De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » De ervaringen ...

Mijn ervaringen met ziektes, healingen en oa het fenomeen kanker.

In mijn leven werd ik veel en vaak geconfronteerd met allerlei mensen met allerlei fysieke ziektes of allerlei gedragingen waar ik niets van begreep, maar die mij wel enorm raakten.

Jonge mensen, oudere mensen.. welke omstandigheden dan ook.

Ik beloofde mij zelf nooit mee te doen aan dit ziek zijn fenomeen, ik wilde het gewoon niet en weigerde het ook, waarbij ik de 'ja' voelde tot in alle vezels van mijn lichaam.

En ja, toen moest ik op weg. Mijn LevensPad volgen.

Stukje bij beetje liet ik mij voorlichten door mijn Hoger Zelf en/of al mijn multidimensionale delen, welke ik ook stukje bij beetje ontdekte en waarvan ik me onderweg tig keer afvroeg wat ik nou eigenlijk aan het doen was. Ik was mijn vraag al lang vergeten, maar voelde wel de gevolgen.

Want ik kwam van de ene fysieke onbalans in de andere. En telkens ook weer kwam ik aan de oplossingen doordat ik ging luisteren.

Daarbij absolute bewustzijnsveranderingen mee makend die me telkens ook vloerden door de vermoeidheid om alles te begrijpen op heel andere levels. Maar ook om alle info die ik binnen kreeg en uit ging voeren en een plek moest gaan geven. Er over te schrijven ook. Spreken ging niet, want ik kreeg geen voet aan de grond bij de mensen met wie ik sprak. Alleen maar meewarige blikken en ja daar kon ik ook niks mee, dus ik ging gewoon door met mijn levenspad, intens verdrietig om de mensen die ik moest missen in dit fysieke leven. Een bijkomende uitdaging om het heel plat te houden. Terwijl ik juist uit Liefde voor mijn medemens dingen uit ging zoeken.

Ik was niet echt alleen, want allerlei Spirits dansten bij wijze van door mijn huis bij tijd en wijle. Vond ik dat gewoon? Natuurlijk niet, ik vond het ronduit bizar, maar kon er niet om heen. Ook niet om de informatie.

En ik probeerde van alles uit.

Heden ten dage is het inmiddels normaal dat mensen zich daar mee bezig houden waar ik mij mee bezig hield, maar toen ik hier in zat kwam ik niet veel mensen tegen. Ook was ik bezig om de verbanden bij elkaar te leggen in mens en maatschappij. En voor mij werd uiteindelijk de optelsom geboren.

Ik ging steeds verder met mijn eigen frequentie te verhogen, op allerlei manieren die ik aangereikt kreeg door mijn Hoger Zelf, Spirit of wat dan ook. En ook dat had weer verregaande consequenties voor mijn dagelijkse leven. Onbegrip op onbegrip en dan ook merken dat als frequenties niet meer passen, je tijdslijn geleefd is in je holografische veld waarvoor jij kwam, je dan weer verder moet zonder die mensen waarmee het voor een tijd wel fijn was. Het leren aan elkaar, van elkaar.. heel bijzonder soms en soms ook helemaal niet leuk in de emotionele ervaring. Hoewel ik meestal degene was die het zag en voelde wat we deden. Het ook probeerde uit te leggen aan de ander wat dat was, maar meestal totaal ontkend werd door de ander. Ook goed moest ik leren.. ik moest verder. Want mijn missie moest doorgaan, hoe dan ook.

Zo heel veel jaren later begreep ik het geheel een beetje. Alle puzzelstukjes eindelijk bij elkaar kunnen vegen.

In mijn levenslijn, mijn bloedlijn, genetisch bepaald zullen sommigen zeggen in het reguliere medische circuit, zitten wat afwijkingen. Familie ziektes kun je ook zeggen en dat ging verder dan ver.

Voor mij was het niet makkelijk om te zeggen dat ik niet mee wilde gaan in ziekte, want ik zag de gevolgen in mijn aardse familie, maar uiteindelijk zag ik dat als ik het wilde oplossen, ook vooral voor mijn dochters in deze, ik afstand moest gaan nemen en kijken wat ik er aan kon doen.

Na jaren bezig te zijn kreeg ik de 'opdracht' healingen te gaan geven. Ik dacht nog.. ik? Geen zin in.. laat iedereen dat lekker zelf doen, ik ben al heel druk met mijn eigen healing en alles op de rit te houden en te overleven in alles. Maar alweer kreeg ik mensen op mijn pad die mij diep raakten en ik moest wel. En toen bleek ik het wel heel bijzonder te vinden wat er gebeurde en ik zei.. ok, ik ga die draad oppakken. Niet wetende wat daar allemaal de consequenties van waren, want anders was ik echt al lang gestopt en gewoon niet verder gegaan. Wat een barre tocht dat levenspad.

