De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Baby/Jong Kind Reading/Healing

Baby/Jong Kind Reading/Healing:

 

Na de geboorte van een kind hier op Aarde bij de ouder(s) is het de bedoeling dat dat kind ook mag en kan opgroeien zonder het bewustzijn te verliezen waarvoor het komt. Natuurlijk is dat bij het kleintje nog aanwezig, zoals bij iedere Ziel, maar het kan zich nog niet uitspreken en zal toch ook eerst in de geborgenheid bij die ouder(s) mogen opgroeien tot het de leeftijd bereikt dat het zijn of haar ware Essentie ten toon kan spreiden.

 

Om zowel het kind als de ouder(s) hierin te begeleiden geef ik de mogelijkheid om een reading en evt healing te geven, zodat het kind in de Eigen Vortex kan zijn en blijven en de ouder(s) hiervan weten en dit ook kunnen begeleiden. Als ouder(s) zouden weten waar ze op kunnen letten en hoe zij het kind daarin kunnen begeleiden, dan krijgt dit kind een veel stevigere basis mee.

In de Reading vertel ik hoe de Vortex werkt en hoe deze voor het kind te reinigen, het kind te beschermen, het kind in de eigen aardse en kosmische verbinding te houden.

Is er al healing nodig, dat kan ook simpel aarding geven na de geboorte zijn, omdat dit meestal toch nog een traumatische ervaring is. Een direct goede aarding is belangrijk. Zijn er trauma's opgelopen bij de geboorte, dan kan dit direct worden opgelost.

Een goede start is een mooi begin van het Leven hier op Aarde om te doen waarvoor we gekomen zijn. In de verdere reading kan ik meer over het ZielenPad vertellen van het kind, zodat de ouder(s) ook de ondersteuning kunnen geven zoals is gewenst en zelf ook enigszins voorbereid zijn om de mooie Ziel die bij hen komt ervaren en brengen ook daadwerkelijk kan doen waarvoor het komt. Daarbij kan de rol van de ouder(s) ook aan bod komen in diepere lagen als dat van toepassing is. Soms zijn bepaalde kinderen om de ouder(s) te helpen ook hun ZielenPad te lopen, dus mocht dit belangrijk zijn, dan komt dat ook naar voren. 

De meeste kinderen staan ver open qua energie en tijdens zwangerschap of geboorte kunnen er ook al energieën binnen glippen die niet van hen zijn en die tot zgn 'ziektes' kunnen leiden. Ook daarop kan healing plaats vinden, is het nodig de Vortex toe te passen. Net als bij ieder mens die het hele leven anders zag lopen door een bepaalde gevoeligheid en geplaagd werd/wordt door energieën waardoor het Pad onnodig moeilijk is/was. 

 

Iedere Baby/Jong Kind sessie gaat in goed overleg met de ouder(s) en/of andere begeleiders, verzorgenden. Deze readingen/healingen worden ook ingesproken. Het geluidsbestand wordt per WeTransfer naar het opgegeven email adres verzonden.

 

Deze sessies kunnen zowel op afstand als in persona worden gedaan, ook hierin is een goede afstemming met de ouder(s) van groot belang.

Uiteraard is het voor aanstaande ouder(s) ook van groot belang vrij van beïnvloedende energieën te zijn voor zij de gewenste Ziel tot hun laten komen middels de bevruchting. Indien de vrouw tijdens de zwangerschap bemerkt of twijfelt aan dit gegeven, dan kan ook daar een healing op komen met alle voorzichtigheid die gewenst is. Wederom alles wat vanuit de Ziel toelaatbaar is en wat iemand zelf aan kan. 

 

Ook voor aanstaande ouders die een Ziel willen uitnodigen om bij hen geboren mogen te worden, zijn er mogelijkheden om hierin een speciale sessie te  doen en ook via het werken met de Vortex om de Ziel uit te nodigen bij de aanstaande ouders. Ook hier is het gewenst om in goed overleg te bepalen waar dit mag gebeuren en de betaling. 

 

Neem contact met mij op om te overleggen. Zie Contact en Tarief.