De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Dodenmasker

Het Dodenmasker

 

Een aantal dagen geleden voelde ik mij weer eens flink beroerd worden, zoals dat in het Ascensie proces wel vaker gebeurd. Als je het eenmaal gewend bent, ga je vanzelf liggen, omdat je weet dat dat het beste is.

 

In de meditatie daarvoor kreeg ik al een waarschuwing. Ik zag een dodenmasker en hoorde.. het Licht zal doven met de dood. Jij zult gewoon niet bestaan. Mijn antwoord was natuurlijk dat ik in dit soort dingen niet mee ga, maar ik voelde me wel hondsberoerd.

 

De dagen ervoor voelde ik in mijn boven rechterarm een naald van een spuit en deze had ik al weggehaald in de energie. Ook weer een alarmsignaal en alles bij elkaar maakte dat ik ging liggen.

 

Ik zag direct doktoren om me heen en ik dacht.. ik weet niet wie jullie zijn, maar ik ga geen ziekenhuis in, dat dat even duidelijk mag zijn. Ik viel wat in slaap en werd wakker met een enorme hartverkramping (hoe vaak in mijn leven heb ik deze gehad.. megavaak), ik voelde mijn hersenen weer verkrampen en mijn maag was behoorlijk opstandig. Tijdens het rustig proberen adem te halen, voelde ik aan mijn hart waar de energie zat die er uit moest. En tijdens dat onderzoeken kreeg ik allerlei beelden binnen met inzichten, voelde ik dat illusie uit mij wilde vertrekken uit allerlei lagen van mijn lichaam, mijn buik het meest. Maar eerst mijn hart. Er kwam een gigantische energie uit, deze zat diep weg, ik kreeg het toch te pakken en trok het eruit. Op dat moment zag ik iets donkers weg fladderen.. het was de dood. Weg uit mijn lichaam, een tol die ik heb betaald voor het hele ascensie proces. Daarop volgden mijn darmen en loosde het er fysiek uit. De illusie van de dood was verdwenen en daar ging het allemaal om.

 

De dag erop voelde ik me leeg en moe en heb de hele dag gemediteerd. Ik zag de Nieuwe Aarde openen, de poort van de tuin van Eden ging open, ik kreeg de philosofers stone, kreeg de volledige ontsluiting van de Christ Mother energie en zo nog wat.

 

Dan komt en wat nu? (ik kan heel snel herstellen tegenwoordig, emoties eruit en ja die waren er ook weer wel en ik ben er weer).

 

Ik wens mij mijn huis en tuin toe, mijn eigen miniboerderij zonder opgehokte dieren weliswaar, dat is niet mijn ding, mijn dochters weer in mijn leven en het financieel goed hebben. Het domweg gezellig hebben in levensgeluk en liefde. Het fijn kunnen reizen en veel genieten daarvan met die mensen met wie ik dat wil delen. 

 

En nog wat.. oerkruid vergaat niet. Het was een lange weg. Ik heb het gehaald. En hoe.. wat een reis. En onderweg zoveel mogelijk mensen informeren en ook helpen met hun stuk tot ze het zelf kunnen.

 

Achteraf bleek trouwens dat ik 3 jaar geleden op dezelfde tijd uit mijn lichaam ben gegaan voor 3 dagen om er daarna weer in stappen en toen heb ik gevoeld hoe pijnlijk dat was en wat er allemaal in mijn lichaam nog aanwezig was wat opgeruimd mocht worden aan energie. Terwijl ik daar al mijn hele leven mee bezig was om dit op te ruimen op diverse manieren. Diep healingwerk heeft vele aanlopen. Diep healingwerk is al je levenlijnen schonen, je familielagen, andere patronen. Tot je je eigen patrone bent. Helemaal jezelf. Hoe dan ook. Eigen Levensenergie. Sodeknetter wat een wek, wat een herinneringen, wat een mensen, wat een levensloop.. wat een zielemissie, dus nu graag mijn zielenwens.

 

 

ByNature@Petra 13-3-2019