Na nog wat jaren verder en een echt heel extreme tijd, kwam ik er achter dat ik bij mezelf telkens in al die tijdlijnen oud zeer aan het verwijderen was. Die hele bloedlijn zuiverend. En dat zat in allerlei lagen in mijn fysieke, emotionele en mentale lichaam. Bloody hell gewoon.

Met dat eruit halen tot op het bot en uit iedere cel van mijn lichaam, o wat zijn dat er veel, ontdekte ik dat ik steeds meer bewustzijn kreeg op van alles en ook dat mijn lichamen anders gingen reageren en vibreren. Ik ging door afschuwelijke pijnen en compleet idiote dromen, angsten, rariteiten, ontmoette mensen in het hier en nu die er mee te maken hadden en in die aardse zin moest ik ook van alles wat bijna onmogelijk leek. Vooral ook weer door het onbegrip van anderen werd dat nog moeilijker. In plaats van hulp heb ik echt ongelooflijk veel tegenwerking gehad en heel veel onbegrip ook. Dat vind en vond ik nog het allermoeilijkste geloof ik. En daar krijg je dan ook mee te maken dat je ook daarin zaken mag opruimen, want al die energieën die op mij werden afgevuurd moesten later ook weer opgeruimd worden. Niemand had mij ooit verteld dat ik energie opnam en daardoor ook al diverse klachten had. En ja er werd mij wel eens gezegd dat ik moest aarden, maar met blote voeten lopen op het gras was niet het ding. En mijn gatenkaas energieveld werd ook nauwelijks iets over gezegd en zo wel, dan begreep ik dat toen ook niet. Daar heb je ook bewustzijn voor nodig en als je je leven al bij elkaar moet houden met kinderen neem je daar ook niet snel de tijd voor. Toch had ik dat beter wel kunnen doen uiteraard, dan was het misschien eerder klaar geweest. Maar blijkbaar was dat niet mijn pad, want ik moest het zelf snappen om mee te werken aan van alles door mijn bloedlijnen op te schonen en daardoor mijn DNA kwaliteiten op te rakelen en mensen te ondersteunen in de grote transformatie die plaats vindt.

Natuurlijk dacht ik tussendoor.. ja bekijk het toch.. die mensen waar ik het voor doe lopen me straal voorbij, lichten me het pootje, hakken mijn hoofd eraf, maken misbruik van mij aan alle kanten.. hoe raar is dat?! En ja.. doorgaan. Toch maar. Zo wat moeilijk. Leren oordelen, leren grenzen stellen, deuren dichtslaan en deuren open trappen, vrede hebben met, geduld en ongeduld.. allerlei situaties.. en telkens anders aanpakken.

Tot ik de energie kon lezen van alles en kon interpreteren en genoeg had geleerd van van alles. Dat was veel makkelijker en meer mijn ding. In vroegere jaren had ik dat ook nog maar daarin werd ik gewoon ook afgestraft in onbegrip en meer ellende, maar toch uiteindelijk gewoon gaan doen. En met energie lezen was er geen oordeel meer nodig.. en eigenlijk kwam ik er achter dat ik dat van nature ook al had.. en dat was dan ook de reden dat ik mijn healerstaken mocht doen. Voor veel healers zal dit een herkenbaar verhaal zijn inmiddels. Allemaal ongeveer gelijk en toch anders.

Ik voelde me steeds meer als meer thuis bij mezelf. En telkens kwam ik verder. Telkens mocht ik meer doen. Ik luister daarvoor naar mij hoger zelf en nergens anders naar. Geheel van binnenuit. Want ik kan een kunstje doen, maar dat werkt voor mijzelf totaal niet. Misschien voor anderen wel, het is niet mijn pad om het ook zo maar te zeggen.

Afijn bij mij kwamen er alle vormen van ziektes uit tijdens dit proces wat we ook wel ascensie noemen, en het genezen van alle lichamen is er maar een onderdeel van. Niet iedereen kan dit ook, bij mij was dit een must voor mijn levenspad. En o ja, ik heb ook meerdere malen gedacht.. echt helemaal je lichamen afleggen is ook echt veel makkelijker. En niet één keer, maar zo vaak heb ik dat gedacht. Vooral omdat ik mijzelf telkens de aaien over mijn bol moest geven in werkelijk begrip en dat ik echt wist wat ik deed.. vertrouwend moeten op mijn lichaam en al mijn lichamen. Want een ander doet dat niet en wilde liever nog meer beschadigen. Nou nou nou.

