De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Boodschappen

Boodschappen

 

Zelfs als ik boodschappen doe kom ik altijd wel iemand tegen waarvoor ik iets kan doen.

 

Soms weet ik al de hele dag dat ik een boodschap wil doen, maar stel ik het uit. Zo lijkt het althans. Later blijkt dat ik gewoon op het goede moment zat te wachten en dan voel ik ook dat ik moet gaan.

 

Zo kom ik dan bv iemand tegen waarvan ik weet dat ik iets kan zeggen om die persoon verder te helpen. Je voelt dat je iemand dan op het juiste ogenblik tegenkomt en ik begin dan ook meestal gewoon een praatje. Op de één of andere manier wist deze persoon ook dat hij/zij iemand tegen zou komen die iets kon zeggen wat voor die persoon belangrijk is. Het is meestal geen gewoon praatje.

 

Het gaat meestal over levensvragen en moeilijkheden op dat pad.

 

Zo heb ik wel eens uren met mensen staan praten en kwam ik zonder boodschappen thuis, omdat ik het niet meer belangrijk vond om die boodschappen te doen. Het was alleen voor dat praatje. Het gekke is, dat als ik dan met een boodschappentas loop mensen eerder open staan, dan zomaar met iemand zonder iets een gesprek te hebben. Dus loop ik soms maar gewoon met een boodschappentas.

 

Het zijn altijd bijzondere ontmoetingen, niet zomaar ontmoetingen.

 

Wat ik ook wel doe als ik onderweg ben, is voelen aan mensen welke kleur ze nodig hebben. Dan deel ik een paar uur lang kleuren uit. Mensen die niet open staan voor een praatje kan je op die manier ook wel iets meegeven, waarvan ik voel dat ze dat nodig hebben.

 

Fijner is het wel om open met mensen te zijn en ze dingen in praktische zin mee te geven, zodat ze zich er bewust van zijn. Maar soms kan het niet anders.

 

Zo lijkt het soms of ik boodschappen doe, maar toch ben ik bijna altijd aan het werk.

 

Zowel overdag als 's nachts. Alleen loop ik 's nachts niet rond met een boodschappentas natuurlijk, maar kan ik wel voelen waar bepaalde helende energieën naar toe mogen. En dat doe ik dan ook. En nee, niet iedere nacht, want ook ik heb mijn rust nodig en aangezien ik heel veel verschillende methodes van healing toepas, wat ik overigens ook wel heel erg leuk vindt, moet ik wel zorgen voor mijn rust, anders kan ik dat niet goed voelen en ben ik niet goed bezig.

 

 

Liefs, Petra

 

 

Oktober 2014