De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Healing dimensies

Healing vanuit andere dimensies en andersom

 

Ik heb legio voorbeelden van healingsessies vanuit andere dimensies naar mij toe of naar anderen toe en andersom. Hieronder vertel ik daar wat over.

 

Toen mijn kinderen klein waren en er wel eens dingen gebeurden in hun leven waardoor ze een blessure opliepen, ziekteverschijnselen hadden die niet leken te stoppen, riep ik wel eens de hulp in van 'buiten'.

 

Tijdens één van de lessen die ik kreeg van Henri de Vidal de St. Germain, heb ik geleerd hoe gebruik te maken van artsen/lichtwezens/sjamanen/natuurwezens en zoveel meer uit andere dimensies. Gebruik te maken van geavanceerde healingmethodes, welke ik uiteraard ook zelf ben gaan toepassen en die veelvuldig op deze site worden beschreven, maar in die tijd kon ik dat zelf nog niet en daarom riep ik hun hulp in.

 

Zo heb ik eens een dikke knie bij het vallen bij één van mijn dochters op afstand laten genezen. Toen ik werd gebeld door de school met de mededeling dat het er wel heel ernstig uit zag en dat ik in ieder geval naar de huisarts moest en misschien nog beter naar het ziekenhuis om foto's te laten maken, want er kon wel iets heel zwaar beschadigd zijn. Aangezien ik niet direct kon komen heb ik toen gevraagd om hulp vanuit andere dimensies en ook zelf mijn kracht en energie er op gezet. Toen ik een uur later kwam was er bijna niets meer te zien van de enorme zwelling en er stonden verbaasde ouders en leerkrachten te kijken naar het zgn 'wonder'. Mijn dochter was blij dat ik er was en intussen had ik wel de huisarts gebeld en zijn we daar naar toe gegaan. Er bleek niets aan de hand te zijn. Ik vroeg mijn dochter wat er allemaal gebeurd was en zij vertelde dat haar knie heel warm was geworden en dat er van alles gebeurde in die knie. Ik heb er toen niet zo heel veel over gezegd, maar misschien herinnert ze zich dat nog. Ook de omstanders heb ik toen niets gezegd, want ik vond het zelf ook wel opmerkelijk en verrassend. Soms moet je eigen geloof nog even wennen zeg maar.

 

Mijn jongste dochter had vaak last van heftige koortsaanvallen en is daardoor vaak toch wel totaal uitgeput geraakt en eigenlijk heeft ze wel vaak tegen het randje van bezwijken gezeten. Op momenten dat ik totaal niet meer wist hoe ik mijn eigen liefde in kon zetten door domweg bij haar te zijn en haar bij me te nemen, vroeg ik ook om hulp. Ik zag toen nog helemaal geen lichtwezens, maar het wonderlijke was wel dat ze snel opknapte daarna. Ook tijdens ziekenhuisopnames gebruikte ik dit en artsen waren soms werkelijk verbaasd hoe snel zij kon opknappen, terwijl ze werkelijk doodziek was en/of dat ze zo snel kon opknappen na een operatie. Er waren ook gevallen bij dat ik zelf niet eens echt door had wat ik teweeg bracht door deze hulp in te roepen, dat besefte ik later pas.

 

En nee, ik vertelde er toen nooit wat over, behalve aan de mensen met wie ik toen contact had en die ook van dit soort dingen wisten en ervoeren.

 

Later toen ik mensen behandelde zag ik vaak genoeg aanwezigheid vanuit verschillende dimensies. Grote lichtwezens die kwamen helpen. Verschillende mensen op de behandeltafel hebben dit zelf ook kunnen waarnemen. Ook zijn er gedaantes geweest uit het leven van die mensen die al waren overleden die zelfs kwamen helpen of bepaalde dingen doorgaven die van belang waren. Maar ook sjamanen die mij dingen lieten zien en door mij heen werkten. 

 

Vaak ook wezen de lichtwezens aan op welke plekken ik mijn handen moest leggen, lieten mij bepaalde kleuren zien of andere zaken waardoor ik kon zien wat ik kon doen met hun hulp. Ik besef mij dat ik door hun ook een soort opleiding heb gehad.

 

Later ben ik bewust meegenomen door ze om meer opleiding te krijgen. Dit gebeurde veel s'nachts als ik sliep. Vaak genoeg voelde ik mij uit mijn lichaam gaan en soms heb ik ook wel gedacht dat ik met lichaam en al ben weg geweest, maar dat kon en kan ik zelf niet controleren. Wel weet ik dat dan ook wel voelde dat ik weer met schok vanuit een soort voertuig weer in mijn bed belandde. Dit soort uitstapjes maak ik overigens nog wel eens. Via de trancereizen en andere reizen kreeg ik weer wat anders aangereikt waarvan ik mocht leren. 

 

Later ben ik ook in een soort vergaderingen aanwezig geweest waar de aarde en het universum werd besproken en de strijd om het bestaan van alles. Ik heb daar mijn woordje gedaan tegenover allerlei wezens vanuit verschillende planeten/dimensies. Ook ben ik wel eens bezocht door zeer duistere wezens, welke ik met harde hand terug heb gezonden naar waar ze vandaan kwamen. Overigens vond ik dat best angstaanjagend, maar mijn kracht was sterker dan mijn angst, dus ging dat wel. Hoewel ik daarna beslist met bibberende knieën bij moest komen.