Daarmee kwam ik ook overigens op de info over tijdlijnen, herinneren van kosmische geschiedenis. En die info kreeg ik al veel langer voor het uiteindelijk ook fysiek uitgewerkt kon worden. Daar ben ik in vele jaren ook op voorbereidt geworden, want anders had ik dat ook niet overleefd. Je moet dingen weten en voelen dat het noodzaak is en er op moeten vertrouwen dat er anderen zijn die helpen.. uiteindelijk. En die was en is wel eens te krap en op het echte randje geweest. Maar dan was er toch die ene, of ietsje meer.. waardoor ik weer kon leren ademhalen, maar dat hield meestal weer niet over. Heel apart vaak. Ook weer leren daarmee om te gaan en soms ook maar gewoon niet, want jezelf telkens op de been helpen vanuit diepe diepten is heel wat.. en ja het ging bij mij ook gewoon altijd wel door om anderen ook direct te helpen. Dat is een vermogen dat ik wel heb en waarvan ik meer naar het 'had' neig tegenwoordig. En toch is dat niet zo. Ik doe altijd nog wat ik kan in dat delen. Dat is mijn Ware Essentie en die kan ik niet verloochenen al doen anderen het wel misschien en zijn er gelukkig tegenwoordig ook heel veel meer anderen die het ook doen. Veel fijner! Allemaal onderdeel van de weg.

Door dus constant bezig te zijn met mijn lichamen te zuiveren, de situaties aan te gaan, met mensen in aanraking komend, ging ik in het aardse ook steeds meer zuiveren. Wat klopt niet.. wat is ronduit fake.. wegwezen.. eruit! In alles! De omkering dus na al die jaren onderzoek en daarmee worstelen en proeven nemen bij mezelf. En later ook de healingen die ik gaf en geef. En merken dat alles wat je zuivert in al die lagen van lichamen het binnenstromen van allerlei frequentie verhogende energieën bevorderd en dat daardoor telkens meer zichtbaar werd voor mij wat er dan nog zat aan energieën die niet van mij waren. Daarbij ook hulp krijgend van energieën die de frequentie nog hoger maakten, maar soms ook ronduit onaangenaam waren en ook weer van alles triggerden. In dit geval spreek ik bv even over de hybride zwangerschappen, dus zwangerschappen in de energie. Deze hielpen mij overigens ook weer om emotionele velden op te ruimen, omdat dat altijd te maken had met iemand die bij wijze van mijn hart verder weer openmaakte op goedschikse manier of kwaadschikse manier.. het kan allemaal. En het is er allemaal. Ook weer hierin. In ieder geval door mijn hartfrequentie zo open mogelijk te houden... en ja er was een tijd dat deze ingepikt was door iets waardoor dat niet kon.. bleef mijn hartfrequentie in ieder geval mee gaan met de stijging van de frequenties. Deze 'ziekte' had ik in ieder geval overwonnen.. en weet dat ik ook vaak dacht dat mijn hart het zou begeven.. als ik van het dokteren was, dan had ik vaak in het ziekenhuis gelegen met hartklachten. Maar ik wist dat ik daar absoluut niet moest zijn.

Als ik in latere jaren was gaan dokteren dan zouden ze een vorm van kanker hebben ontdekt. Ik heb deze vorm zelf ook als energie gezien in mijn maag en ik heb daar zelf ook mijn healingen op gedaan en ook gekregen door iemand anders. Ik kan ook niet alles zelf en dat kan wel, maar dat is onnodig lijden ook. Als je genoeg weet dan hoop je alleen maar dat het ook genoeg is voor je lichaam om te blijven.

Hoewel ik uiteindelijk ook wel zoiets heb van.. als het niet lukt.. geeft niet.. ik heb het gedaan, geprobeerd en ik liep daardoor mijn pad. Vrede. En dat is ook goed.

Bij mij was het kankerprobleem dus een energie die zich in mijn bloedlijn bevond en welke ik al mee had gekregen bij mijn geboorte en in zovele lagen daarvoor. Tevens ben ik hierdoor de hele kosmologie gaan begrijpen en de dualiteit. Tweelingzielrelaties en zoveel meer. Tot je weer terug komt bij de OerCreatie waar alles in Pure Liefde oplost.

In de healingen die ik gaf waren ook mensen met kankersoorten. En misschien heeft uiteindelijk iedereen dat als je er niks aan doet. Het zijn allemaal vast gezette energieën. Wie zal het zeggen. Ik niet, maar ik zie wel heel veel wat er op duidt. Ik had ook echt nooit gedacht dat dit er achter zou zitten.

