De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Healingwerk

Healingwerk

 

Ik vind het weer eens tijd dat ik zelf even schrijf over wat ik zoal tegen kom in de healingen die ik geef.

Ik werk altijd met de vortex van degene die ik een healing geef. Binnen die vortex liggen de healingsvelden van de persoon waar het om gaat. Ook liggen daarbinnen de ontwikkelingsvelden van die persoon naar een hoger bewustzijn en de kwaliteiten/gaven die deze persoon in zich heeft. Tevens geeft de vortex je de bescherming om ongewenste energieën binnen te laten. Zegt niet dat die ongewenste energieën er niet zijn, deze worden tijdens een healing zoveel mogelijk opgeruimd in wat de mens om wie het gaat aan kan. 

 

Soms moet het DNA gerepareerd, evenals soms Chakrasystemen (niet iedereen heeft deze) en zoveel andere systemen die binnen de vortex aanwezig is van iemand. Dat is heel kort door de bocht en summier, er is zoveel te zien en te beleven, dat het bijna onmogelijk is om dit te vertellen. Al vertel ik in de persoonlijke healingen zoveel mogelijk als zichtbaar is voor mij op dat moment. Na het repareren van diverse functies kan er weer wat geactiveerd worden en kan de persoon weer groeien in bewustzijn en daarmee gepaard ook lichaamsfuncties, hersenfuncties en wederom zoveel meer.

 

Kan dat bij iedereen? Dat weet ik niet. Ik vermoed dat het bij velen wel kan in ieder geval, maar velen geloven het niet, kunnen het niet, hebben wat anders gekozen in dit leven of zijn er op een andere manier niet aan toe. Daarnaast is de kwestie van coderingen/manipulaties die mensen bij zich dragen en die verwijderd mogen worden, zodat dat bewustzijn ontbloot kan worden en ach ook nog zoveel meer eigenlijk.

 

Ik weet wel dat door deze healingen mensen veel kunnen, echt heel veel kunnen. Er zijn healers bij die dingen kunnen doen die bijna niet te bevatten zijn. Er zijn ook healers bij die bv pas over 2 jaar die dingen kunnen doen die ze kunnen, maar die worden door de healing op dat spoor gebracht van hun kunnen en stappen dan in die ontwikkeling. Ja, er zijn ook mensen bij die nog maar net aan het traject beginnen van decoderen en repareren, zij gaan nog stukje bij beetje door oude levens/tijdslijnen en dat duurt even. Toch gaan ze alsnog vele malen sneller dan bv ikzelf deed. Gelukkig wel, gelukkig hoeft het niet meer zoveel jaren te duren, maar het zal nog steeds een zware weg zijn tot het steeds makkelijker wordt voor alles en iedereen die daarna komt.

 

En dan heb je ook mensen die ergens tussen in zitten, van alles wat.

 

Daarnaast zijn er ook mensen die een healing krijgen en die weer heel andere dingen gaan ontwikkelen. Op de meest verrassende gebieden. Ik sta soms erg versteld, ook al heb ik zelf daarover al zoveel informatie binnen gekregen van te voren. Anders kon ik die healingen misschien ook niet doen. Je moet van te voren veel weten, weten waar je eigen beperkingen liggen en open staan in de healing zelf voor die verrassingen die geboden worden en niet denken dat dat niet kan.

 

Al deze mensen zullen eerst door alle tijdslijnen heen mogen gaan en intussen alles oplossen wat er niet thuis hoort, eruit halen waar ze wel wat mee kunnen en van daaruit groeien zij dus verder naar iets nieuws.

 

Het is voor mij ook helder waarom sommigen zich zo eenzaam voelen. Dat is omdat hun 'stuk' nog niet binnen bereik is. Het innerlijk weten is er wel, maar de uitvoering kan nog niet. Omdat ze er zelf nog niet aan toe zijn, omdat die energieën dus nog niet binnen bereik van ons sterrenstelsel liggen en omdat de mensheid er ook gewoon nog niet aan toe is. Soms frustrerend voor ze en ik begrijp dat heel goed. Je moet wel heel veel geduld hebben en weten wanneer je wel of niet iets kunt en dan moet je ook vaak nog knokken om dat nieuwe naar voren te brengen, want de ongelovige wereld gelooft liever in het oude wat niet werkt en daar krijgen ze absoluut nog hulp bij van een macht die nu nog die macht wenst te houden. Vandaar ook de chaos. Vandaar ook het dualistische. Kiezen en delen, op weg naar nieuwe dingen, verantwoordelijkheid nemen voor het leven en kijken en uitzoeken wat een goede manier is daarin, want alles heeft voor en nadelen, de wik en weegschaal van dat groeiend bewustzijn. Best lastig ja, maar uiteindelijk wel te doen, al houden sommigen het hoofd niet boven water en gaan er aan onderdoor, ook die is mij welbekend en vind ik vreselijk en ja voor mij ook behoorlijk herkenbaar al ben ik er nog wel.

 

En ja, er zijn overal heel andere oplossingen voor.. ten goede van alles wat leeft, zoals ik al vaker zei, maar dat moet dus die kans krijgen. Daarom weer eerst die chaos voor de harmonie er is.

En dan nog.. als ik zie wat er binnen ons bereik komt, dan gaat dat fysiek voor ons nog heel wat betekenen. Mensen die er niet in geloven gaan dat echt niet redden, dat weet ik ook wel. Aangesloten zijn op de big big force is alles wat je kunt doen, telkens opnieuw aflijnen en meegroeien en dat vereist soms rust, dan weer actie, dan weer aanpassen van andere dingen om je heen, want wat van binnenuit groeit moet aan de buitenkant ook mee en die is knap lastig als je niet met meer mensen bent om die buitenkant neer te zetten en om te vormen, want iedereen kan in zijn/haar deel daarin meewerken, alles is belangrijk.

 

Werk genoeg dus, alleen op een andere manier zoals we gewend zijn. Als dat nou eens begrepen zou worden, dan zou dat ook al heel veel schelen, want ook dat wordt nog niet gewaardeerd en we zijn nog lang niet zover dat we zonder geld kunnen, ook al kunnen we wel alvast op andere manieren elkaar helpen en ondersteunen. Diensten aan elkaar leveren op andere manieren, goederen.. ook al is dat ook nog een kinderschoenverhaal, want dat leven gaat niet zomaar hier. Alles moet nog betaald, dus dan moet dat maar... tot het anders is. En ja, voor een healer als mij is geld ook helend uiteindelijk. En ook vooral als je met nieuwe dingen bezig moet zijn, een andere energie hebt.. dan heb je andere materialen nodig die nog schaars zijn of belachelijk duur.. en vaak alleen voor een bepaalde groep daar zijn.

 

Doordenkertjes.. over van alles.. de reis door het Multiversum en de Grote VerAnderingen.. het is wat..

 

Liefs, Petra

31-5-2016