De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Decoderen

Decoderen

 

Als je als kind hier op aarde wordt geboren weet je nog 'alles'.

 

Dat wil zeggen, je weet nog alles van hoe het zou moeten zijn. De vrijheid van ontdekken, spelen, ervaren, genieten en zoveel meer.

 

Zodra je er bent wordt het je ook min of meer afgeleerd. Door ouders, leraren, werk enzovoort. Hoewel je het ook andersom kunt zien. Je doet levenservaringen op waarvan je later vaak denkt. Is dit het? Er was toch meer? Het was toch anders dan dat je carrière moest maken en succes moet behalen? Want wat is dat eigenlijk? Je vraagt je af of je wel zo gezond bezig bent en of je wel goed doet met wat je doet. Je vraagt je af welke verantwoordelijkheden je wel of niet hebt en hoe die dan in elkaar zitten. Vage herinneringen drijven boven en gezondheidsklachten vaak ook.

 

Dan besef je je op een gegeven moment dat je vast zit in allerlei conditioneringen en als je nog helderder wordt, dan besef je dat je daar van af wilt. Maar dat is een lastige, want je zit ergens midden in en daar kan je niet zomaar uitstappen, want dat was toch ook verantwoordelijkheid of niet?

 

Je gaat als het goed is op zoek naar wat jouw diepste wezen is. Jouw kern van leven, de essentie. Je raakt in de war en ziet niet meer hoe je het anders moet gaan doen. Maar je zielezelf is er ook nog en die wijst je toch de weg en die weg ga je gewoonweg volgen. Wat een rotweg. De weg terug naar wie je werkelijk bent. Het valt heel erg vies tegen, want het is een worsteling met alles wat je opgelegd en voorgeschoteld hebt gekregen en jouw innerlijk weten vanuit de oerbron waar wij allen vanaf stammen. Bij tijd en wijle heb je de pest aan jezelf, maar uiteindelijk met het op weg zijn en jezelf hervinden gaat die pest weg en begin je van jezelf te houden. Alleen al omdat je deze weg kiest. De weg van decoderen en naar je multidimensionale bewustzijn.

 

Bij iedere ronde die je aflegt aan energetisch codes (lees ook onder het kopje hechtingskoorden, dat is min of meer hetzelfde) denk je dat je er bent, maar dat is niet zo. Zit je even bij te komen van die ronde, begint het volgende alweer. Zo ben je dus tijden aan het jo-jo-en met jezelf en alles om je heen. Je weet niet wat er gebeurd, je zoekt ergens houvast, maar feitelijk is die er niet. Wel een geluk als je iemand tegen komt die hetzelfde ervaart en je daar een tijdje mee op kunt lopen. Maar vaak is dat niet eens zo, want die ander wil je juist van je pad afhouden. Ook dat is part of the job. Je merkt dat je harder moet werken dan ooit in een betaalde baan en dit wordt niet eens betaald. Sterker nog, alles op financieel gebied stort zo'n beetje in elkaar en ook op dat vlak moet je alles anders doen. Wat een ellende, want dat is het beslist in dat stadium.

 

Ben je veel verder daarin dan ervaar je dat wel anders, maar het blijft steeds weer adem happen en proberen boven te blijven drijven. En de waarheid in jezelf te zoeken. Dus weer decoderen. Dat decoderen kun je zien als een spiraal. Je wikkelt steeds een stukje verder af. Vandaar ont-wikkelen. Daardoor ga je steeds meer her-inneren, dus je innerlijke weten terug halen. Dat wordt steeds duidelijker en duidelijker. Op een gegeven moment weet je zelfs waar het naar toe moet, maar je loopt nog altijd met die energetische codes waardoor je er niet komt, dus zul je steeds verder moeten gaan met jezelf.

 

Tussendoor gebeuren er steeds meer zaken in je leven waardoor je af en toe links of rechts af moet slaan, voordat je het rechte pad weer hebt gevonden. Die afslagen zijn nodig voor je levenservaringen, je leren hierin en het komen tot onvoorwaardelijke liefde. Voor zowel voor jezelf, voor de aarde en alles wat er op leeft.

 

Soms wil je gewoon terug. Terug naar het onwetende, terug naar de tijd dat je eigenlijk slapende was. Maar helaas kan dat niet. Ook dat weet je wel, maar weer even zorgeloos zijn en niet je verantwoordelijkheid nemen op een heel andere manier leek toch veel makkelijker. Tot je weer weet hoe dat voelde en dat was het ook niet. Dus toch maar doorgaan.

 

Decoderen van jezelf is de weg vrij maken voor het leven. Het is de weg vrij maken voor je kinderen als je die hebt en je kleinkinderen. Het is de weg vrij maken van het leven zonder ziektes, zonder verspilling, zonder afbraak en hebzucht, zonder vernietiging, het is juist de weg vrij maken voor het multidimensionale bestaan dat heel anders werkt. Het is een weg van creëren op energetische manieren, werken vanuit je eigen energie, werkelijk alles uit jezelf halen. En of die weg lang duurt, ja dat duurt lang. Daar zijn we nog lang niet, maar we zijn wel het waterman tijdperk binnen gestapt en het begin is er. De ene heeft zich iets eerder ontwikkelt daarin dan de ander, maar er zijn altijd mensen nodig die anderen kunnen informeren en dingen voordoen. Als ik kijk naar vele jongeren, dan is er een groep die totaal niet weet hoe het in elkaar steekt. Dan is er een groep van kinderen waarvan in ieder geval één van de ouders een andere weg koos en die kinderen zullen sneller gaan in hun ontwikkeling. En dan is er nog een groep kinderen die al in meerdere generaties van andersdenkenden leven en die zetten op dit moment al de toon. Die zijn al bezig met een veel vrijer leven, waardoor de ontwikkeling van het multidimensionale sneller zal gaan. En dan zijn er ook nog massa's mensen die van helemaal niets weten. En misschien gaan die mensen in deze incarnatie ook nog helemaal niets weten. Misschien hebben zij nog wat poorten te gaan (zie blog Contact met overledenen), dat kan best. Voor die mensen schrijf ik ook niet. Dat zijn mensen die alleen kritiek zullen hebben en oordelen, omdat zij er gewoonweg niet aan toe zijn. En dat is dan eenmaal zo. Mensen op het pad van decoderen zullen dat uiteindelijk begrijpen, andersom zullen die mensen die dit pad niet volgen, nooit begrijpen. Het is en het zal.

 

 

Dan is de vraag nu misschien, hoe dan te decoderen? Daar geef ik dus allerlei tips over op deze site, want het is dat ont-wikkelen, her-inneren, healing van jezelf, bewust worden. Ga op zoek en vind je antwoorden. En die zitten eigenlijk altijd in jezelf, want jij moet het ten diepste gaan ervaren, want ik kan van alles zeggen, maar als je het zelf niet ervaart zal het ook niet beklijven en blijf je gewoon rondlopen met je coderingen en het weten in je hoofd, maar niet in je hart. En dat werkt dus echt niet.

 

Ik geef daarbij ook hulp in de vorm van Quantum Healing/Keylontic Science Healing, neem daarvoor Contact met mij op.

 

 

 

Liefs, Petra