De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Haggai Katz

Haggai Katz

 

 

In eerdere jaren volgde ik vele lezingen van allerlei mensen die me aanspraken, omdat ik ongeveer dezelfde ervaringen kende of voelde.

De afgelopen jaren voelde ik die behoefte niet meer, omdat het voor mij allemaal bekend was.

 

Tot Martijn van Staveren (website) een lezing hield over buitenaards contact en ik de herkenning weer voelde en het gelukkig toeval wilde dat Martijn in Groningen kwam om een lezing te geven.

Als een vis in het water voelde ik mij die lezing, hoewel ik zelf wel weer hele andere belevenissen heb gehad, maar de herkenning was gewoon fijn. Voor mij dus geen openbaring, maar puur de herkenning en het begrip. Ook door en met de mensen in de zaal van Huis de Beurs. Daarnaast ook weer het in contact zijn met bekenden die ik al lang niet had gezien.

 

Door de flyer in Huis de Beurs van One Heart (link) zag ik dat Haggai Katz (website) de maand er op een lezing kwam geven en door de tip die ik al kreeg over Haggai Katz van goede vriend Jeroen Ghuijs, die hem ook nog daarvoor in zijn radioprogramma Finding Voices Radio (website) had, wist ik dat daar naar toe moest.

 

Geen idee hoe ik er moest komen, maar wel dat ik er zou komen. De helpende hand van een plaatsgenote door middel van een lift kreeg ik aangereikt en zo gingen we naar Groningen.

 

De zaal was vol en ik was weer blij bekenden te zien. Het voelde direct al goed.

 

De lezing was goed, de herkenning in alles. Gedurende de lezing werd mijn big smile steeds groter en Haggai heeft het vermogen het goed over te brengen.

 

Tijdens de lezing voelde ik al aanwezigheid en zag aanwezigheid. De hand op mijn hoofd van het enorme lichtwezen dat ik zelf ook vaak zie, die bij mij in de tuin zichtbaar is voor mij en ook in mijn huis.

Ook de twee buitenaardsen die mij zoveel geholpen hebben waren aanwezig en ik voelde de blijheid van ze dat ik daar zat.

 

Na de pauze zouden we met de meditatie beginnen, welke Haggai met prachtige keelklanken inleidde.

Vlak voor de meditatie sloot ik al mijn ogen en zag al dingen gebeuren waarvan ik heel blij werd en ook door werd ontroerd.

 

Toen Haggai begon met zijn keelklanken, zag ik kleuren, gebeurde er dingen in mijn lichaam.

Tijdens de healing die toen volgde was er voor mij ook van alles zichtbaar, voelbaar en hoorbaar.

De temperatuur in mij en in de zaal ging voor mijn gevoel met wel 10 graden omhoog. Wat een ongelooflijke warmte, wat een energie.

Maar ook wat een ongelooflijk liefdevol gevoel en wat een blijdschap mocht ik ontvangen.

 

Zelf zag ik op een gegeven een slang voor mijn ogen verschijnen, voor mij het symbool van healing, maar ook voor mijn levenspad Rode Slang, zoals die in de Tzolkin bekend is.

Daarna zag ik een witte adelaar voor mij verschijnen en even later werd ik zelf die witte adelaar en ik vloog de zaal uit. Ik landde ergens hoog op een toren en ik zag dat diep onder mij een stad aanwezig was. Een stad die in ronde vormen om de toren was gebouwd. Straten in kringen om de toren heen en de huizen langs die straten gebouwd.

Voor mij staat de adelaar voor vrijheid, maar ook voor overzicht van het totale plaatje.

 

Ik keerde terug naar de healing en voelde dat er nog één en ander gebeurde tot het klaar was. Ook heel mooi was het gevoel wat ik mocht beleven toen we er geliefden bij mochten betrekken, waar ik overigens al mee bezig was, om ook deelgenoot van deze healing mee te geven, ook al waren ze er niet bij.

De hitte van alle energie was enorm. Mijn handen gloeiden als nooit daarvoor en mijn hele lijf gloeide mee. Ik voelde me blij, gewoon heel blij.

