De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Maquam - Daniel Kraak

 

Maquam 1 – activeren van de hogere chakra's en lichtlichamen 23-3-2015 door/samen met Daniel Kraak

 

Ik sta op een platform van licht waarin een imprint ligt van de flower of life.

Met een witte straal ga ik omhoog, zelf ben ik dan blauw gekleed.

Vanuit mijn kruin ontstaat een fontein van licht wat zich om mij heen gaat verspreiden. Ik ben de aarde en de lichtfontein gaat om de aarde heen en maakt nieuwe leylijnen. Kristallen leylijnen.

 

Ik zie een blauw platform boven mij en ik stijg op via een kanaal van witte vloeistof met bubbels. Ik voel me heel licht, draai spiraalvormig langzaam naar boven en voel me zelf ook vloeibaar.

 

Twee grote armen van licht verwelkomen mij, ik voel me geëmotioneerd en er is heel veel licht.

 

Een ruitvormig, maar met veel meer facetten, roze kristal, net zo groot als mijn lichaam, komt via mijn kruin binnen en wordt langzaam in mijn lichaam geplaatst.

 

Als dit is gebeurd komt er van boven een soort laterstraal van licht die door het roze kristal en via mijn kruin naar het kristal en mij gaat.

 

Ik word opgetrokken door die straal. In een lotushouding ga ik weer spiraalvormig naar boven.

 

Dan kom ik in een stuk 'luchtledig' en daar gaat mijn lichaam horizontaal liggen in het niks. Heel langzaam word ik om mijn as gedraaid. De omgeving is heel donkerblauw. Mijn hoofd ligt in het midden van een niet zichtbare cirkel en mijn voeten maken door het draaien een wel zichtbare cirkel om mij heen. Hierdoor ontstaat er weer een platform en dit platform gaat met mij er op liggend roteren en ook weer spiraalvormig omhoog.

 

Het platform komt los van de dragende straal, die ik nu pas zie en ik ga liggen op mijn buik. Dan 'zwem' ik op en met het losse platform door het universum.

 

Ik zie een paarse lotusbloem boven mij. Daar ga ik vanaf de onderkant in. In de bloem aangekomen komt er een gouden licht over mij. Dit licht verandert van goud naar wit en ik word ook wit.

 

In een wit gewaad ga ik staan en ik begin heel langzaam dansend rond te draaien met mijn armen wijd open en mijn blik naar boven gericht. Dan komt er een enorme straal licht vanuit mijn hart en dat schijnt naar boven.

 

Hierna ga ik rustig zitten in de bloem en ik keer in mijzelf. Ik krijg een paars gewaad, zelfde kleur als de lotusbloem.

 

Dan wordt de lotusbloem geel, ik ook en ik stijg recht naar boven op en ik heb doorzichtige vleugels. Het kanaal waarin ik opstijg is deze keer weer een stralenbundel van licht.

 

Ik kom weer op een ander platform. Deze is zilverkleurig. Als ik er op sta, dan vallen er allemaal zilveren druppels op mij, tot ik tot een diamantvorm ben getransformeerd. Ik zit een tijd in deze vorm en deze draait ook weer langzaam rond. Dan gaat de vorm open en ik stap er uit. Gelijktijdig hangt er een gouden koord boven mij en ik pak dat vast en wordt omhoog gehesen.

 

Ik begin wat heen en weer te bewegen hangend aan dat touw en dan zie ik boven mij een grote gouden klok hangen, welke ook heel mooi begint te luiden door de beweging die ik maak.

 

Na het genoeg luiden van de klok ga ik door de onderkant van de klok naar boven en kom op een nieuw platform. Dit heeft weer de imprint van een flower of life en de lijnen zijn wit en de ondergrond is blauw. Ik rust daar in het midden uit en ga er dan ook weer bij liggen. Het platform stijgt spiralend op. Onder de onderkant van het platform is een grote spiraalveer die het platform omhoog drukt. Het drukt mij dan met platform en al in een ander platform dat groen is.

Vanuit dit platform wordt ik nog verder omhoog gedrukt en kom vanuit de onderkant in een platform wat groen en geel is. Dit platform is niet plat, maar vloeibaar en ik zweef in die vloeistof met een natuurlijk stroom mee.

