De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Hunebed Midlaren

Vanmiddag weer eens wat anders gedaan, iets wat ik lang niet had gedaan. Buiten werken met energieën en dan niet in mn tuin.

Samen met Morris afgesproken bij het hunebed in Midlaren om daar wat met de energie te doen. Hij had prachtige kristallen bij zich en ik alleen mezelf. Toen ik er kwam ben ik eerst gaan zitten voelen. Het wiebelde er enorm, later midden in het mannelijke deel van het hunebed gaan staan en dat voelde vreselijk. Ik ben al jaren bezig met hier de leylijnen te zuiveren en krachtplekken op te schonen, maar telkens weer raakt het toch verstopt.

In overleg en samen met de kristallen hebben we het hunebed opgeschoond en verbonden met de Nieuwe Aarde Energie en de Nieuwe Kosmische Energie en deze verankerd. Dwz de energieën mogen hoger worden als dat kan, maar niet meer lager. Kan niet meer gebeuren daar.

Ook deze plek verbonden met alle andere krachtplekken op de Aarde, met allerlei stenen, bomen enz. En ook de twee delen van het hunebed, het mannelijke en het vrouwelijke weer verbonden en uitgebalanceerd.

Heel mooi kunnen zien wat er allemaal gebeurde in de energie en geprobeerd wat vast te leggen op de foto.

Daarna nog even samen gezeten. Ik bij het vrouwelijke deel daar en dat was zalig. Voor we er mee bezig waren was daar niets te voelen, gewoon een dode berg stenen leek wel en na het werk stroomde het daar weer. Natuurwezens kwamen voorbij .. in de dimensies als in deze dimensie die we hier en nu kennen. Het voelde weer lieflijk en vrolijk en vooral zacht.

Daarna nog even met een Lemuriaans zaadkristal gezeten, eerst de vrouwelijke en toen de mannelijke en ik merkte dat ik ook om zat te polen, want ik werkte de laatste jaren ook veel uit mijn mannelijke kracht, omdat ik niet anders kon en door moest kachelen zeg maar. Dus ja mooi hoe het dan weer werkt.. en zo lekker weer alles op gevoel.. van alles zien en domweg ook erg genieten. Er komt weer zo'n huppelen gevoel over me.. hou ik wel van.

Na die 4 uur daar heb ik het ook wel koud gekregen, energiewerk, temperatuursverschil van dag en nacht, merk je dan toch wel.. en idd eigen energie ook bijstellen en weer aflijnen.. en dan in de natuur.. ook dat blijft belangrijk.. doe je het ene dan is er ook weer het andere. Telkens weer en zo ga je groeispurt na groeispurt doen en dan dus weer balansen.. is het geen voeding, dan wel dit of dat. Wat kunnen we toch veel en wat is dat allemaal toch ook belangrijk.

Was een heerlijke middag en ik bedank Morris dan ook voor zijn aandeel daarin. En ook superleuk om te zien hoe een veel jonger 'nieuwetijdskind' de dingen aanpakt.. leer ik als oudje ook weer van.