je Vortex, via skype per groep van 4 personen of individueel - aanvragen per facebook of mail, zie Werken met je Vortex,  120 euro voor een individuele sessie; 80 euro per persoon voor groepen tot en met 6 personen, welke je evt ook zelf samen kunt stellen. Overigens kan dit ook in real life geregeld worden. 

 

~ Andere Multidimensionale Healingen op afstand, zoals Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing voor particulieren en bedrijven en het behandelen van dieren (in overleg met de eigenaar).

 

 

Baby/Jong Kind Reading/Healing:

Na de geboorte van een kind hier op Aarde bij de ouder(s) is het de bedoeling dat dat kind ook mag en kan opgroeien zonder het bewustzijn te verliezen waarvoor het komt.

 

 

Zie Contact en Tarief voor meer informatie over bovenstaande. 

 

Er zijn Altijd mogelijkheden om een aangepast programma samen te stellen om healingen, vortexoefeningen, uitleg te geven voor een groep op een andere locatie, in zowel binnen als buitenland. Alles kan in goed overleg. Zie ter inspiratie ook de Groepssessies die ik faciliteer. Neem contact op als je hier belang bij hebt, dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.