De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Mee op reis in een afstandshealing

Mee op reis in een afstandshealing

 

 

Wauw!

Net iemand een healing op afstand gegeven en er was healing! Een operatie die geen mens kan uitvoeren, maar wel in andere dimensies bestaan.

Daarnaast werd de DNA (her)activatie in gang gezet zoals ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Normaal gesproken laat ik iemand zie wie hij/zij is en ben ik de begeleidende in het verhaal, maar deze persoon nam ineens een vlucht waar ik U tegen zeg.

Ik ken zo mijn eigen reizen en wie of wat ik allemaal ben geweest om te ontdekken wat ik in het Nu kan, daarom is het voor mij niet vreemd om te zien wat een ander kan en daarin te helpen herinneren, het opnieuw te activeren en ook daardoor ontstaat healing, nieuwe kracht en de aanzet tot anders leven.

Deze reis was dus anders. Ik werd zelf ineens meegenomen door de persoon zelf, want deze herinnerde zij zich en ik reisde er gewoon achter aan ipv andersom.De vlucht was zo gigantisch dat ik er zelf nog duizelig van werd en dat gebeurt niet snel, want ik ben heel wat gewend in de loop der jaren.

Helemaal gaaf dus en wat een power!

En ook leuk voor mij, want ik kwam ook weer eens op plaatsen waar ik eerder zelf al was, maar ook op totaal onbekende plekken en dat is dan ook wel superfun.

 

Wat is het toch heerlijk dat ik zelf zo open kan staan en mee kan reizen in iemands onderbewuste, om te helpen herinneren, om te heractiveren, om te healen en dus om dat uit iemand te halen wat er in zit.

Ik heb het mooiste werk wat er is volgens mij. Ok,vind ik dan.

 

Love that!

 

 

Liefs, Petra