 

Nu heb ik regelmatig wisselwerkingen tussen allerlei lichtwezens, je kunt ze ook buitenaards noemen, op allerlei verschillende manieren. En ook vanuit de binnenaarde heb ik veel contact gehad en mocht heel veel meekijken en kreeg regelmatig van alles door. Soms komen er ook wezens door mij heen en begeleiden mij zo met healingen, ook op afstand kan ik dat gebruiken.

 

Ook de aarde zelf heeft mij veel genezing gegeven.

Door gewoon puur te wandelen in het bos al krijg je al zoveel helende energie. Ik heb de bomen zo vaak bedankt voor hun fijne energie, waardoor ik zo opknapte. Maar andersom heb ik ook wel eens energie gegeven aan bomen, een omgeving als een bos. Soms voelde ik dat er iets was in het bos, wat een zware energie had en waardoor het bos in slechte staat was. Dan legde ik bv mijn handen op de grond en dan begon de grond te golven. Niet waar te nemen met mijn fysieke ogen, maar wel met mijn geestesoog. Als het golven ophield dan wist ik dat het goed was. Er is wel eens iemand bij geweest die het ook kon zien en dan vond ik het ook wel prettig dat dat het bevestigd werd dat dat gebeurde. 

 

Ook was ik eens aan de wandel toen ik voelde dat ik naar een bepaalde plek moest. Ergens tussen de bomen was een open plek en ik kreeg de opdracht daar languit te gaan liggen. Aangezien ik regelmatig op de aarde in het bos lag, omdat ik dat gewoon heel erg aangenaam vind, deed ik dat toen ook. Ik ging liggen, het was in de winter, en ik voelde dat er een soort van beschermingskoepel werd getrokken in een grote cirkel om mij heen. Ik wist dat ik veilig was. Toen ik, met mijn ogen dicht, ging liggen zag ik allerlei dieren om mij heen die naderbij kwamen. Ik deed mijn ogen weer open en zag niks. Dus deed ik ze weer dicht en ik zag ze weer. Het waren verschillende dieren, groot en klein en ze keken alleen maar belangstellend toe en ze vormden een warme barrière om mij heen merkte ik, zodat ik het niet koud zou krijgen. Toen begon de aardehealing. Vanuit de grond werd er aan mijn rug gewerkt. Ik voelde van alles uit mijn lichaam stromen dat daar niet hoorde. Af en toe voelde ik de aarde ook omhoog duwen tegen mijn rug. Na een tijd hield het op en ik kwam weer rustig bij van dit hele gebeuren. Ik heb daar nog een tijdje gelegen in stille verwondering, tot ik voelde dat ik op moest staan en ik weer verder ging.

 

Toen ik ergens in een bos viel en mijn knie en voet/enkel hoorde kraken en scheuren, heb ik direct de aarde gevraagd om mij bij te staan en dat direct te genezen wat genezen mocht worden. Niet altijd kan dat zomaar, want soms moet je er toch echt duidelijk zelf iets mee en dan blijft het, dan is het een kwestie van nadenken waarmee je bezig bent, een pauze die hard nodig is om je leven een andere richting te geven. In ieder geval was ik in dit geval akelig op de bosaarde belandt en op een punt wat helemaal niet handig was om weg te komen. Ik weet nog dat toen ik het vroeg, ik heel veel weg voelde stromen en daardoor kon ik uiteindelijk met 2 stokken, een portie doorzettingsvermogen en innerlijk vertrouwen, nog dat stuk lopen wat nodig was. Het helingsproces duurde daarna veel langer dan ik had gehoopt, maar was nodig om tot andere inzichten te komen en weer andere technieken te oefenen en door te krijgen. Zo is niets voor niets. 

 

Ook allerlei natuurwezens helpen als ik hulp nodig heb of zijzelf. Ze wijzen de weg aan, geven aan wat goed voor de aarde is, helpen gewoon mij aan te leren hoe ik moet tuinieren en hoe er met de natuur omgegaan moet worden. Die tips pas ik zelf toe en breng dat ook zoveel mogelijk naar buiten toe door er voorlichting over te geven. Dan lijkt het of het van mij komt, maar dat is niet zo.

 

Inmiddels is het voor mij heel normaal geworden dat ik al deze contacten heb, maar ik moet er wel tijd voor hebben om het toe te passen, uit te werken hoe ik dingen moet omschrijven en hoe het toegepast kan worden. Zelf pas ik zoveel mogelijk toe, omdat ik weet dat we moeten overleven op deze aarde en dat we alles moeten doen wat mogelijk is om het weer goed te maken voor alles wat leeft. Zowel binnen de aarde, op de aarde als buiten de aarde. Daar heeft iedereen profijt van.

 

En ik mag wederom niet voor niets dat medium zijn die deze dingen doorgeeft. Heel veel van wat ik doorgeef word ook wel opgepikt, maar helaas is het zo dat mensen er direct een handel van maken, terwijl ik het gratis aangereikt krijg, ik heb alleen de tijd en de ruimte nodig en de ontspanning en het diepe gevoel van mij dienstbaar inzetten voor het welzijn van alles en iedereen. Ik geef het deels ook gratis door, ik vraag daar nu ook iets voor, want wil ik mijn taak uitvoeren en het energetisch goed willen blijven voelen, dan moet ik ook kunnen leven.. tot het anders is. Vandaar dat ik dan weer kom op mijn vorige blog Samen. Bovendien heb ik zo mijn ideeën over geld, want als je werkelijk heel natuurlijk kunt leven, dan is dat helemaal niet nodig ook. Maar goed, dat is een weg die we ook nog te gaan hebben op deze wereld. Zover is het nog niet. 

 

 

Liefs, Petra