De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Ontknoping

Ontknoping en/of Openbaring

 

N.a.v. het artikel van Irma Schiffers, schreef ik dit als reactie:

 

Hoi Irma,

Ik las net jouw artikel dat je plaatste.

Ik doe al jaren onderzoek naar tijdlijnen en hoe dat in elkaar steekt. Ik merk dat ik nu heel snel aan het teruglopen ben, door steeds weer te decoderen, updates op te vragen en activaties te ontvangen.

Ik zit nu het werk te doen wat ik in mijn eerste tijdslijnleven (weet ook niet hoe ik het anders moet benoemen) deed en dus nu weer doe. Je zou mij kunnen benoemen als Lemuriaan. Werken met Licht en Telepathie is mijn ding. Ook mijn hele leven uiteraard al gedaan, maar daar kom je later pas achter.

In ieder geval, ik weet nog wat er gebeurde voor ik op aarde belandde. Ik reisde toentertijd altijd planeten af.. alles in pais en vree.. uitwisselingen van van alles en alles op goede voet met andere bewoners in diverse stelsels. Ik woonde op een enorm starship met vele anderen. Veel mensen heb ik in het hier en nu leren kennen in de loop der jaren. Die mensen die zich ook bezig houden met dit soort dingen.

In ieder geval was het zo dat ik altijd patrouille deed in 1 van de voorste kleinere ruimtevoertuigen om het grote schip heen. Er was nooit wat aan de hand, maar het ging ook niet om dat soort dingen, het ging er om dat we wel eens dingen in de ruimte tegen kwamen waar omheen gelaveerd moest worden. Verder bezochten we dus andere schepen, planeten.. iedereen was bij iedereen welkom. We konden allemaal, dus ook van andere planeten, vormen aannemen zodat we bij elkaar konden komen en er energetisch geen last van hadden.. ivm andere etherische sferen. Not a problem at all.

Tot het moment dat er dus iets kwam dat binnendrong in deze vredige situatie. Ik weet nog dat leden van ons grote moederschip zo nieuwsgierig waren dat ze 'overliepen'. Er was een verleiding, een aantrekkingskracht van dat andere wat niet ok was. De meesten van ons begrepen dit en probeerden de anderen er van te overtuigen dat het niet ok was, maar dit ging dus niet. Ze gingen overstag. Daarmee brak de hel los, want die andere soort waren dus de vernietigers.. vanmorgen kwam bij mij binnen dat dit lieden van Nibiru waren.. en dat hiermee dus de Star Wars is begonnen.. indringers vanuit een verborgen stelsel.

Nou zit ik dus dicht bij die tijdlijn van dat eerste tijdlijnleven en Niburu wordt gezien.. wat betekent dit? Gaan zij die er vandaan kwamen daar weer naar toe? Nemen ze de benen? Of gebeurt weer dat wat toen ook was? Wat mij betreft vertrekt de hele klotezooi uiteraard. Doei en nooit weer terug komen.

Betekent dat dan ook dat wij weer vrij kunnen reizen tussen de planeten? Ik weet dat dat kan, betekent het dat wij de mensen op aarde kunnen steunen met schoonmaken van de planeet? Want dat kunnen wij, ik ben druk bezig met mensen om onze gaves op te diepen vanuit ons multidimensionale stuk.. daarbij heb ik gewoon te maken met mensen die oorspronkelijk van andere planeten komen en we bundelen onze krachten, leren van elkaar.. net zoals ooit.. Of zijn dit herinneringen die we toebedeeld krijgen, projecties van buitenaf.. soms weet ik het ook niet. Wat krijg ik te zien, van wie komt dat. En toch.. in alle tijdslijnen ben ik de bijpassende mensen tegen gekomen.. in real life hier. Dus sja.

Ik wilde toch even schrijven. En ja, ik voel ook heel sterk dat er iets aan komt.. en dat dat heel lastig wordt al met al, omdat het bewustzijn voor velen niet genoeg ontwikkeld is.

Aan de andere kant heb ik vorige week gevoeld dat er meer bewustzijnsvelden open gaan, tijdslijnfrequenties komen op 1 lijn en daarom raakt alles dus weer terug naar het beginpunt. Het niburupunt, het star wars punt. Deze info is vrij gegeven in die velden die open zijn en die bereikbaar zijn voor die mensen die een hoger bewustzijn hebben. Zij kunnen dit versterken.

