De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Afstandshealing

Afstandshealing

 

Soms kom ik er domweg niet aan toe, of ik denk er niet aan.

Maar als ik tijd heb en ik voel dat ik het zelf kan, dan ga ik er voor zitten of liggen en begin een afstandshealing.

 

Eerst zorg ik er voor dat ik zelf de energie goed door mij heen laat stromen, door meditatie en door mij vanuit mijn hart te openen voor De Goddelijke Bron van Licht.

Ik open mijn handen dan en vraag of ik via de Bron van Licht de levensstroom mag ontvangen.

Dit voel ik doordat mijn handen heel warm worden en de rest van mijn lichaam ook. Ook zie ik het met mijn ogen dicht gebeuren.

 

Dan projecteer ik het Licht vanuit die Goddelijke Bron buiten mij en daar bouw ik dat Licht eerst op tot het een vermogen heeft waarbij ik voel dat het goed is om mee te beginnen. Gaandeweg vergroot het Licht zich.

Er verschijnen dan als vanzelf mensen in die 'Lichtstraal' die ik persoonlijk ken, dan weet ik dat deze mensen het mogen en kunnen ontvangen, anders zouden ze daar niet verschijnen.

Ik doe dat niet vanuit mijn gedachten in ieder geval. Dat wil zeggen, tenzij iemand er om heeft gevraagd, dan zet ik die persoon er zelf bij.

 

Hoe groter het Licht wordt hoe meer mensen er verschijnen die het graag willen ontvangen. Daar zijn ook heel veel mensen bij die ik absoluut niet ken, maar dat zijn waarschijnlijk mensen

in deze wereld die er om vragen. Die krijgen het dus ook mee, omdat zij er om vragen. Bewust of deels bewust, en zelfs onbewust.

 

Ik stuur geen gedachten mee, ik ben alleen bezig met het Licht te projecteren en laat mensen daar gebruik van maken.

Zo kan ik ongeveer een uur bezig zijn met alleen dit Licht projecteren. Ik zie uiteindelijk vaak dat de hele aarde in die Lichtstraal verschijnt met alles er op en er aan.

Met de opbouw en de afbouw van dit geheel ben ik ongeveer twee uur bezig.

Ook kan het gebeuren dat ik alleen die healing geef aan mensen die ik ken en er om hebben gevraagd of aan wie ik het heb aangeboden en die het goed vinden om het te ontvangen.

Het kan ook zijn dat ik iemand af en toe, dan voel ik wanneer het mag, wat stuur, omdat we dat zo afgesproken hebben.

 

Ook een afstandshealing kan dus op vele manieren gebeuren. Soms kan ik een enorm licht projecteren en soms is het ook gewoon minder. Ook omdat het bij sommige mensen niet zo sterk moet zijn en juist heel voorzichtig moet gebeuren.

Dat voel ik dan aan de energie van die mensen en dan gaat het ook om mensen die ik dus persoonlijk ken of die ik goed kan aanvoelen en waarmee het afgesproken is.

 

Ik moet wel zeggen dat hoe vaker je dit doet, hoe sterker je er in wordt en hoe fijngevoeliger je kunt afstemmen op diegenen die het willen en mogen ontvangen.

Het is weer een kwestie van oefenen en ervaren.

 

Voor mij is het ook nog steeds telkens kijken naar mijzelf hoe ik daar in groei en hoe ik het nog beter kan doen.

 

Zelf doe ik ook wel eens mee met wereldwijde meditaties, heel bewust, omdat je daardoor ook heel veel leert. Er zijn meditaties die voor mij goed voelen en ook die helemaal niet goed voelen, waar ik dus dan ook niet mee aan mee doe.

Ook daarin zitten weer lessen om te leren en om jezelf telkens te spiegelen en te analyseren voor jezelf wat er gaande is.

 

 

Liefs, Petra