 

Aan het einde van deze avond heb ik nog even met wat mensen gesproken, over dingen die ik al eerder had gezien en waarbij ik steeds twee mensen zie, die er ook bij waren, waarover ik het binnenkort maar eens moet hebben met ze. Wetende dat ik dit soort dingen niet voor niks doorkrijg, dus binnenkort hopelijk daarmee verder.

 

Voldaan en warm van de hele avond, niet alleen fysiek, maar ook in het gevoel, heb ik heerlijk geslapen.

 

De volgende ochtend, bij het wakker worden, doorliep ik het gebeurde van de avond nog even en ik besefte mij op dat moment dat ik altijd zoveel hulp heb gehad van het ongeziene. Zoveel uit andere dimensies die mij zo hebben begeleidt en mij zoveel hebben geleerd en aangestuurd. Altijd vanuit mijn eigen vrije wil en als het soms niet zo was, dan wist ik ook altijd dat dat de krachten waren die ik absoluut moest verwijderen en waarmee ik soms met volle kracht een strijd aan moest gaan, die me uiteraard sterker maakten, maar ook lieten inzien dat er ook zeker dat is, wat echt niet ok is.

 

Afijn, bij dat besef van die ongelooflijke hulp van buitenaf begonnen bij mij ook de tranen te stromen van diepe dankbaarheid. Uiteraard komt daarbij ook het diepe zieleverdriet over wat allemaal gaande is, waarbij vooral het onrecht mij altijd diep raakt. Waar ik door het hele leven al zovele malen mee te maken heb gehad, zoals velen van ons, en waarvoor ik doe wat ik kan doen en heb gedaan om dat anders neer te zetten. Natuurlijk kwam daar ook direct weer het gevoel dat ik me zo verbonden voel met de wezens vanuit andere dimensies, het gevoel van thuis, het gevoel van voelen waar ik vandaan kom. Maar ook het besef dat ik zoveel van de aarde houdt, van alles wat daar op leeft, dat ik beide nodig heb, om mijn taken hier uit te voeren. Daarop weer het verdriet dat ik in mijn leven eigenlijk altijd meer heb gehad aan de hulp vanuit andere dimensies, dan vanuit de mensen om mij heen, hoewel er beslist een aantal mensen zijn die mij daadwerkelijk vanuit hun hart hebben geholpen in het verleden, en diegenen die er nu wel zijn, al zijn dat er weinig. Uiteraard ook weer wetende dat ik ook die andere kant diep heb moeten doorleven van die mensen die er niet waren, of die ik heb moeten verliezen, omdat mijn pad nou eenmaal anders was dan het hunne en andersom.

 

Afijn, het bezinken laten van de hele avond is weer belangrijk. Bovendien was ik al even met iets bezig, waarvan ik voelde dat het er aan kwam en ik weet dat ik daar ook mijn 'ding' in moet gaan doen, en nog zoveel andere zaken die nu ook op de rol staan. Het betekent weer focus en schrijven van van alles, waar bij ik weet dat ik wordt bijgestaan door zoveel wezens en dat die teksten dus wel zullen komen. Als ik het maar in fatsoenlijke menselijke taal kan brengen, want dat blijft soms lastig. Maar ook hierin heb ik gelukkig mijn ervaringen en het zal wel weer goed komen dan. Hoe dan ook.

 

Dit verslag schreef ik, omdat er naar gevraagd werd en ik het weer belangrijk vindt om te delen, omdat zoveel mensen aan mensen als Haggai en Martijn zoveel kunnen hebben wat betreft genezing. En ja, ik kan hier zelf ook zeker één en ander in, maar zit op dit moment op een ander spoor. Daar mag ik nog even verder mee en dat is ook veel werk.

 

Update: na een paar dagen heel veel energie te hebben gevoeld op bepaalde plekken in mijn lichaam en toch wel de rust op heb opgezocht, voelt het alsof ik weer nog beter in mijn lichaam zit. af en toe zie ook nog steeds ET's die of iets met mij communiceren of iets doen. ik laat het gebeuren. 

 

 

Liefs, Petra