De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » 3D, 4D, 5D, hoeveel D? Heel veel D!!!

3D, 4D, 5D, hoeveel D? Heel veel D!!!

 

Eigenlijk is er helemaal geen shift. Het is alleen het totale multiversum integreren in jezelf. Dus je bewustzijn ont-wikkelen, je DNA (her) activeren en je chakrasystemen (her) activeren.. en dat kan weer in wisselwerking via het wijzigen van je hersenstructuur. In de bewustzijnsvelden om ons heen is alle info beschikbaar om je daar te laten komen, zodat je je her-innert wie je bent.

En wat je daar allemaal aan wilt raken is aan jezelf. Het is de weg naar totale vrijheid, onbegrensde mogelijkheden zonder iets of iemand kwaad te doen. De totale chaos van nu is nodig om je hartsbewustzijn daar te laten komen, zodat je die stap wilt en kunt maken.

 

Nee, mijn woorden hoeven niet te resoneren, misschien zou ik het nog anders kunnen uitleggen, maar ik heb voor nu ook alleen maar dit tot mijn beschikking.. zal mn hersenactiviteit op betere woordenschat eens upgraden. 

En o ja.. het totaal van de Som der Delen is the God Creation.. Jij Zelf dus, Bron Bewust Zijn, niet meer en niet minder en ja is best wel veel, we zijn onderweg.. met veel.

 

Ik heb het dan uiteindelijk over het brengen van Vrije Energie op Aarde, Onderwijs vanuit Je Zelf, Materialiseren en dematerialiseren, leven op Licht Voeding, enzovoort.. daar heb je uiteindelijk niets, maar dan ook helemaal niets voor nodig, behalve dat Bewust Zijn dat dat kan. 

 

Hoe eerder het collectieve veld hierin verandert, hoe eerder dit allemaal kan, want alles is al aanwezig. Je hoeft er alleen maar bij te kunnen en te integreren. Frequenties omhoog dus. Weg uit de gevangenschap en het Ik wil naar Huis gevoel omzetten naar Ik ben eindelijk Thuis. 

 

Overigens zal dit moment plaats vinden als zielecontracten zijn verlopen en opgelost, zielen zijn dan vrij! Zielengroepen zullen dan bewust samenwerken en als LichtFamilie elkaar ondersteunen in de processen die ze verder brengen. Er zal een soort van lichtexplosie ontstaan en het pure bewustzijn zal zich in transcendente staat bevinden.

 

Liefs, Petra