De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Ik voel

Ik voel

 

Er zijn mensen die nu eenmaal meer zien en voelen dan andere mensen.

 

Hieronder een filmpje wat meer zegt dan woorden van mij.

 

 

 

Zolang dit niet erkent wordt, zullen er kinderen ontsporen en de volwassenen die dit in zich hebben zijn vaak al ontspoord en hebben nooit geleerd hoe er mee om te gaan. Leren ze dit alsnog dan zullen het mensen zijn die goed kunnen healen, of andere dingen kunnen zien/voelen waardoor anderen geholpen kunnen worden. Helaas moeten deze volwassenen zoveel leren dat het soms een onmogelijke taak lijkt ze kunnen te begeleiden. Ik geloof er nog steeds in, als zij dat zelf ook doen, dan moet het lukken. Maar vaak is het zo dat deze volwassenen zich in duistere gebieden storten door veelvuldig gebruik van drank en andere verslavende middelen, medicijnen, waardoor het alleen maar erger wordt en ze niet daar komen waar ze horen te zijn. 

 

Het is onderdeel van mijn werk om me ook daar mee bezig te houden, maar het valt soms niet mee, want ze zijn zo geprogrammeerd door de maatschappij dat ze er zelf niet bij kunnen. Gelukkig zijn er wel healers die hier mee kunnen werken. Vaak hebben zij hetzelfde meegemaakt en zijn daardoor erg krachtig geworden.

Maar ook die kinderen die zoveel aan prikkels binnen krijgen en niet normaal kunnen functioneren, de zgn ADHD-ers, PDD-NOSsers en al die andere etiketjes die er op zijn geplakt, moeten begeleidt en geholpen worden, zodat zij zich ook tot een volwaardig mens op hun vlak kunnen ontwikkelen.

 

En ik weet.. voor sommigen is het echt te laat, dat zal nooit weer goed komen. 

 

Daarom pleit ik telkens weer voor bekendheid over wat deze mensen voelen en zien en op allerlei andere manieren via hun zintuigen binnen krijgen. Want kennis geeft ook de sleutel tot gezondheid en welzijn voor deze mensen. En daarmee kunnen zij zoveel overdragen aan anderen, waarbij iedereen gebaat is. 

Ze zijn in ieder geval geenszins gek, ook al mag dat soms zo lijken en jawel ik geef ook toe dat er mensen zijn die er wel helemaal van doorgedraaid zijn. Ik heb ze gezien, ik heb ze ervaren. 

Maar ik heb ook kinderen ervaren die de prachtigste dingen konden laten zien en konden vertellen, de wijsheden zo uit hun mouw konden schudden. Toch zullen deze kinderen ook hele goede begeleiding nodig hebben van ouders en anderen die dicht om deze kinderen heen staan om ze sterk en krachtig te maken in het gebruik van hun gaves. En nogmaals geloof ik eigenlijk dat iedereen dat wel kan, maar het is teveel verstopt doordat er in deze maatschappij op andere gebieden gepresteerd moet worden. Talenten die daardoor verloren gaan en een hele nieuwe manier van genezen ook. En dat zouden we juist in deze tijden zo goed kunnen gebruiken. 

 

PS Ik heb zelf ooit o.a. de opleiding Sensitherapie gedaan, naast zoveel andere opleidingen waar ik mijn kunnen heb ontdekt, en ben er eerst zelf mee aan de slag gegaan, want ik ben natuurlijk ook zo'n mens, maar wel eentje die zich er door heen heeft geslaan en weet wat de valkuilen zijn en ook hoe ze op te lossen. Helaas kan ik dat niet alleen, maar vele anderen weten en kunnen dit ook. Het is in ieder geval weer waarom ik deze website heb gemaakt. Om mensen bewust te maken en een handreiking te geven. 

 

Liefs, Petra

 

 

December 2014