 

Dan is er een buis zichtbaar met daarin een bijna fluorescerende kleur lichtblauw/lichtpaars en ik stijg daarin omhoog, het is weer vloeistof.

 

Ik kom nu aan op een donkerpaars/donkerblauw platform. Ik word hier persoonlijk verwelkomt en krijg een inwijding. Er wordt een hele hoge met donkerblauwe/donkerpaarse kleuren op mijn hoofd geplaatst. En ik ontvang ook zo'n kleur mantel.

Ik kniel en ik dank en ik voel me ook intens dankbaar. De grond onder mij wordt op dat moment wit en dit vloeit om mij heen uit. En ik hoor: Hoge Priester Spirituele Orde.

Dan wordt de antenne weer afgezet en er wordt mij verzocht rustig op de grond te gaan zitten en ik krijg les.

 

Intussen zit ik nog steeds op het donkerblauwe/donkerpaarse platform en ik zie dat er rotsen om dit platform zijn gevormd, het lijkt wel op een kathedraal, deze rotsen zijn roze/lichtpaars gekleurd. Dan komen er van de rotsen vloeibare stralen roze af en die vormen om mij heen een patroon. Dan zie ik dat ik in een roze flower of life zit met een donkerpaarse ondergrond.

 

Dan vliegt het roze deel van de flower of life omhoog en ik zak rustig naar beneden. Dan kom ik terecht in een bol (plaatje fb) welke oranje met wit is. Vanuit mijn hart wordt alles wit.

Dan draai ik weer langzaam rond en zie onder mij de zon.

Ik zak met bol en al in de zon en dan ben ik de zon en het is heel stil op dat moment.

Het voelt als zon zijnde ongelooflijk heilig. En ik voel me vereerd.

 

Al spiralend gaat de zon richting aarde en spiraalt om de aarde heen.

Langzaam brengt de zon mij weer terug op aarde en op mijn eigen stoel.

 

Als ik bij kom.. tranen!!! Van ontroering van al het moois.

En dankbaarheid naar Daniel die mij dit aanreikte.

 

Heel veel tranen volgen.. en ik zie dat ik een uur onderweg was.

 

Ik voel me heel erg verbonden met het Al en ik voel ook de heimwee wat ik vaker heb gevoeld en toch ook voelt het als thuis komen, ik kom tot de conclusie dat hetzelfde is.

 

Weer tranen.

 

Ik dacht dat het klaar was, maar dan zie ik ineens een witte deur in een witte omgeving en iemand in een ruimtepak doet die deur open. Ik kijk de sterrenhemel in en krijg een overzicht van heel veel sterrenstelsels.

Er wordt gezegd: DAT is JOUW wereld!

 

Ik begin heel hard te huilen.

 

Ik kijk goed en ik zeg, ja dat is THUIS.

 

Ik stap uit het voertuig en los op als sterrenstof tussen de sterren en ik voel me helemaal THUIS.

 

Weer heel veel tranen. En ik vraag of ik naar huis mag.

'Ja, dat mag, maar nu nog niet' wordt er gezegd.

Ik vraag: Wat moet ik doen?

Antw: Je familie en je vrienden halen.

 

Ik zeg: Ja was ik al mee bezig, doe ik het dan goed?

Antw: JA! Breng ze thuis met je HART, jij moet hun hart zijn, daarom heb jij deze taak, omdat je dat kunt.

 

Dan voel ik een omhelzing en ik vraag van wie ik die omhelzing krijg.

Antw: De Schepper!

 

Ik ben verbijsterd en acuut terug op mijn stoel.

Een zucht en alweer tranen.

En ik roep: HELP!

 

Antw: Je krijgt hulp.

 

Nog meer tranen.

 

Want ik was altijd alleen en daarom doe ik wat doe.

De pijn van alleen zijn moest ik zo diep ondergaan om iedereen op te roepen via de activaties, hoor ik dan zeggen.

 

Ik ben onthutst.. en roep O God!

 

Dan wil ik slapen. En ik hoor: Ga maar lekker slapen, met liefs.

 

Ik krijg nog even het woord 'Keylontic' door en dan ben ik er volledig weer.

 

 

PS De dagen hierop heb ik de Maquam inwijdingen gedaan tot het oneindige. Met dank aan Daniel Kraak