De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Multidimensionaal

Multidimensionaal

 

Het feit dat wij multidimensionale wezens zijn, zal voor velen misschien vreemd klinken. Totdat ook zij steeds meer de verandering zien en begrijpen. Misschien moet je dat ook inderdaad wel eerst ervaren.

 

Het begint vaak heel simpel met dingen die je kunt voorvoelen of voorspellen. Het onderbuikgevoel en intuïtie. Daarna ga je steeds meer je 'derde oog' openen, zoals men dat zegt. We hebben ook nog het vierde, vijfde, zesde en zevende oog en misschien nog wel veel meer. Zowel binnen het fysieke lichaam als buiten het fysieke lichaam, het energetische lichaam, hebben wij zenders en ontvangers van ongekend bereik.

 

We kunnen er van alles mee. Reizen in de tijd. Vooruit, achteruit, heen en weer door allerlei tijdslijnen. Binnen in de aarde, buiten de aarde. Holografisch zien, beleven, voelen.

 

We kunnen mensen om ons heen totaal scannen als we dat willen. Op hun gevoel, maar ook als op een röntgenfoto, in allerlei vormen en kleuren.

 

Deze ontwikkeling zal steeds verder gaan. Onze hersencapaciteit neemt steeds toe om dit soort zaken te begrijpen met onze geest en er mee om te gaan. En het is de ontwikkeling, her-activatie van ons DNA. 

 

In eerste instantie is dat altijd een zwaar proces, want overbelasting van de hersenen kan er zijn. Dat betekent dat je overprikkeld bent op dat moment en rust om dat alles te integreren zal nodig zijn. Het begint heel simpel met een burn-out en daarna ontstaan steeds weer dat soort periodes, maar ik noem het intussen geen burn-out meer, het is gewoon je ontwikkeling.

 

Het heeft ook alles te maken met de energieën om ons heen, de beweging van de aarde door het universum, de zonnevlammen en zo nog veel meer.

 

In het begin is het misschien ook wel eng om van alles te zien en het is ook handig als je de knop vindt om dingen af te zetten, zodat je ook nog enigszins normaal kunt functioneren. En ja, er zijn tijden bij dat je dat echt niet kunt. Vind het niet vreemd, sta het gewoon toe.

 

Tijdens deze ontwikkeling kom je van alles tegen. Ook zware, krachtige energieën die niet prettig zijn. Je eigen angsten voeden dit en het is dan zaak om al je eigen kracht te verzamelen en hier doorheen te gaan. Tot je het onder de knie hebt. En ga er maar van uit, dat je jezelf hierin ook test, of dat je zelfs wordt getest. Mensen die dit niet weten kunnen in een psychose raken. Ook mensen die drugs gebruiken kunnen in vreemde staten komen die niet meer beheersbaar zijn.

 

Zoveel mogelijk gezond leven is daarom erg belangrijk. Begrijpen wat er gebeurd ook. En de tijd nemen om alles steeds weer te integreren. Tot je de volgende stap kunt doen.

 

Tijdens deze processen kom je ook in je leven weer andere dingen tegen, met andere mensen, andere situaties om zo door te leren om zo zuiver mogelijk met dat multidimensionale om te gaan.

Anders krijg je te maken met mensen die zwarte magie gebruiken en dat moet je absoluut niet willen, ook dat zijn lessen van het leven. Zwarte magie is te herkennen aan het manipulerende gedrag van energieën (dus ook gewoon mensen om je heen en situaties waarin je je kunt bevinden).

 

Ga je steeds meer hier uit, dan zul je steeds opener worden en steeds meer in je ontwikkeling gaan. Je creëert daarmee vanzelf een groot energetisch veld in en om je heen wat goed doet voor jezelf en voor anderen, voor de omgeving. Je visie op alles wat je ziet zal ook drastisch veranderen en je levenswijze ook.

 

Best heel moeilijk om mee om te gaan, want anderen zullen jou absoluut niet meer begrijpen en ook niet meer kunnen zien. In het blog relaties vertel ik daar ook over. Je komt dus in een andere bewustzijnslaag en er zijn vele lagen waardoor je heen gaat. En op al die bewustzijnslagen, ook wel dimensies genoemd, heb je andere ervaringen en andere waarheden die dan gelden. Daarom is het ook heel lastig om mensen om je heen te behouden, omdat het steeds zo veranderd.

 

Door de veranderde energieën in en om jou krijg je dus een hogere frequentie waar jij op resoneert. En waardoor je vaak dus ook niet meer resoneert met wat er om je heen is. Heel vervreemdend soms, maar dat is dan eenmaal zo. Erover blijven praten is heel belangrijk. Ik heb er heel lang over geschreven wat ik meemaakte en schrijf er nu nog over. Velen zullen het afwijzen, maar anderen beginnen het te zien.

 

Tot zover even over het multidimensionale. Het is veel meer dan ik hier kan beschrijven, maar het gaat er om dat er een beetje inzicht is in het proces.

 

 

Liefs, Petra