Nou is niet iedere kankervorm gelijk en de reden waarom ook niet.

Er zijn velen die het doorgaan zoals ik dat doe.

Er zijn er ook die gekozen hebben om het te ondergaan om anderen bewust te maken en tijdens het leven alleen maar met veel mensen tijdens het ziekteproces in liefde te delen. En ja voor mij heel moeilijk deze mensen te begeleiden, want zoveel familie, vrienden die dan zijn betrokken en de impact daarvan. Heel bijzonder en bizar tegelijk. Dualiteit ten top ook.

Anderen hebben de eenzaamheid nodig die het oplevert, weer anderen om middelen te vinden om het te bestrijden, weer anderen om het fenomeen zelf te omarmen en te ondergaan. Weer anderen om bepaalde lessen te leren. Sommigen leren die lessen voor hun zelf en anderen hebben dat niet nodig en moeten omstanders wat leren. Allerlei combinaties zijn ook mogelijk. En ook diegenen die de ziekenhuisbehandelingen moeten ondergaan. Ook doen mensen het zelf. Door emoties niet toe te laten bijvoorbeeld. En ook door alle zorgen die mensen moeten hebben in het leven, waarvan je je kunt bedenken dat dat niet nodig hoeft te zijn, maar dan zit je op ander bewustzijnsniveau en dat is voor veel mensen (nog) niet haalbaar. En doordat dat nog niet haalbaar is, is het voor veel anderen ook lastiger om daarin te kunnen blijven. Bovendien wordt er alles aan gedaan om je er onder te houden en ja daar werken mensen ook zelf aan mee. Het is een meervoudig proces in wederom alle lagen van leven en dus ook bewustzijn. En in alle veranderingen die mogen plaats vinden daardoor.

Ik heb ook ooit gezien hoe de lichamen er uit zien na chemo's en dat heeft mij ook weer diep geraakt. En soms was het nodig voor de persoon zelf om te zien en ervaren wat het doet met een lichaam en juist ook voor het overlijden te kiezen, het lichaam verlaten. Ook om anderen weer te laten ervaren wat er dan gebeurt met de ziel, het bewustzijn en de lichtlagen of donkere lagen. Bijzondere processen. Mede door deze processen ook lerende hoe je met energie kunt werken om bepaalde energie te verwijderen, zodat het eigen DNA de boel weer op kan pakken. Zoveel keuzes en mogelijkheden waardoor in de toekomst dit alles niet meer hoeft te zijn.

In ieder geval heb ik door veel mensen te behandelen heel veel ervaringen op gedaan en kan ik zeggen dat je niet zomaar weet wat iemands pad is.

Een mensenleven is een traject op zich. We zijn hier niet zomaar. We hebben iets te doen, tot het niet meer zo is. Tijdslijnen lopen ook af en in mijn geval voel ik dat ook heel duidelijk. De bloedlijn gezuiverd, alles daarvoor door gegaan in hele breedte breedtes en hele diepe dieptes, hele lange lengtes.

Ik wilde altijd alleen maar gelukkig zijn met iemand en dan leuke dingen doen. En met die mensen vertoeven die er ook in Liefde Zijn.

Dat wil ik nog en als mij dat gegeven is dan hou ik me alsnog aanbevolen.

Wat ik nog wil zeggen.. niets is wat het lijkt.. niet in zoals men het zo makkelijk doet voorspiegelen.. onderzoek je eigen leven. Onderzoek wat jouw pad is, met of zonder hulp. Wat je gegeven is. En ik hoop dat het voor iedereen uiteindelijk bijzonder mooi is met veel inhoud.. de verpakking is echt minder belangrijk, hoewel dat soms ook best leuk is, maar dat is dan al automatisch als je niet aan plaatjes van uiterlijkheden kijkt.

En ja ik heb natuurlijk barstens veel meer informatie. Dat is niet zomaar verwoordbaar. Bovendien zal iedereen die het eigen levenspad gaat dit uiteindelijk ook zien. Maar sommige topjes van de grote berg zijn wel even goed te delen. Zodat mensen misschien ook andere keuzes kunnen maken. En ik zal je zeggen.. het pad van je laten healen is een stuk makkelijker, die krijg ik telkens weer bevestigd. Is ook pijnlijk en moeilijk, maar stukken minder zwaar, zoveel minder. En het houdt je meer in balans. Ik beveel mijzelf natuurlijk weer aan als een healer van allerlei markten thuis en ongelooflijk diepgaand en krachtig en heel breed met de energie, want je kunt allerlei deeltjes doen, maar er is meer, zoveel meer.

Liefs, Petra

18-4-2018