De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » LevensLijn

LevensLijn - De Oerdraad

 

Met het decoderen, verwijderen van besturingssystemen, implantaten en andere ongewenste zaken die niet bij mij horen kwam de levenslijn van geslachtofferd worden, slaaf zijn uit mijn lichaam.

 

Vele fysieke klachten hadden zich in mijn lichaam opgestapeld in alle jaren dat ik hiermee bezig was en ik heb er tot nu toe over gedaan om deze er uit te krijgen. Stap voor Stap.

 

Het is mij duidelijk dat er ergens in de Bron deze lijn is aangebracht.

 

Net zoals bij daders is deze lijn aangebracht en mag deze lijn er uit. Als mensen dat zelf willen uiteraard. Slachtoffers zijn eerder geneigd deze lijn er uit te halen dan daders lijkt wel.

 

Waarom is dit gebeurd?

 

Waarschijnlijk om onze levenslessen te leren, om om te gaan met iedereen, geen oordeel te hebben over wie dan ook. Om onze levens nu te transformeren naar gelijkwaardigheid. Om een ander leven te leiden, zonder lange ij. Omdat daar de Tijd voor Is. 

 

Ook om te weten hoe we met de Aarde kunnen omgaan, met het Kosmische om kunnen gaan.

 

Een weg van herinneringen aan oude levens, of waren deze levens bedacht vanuit de Bron om ons te geven wat we nodig hebben?

 

Het doet er niet toe, het is.

 

Als je uiteindelijk de hele energetische lijn van misbruik (als dader of als slachtoffer) uit je systeem hebt, dan ben je ook uit het systeem zelf. Dan heb je het doorzien en ben je vrij.

 

Een vreemde gewaarwording, telkens weer. En telkens als ik dacht, ik ben vrij, dan was er weer wat anders wat voorbij kwam. Het was een langdradige lijn om te volgen in ieder geval.

 

Onlangs zag ik hoe het in elkaar zat qua relaties in mijn voorouderlijn. Waar de verkeerde huwelijken werden gesloten. Ik zag ook wie eigenlijk bij wie hadden moeten zijn, doordat enkele overleden personen uit mijn familie zich kwamen melden en dit doorgaven. Heel bijzonder, omdat zij het nu ook doorhadden, omdat ik in dit leven had besloten de boel te zuiveren.

 

Voor mijzelf en voor mijn kinderen, voor het collectief ook. Voor al mijn Zielsfamilies in de diverse tijdslijnen. En dat werkt dus op grote schaal door, ook in alle dimensies waar zielsdelen van mij zich hadden uitgewaaierd.

 

Er is nog een korte weg te gaan weet ik nu. Ik heb mijn Ster vorig jaar gecompleteerd in een 3 daagse van uit mijn lijf zijn en bewust te zijn van de dood die niet bestaat, daarna ben ik verder gaan. Onlangs kreeg ik door dat ik mijn 13 manen en 13 zonnen verzameld heb. Diverse zegels heb ik verbroken en er is er zeer binnenkort nog één te gaan. Dan komt het totaal plaatje in beeld en zullen alle poorten in mij die ooit gesloten waren door de coderingen, besturingssystemen en al die andere zaken open zijn. Dat betekent ook dat ik al mijn meerdimensionale capaciteiten heb aangeboord en kan gebruiken voor mijzelf en voor anderen als zij daar voor openstaan. Met iedere verwijdering van een deel van de draad, gingen er bij mij poorten open, werden er zegels verbroken en wist ik meer en meer bij het BronBewustZijn te komen. Ik kan in principe Alle Verbindingen maken die ik wil, die bij mij passen, daarnaast kan ik ook bij Anderen Zien, Voelen, Horen en Healen welke Verbinding zij mogen volgen, wat hun Pad daarin is en hoe zij dat traject kunnen volgen. 

 

Met het Totaal plaatje in beeld zal mijn originele blauwdruk compleet zijn. In alle lagen van al mijn lichamen en dat zijn er meer dan alleen het fysieke lichaam, alles inclusief blauwdruk van ieder lichaam.

 

Ik heb Hemel en Aarde bewogen om dit voor elkaar te krijgen, het heeft me bijna mn leven gekost om de onderste steen boven te krijgen, het heeft me al mijn bezittingen gekost en meer.

 

Het heeft me veel hart en zielepijn gekost, maar ik heb doorgezet. Telkens weer, hoe moeilijk ook.

 

Het is ook daarom dat ik mensen kan healen met dit soort lijnen in zich. Daar heb ik mij de laatste jaren ook voor ingezet en doe dat nog. Tot het niet meer hoeft en zij ook hun eventuele kinderen, alle voorouderlijnen en zielsfamilies kunnen healen, zodat er geen daders en geen slachtoffers meer hoeven te bestaan.

 

Op dit moment ben ik zover dat ik mijn Eigen Paradijs toewens. Met De Ware Geliefde in BewustZijn en Waarheid die ook deze weg heeft afgelegd. Ik weet dat het Nu kan deze persoon tegen te komen. Helemaal Vrij, Bevrijdt en Bereid om Samen in Warme Liefde van Hart en Ziel van het Leven te gaan genieten.

 

Ik Wacht op de Erfenis van de Waarheid.

 

Liefs, Petra

 

 

8-4-2017