Dan nog een idioot ding.. ik kreeg bijna een week geleden opdracht, en niet zomaar opdracht, vanuit een heel diep weten ook erg ok... dat ik samen met iemand die ik ken de energie van de Sumerische kleitabletten moest gaan vrijgeven in die bewustzijnsvelden.. beveiligde velden overigens.. ik heb wel tig keer getwijfeld, maar toch diegene gevraagd wiens naam ik doorkreeg en we zijn er samen naar gaan kijken.

We zagen dat wij samen in een tijdslijn met 'mensen' van andere planeten de Sumerische kleitabletten in veiligheid stelden. Ik zag ook dat ik in die tijdslijn later hierom ben mishandeld, later misbruikt ook met mijn gaven, en nog later vermoord. Ik heb het verhaal van de kleitabletten opgeschreven en er waren een paar mensen die me daar over schreven in een pb.. ze wisten waar ik het over had en zij waren er bij geweest.. ja dan val ik zowat van mn stoel af, maar ze kwamen met info die ik helemaal begreep en we zaten dan ook met die paar mensenmet de haren recht overeind en te shaken zowat. Ik bedoel.. is ie maf of ie is maf?

In ieder geval .. kort daarop is degene die mij hielp de info van de kleitabletten in de velden in te brengen, daarna begonnen met chemtrail onderzoek.. in de zin van hoe lossen we dat op. Ik was zelf al begonnen met vortexen neerzetten en deze te laten wervelen en dat heeft soms echt effect.. er zijn er ook die dit doen met gedachtenkracht, gewoon liefde, of andere manieren.. er zijn dus mensen bezig met hun gaven te herontdekken en dan op een veel hoger niveau dan ooit.. Healingwerk deden we allemaal al, maar het begint nu in sneller tempo andere vormen te krijgen.

Zelf ben ik een tijd geleden events op fb begonnen die ook steeds meer die richting opgaan, want ik herinnerde me wat ik ook al weer kon doen en gewoon wil doen, omdat het nodig is.

Dus aan deze kant van het verhaal zijn er ook duidelijk ontwikkelingen.. we komen echt op het punt dat we in het midden komen zeg maar. Letterlijk tussen hemel en aarde en ik weet dat ik al heel lang zeg dat ik de hemel op de aarde wil brengen.. vrijheid, gelijkheid .. eigenlijk zoals het altijd was op planetair en stellair niveau.. bevrijding van de aarde, omdat wij hier te gast zijn. Eigenlijk.

Vandaag deden we met een groep ook een event, activatie dingen.. en we kwamen bij een tijdslijnemissie.. ik had geen benul wat ik doorkreeg, maar het ging dus idd om het bij elkaar komen van de tijdslijnen op 1 punt. Waardoor daarna dit weer uitgestoten zou worden.. betekent eenheidsbewustzijn wordt duidelijk. Vrijheid is daar en vooral rust kwam er daardoor.

Misschien een bizar verhaal al met al, ik schrijf maar door en door en ik wil steeds ophouden, maar het gaat ook gewoon door. Maar nu hou ik op.

Ik hoop dat je er iets mee kunt.. en ook mij niet voor gek verklaard.. hoewel ik die ook net zo goed ken..

 

en o ja.. ik heb het verhaal nog nooit zo aanéén verteld tegen anderen.. wel deels, maar niet helemaal.. wilde het vanmorgen doen, maar had geen tijd en later vergat ik het... en nu ik jouw artikel las, dacht ik.. hee.. schrijven, maar dan wel even privé.

 

Liefs, Petra (1-7-2015)

 

Op 2-7-2015 staat op de Cobra site (the Event) dit: VTXC.LSIP ASC timeline operational

 

Na het privé en het heen en weer reageren heb ik het dus toch geplaatst bij Irma als reactie op het artikel en nu ook maar hier. Tevens zag ik dat toen ik ooit begon te schrijven over dit soort dingen, ik ben begonnen met het eerste verhaal wat de Openbaring heet. 

 

Hieronder een stukje.. en ja ik heb nog wel wat, maar lang niet alles meer, maar deze vind ik wel leuk om te plaatsen en toen zat ik nog op hyves te schrijven ja. Het geschrevene is van 17-8-2009, maar vele jaren daarvoor was ik al begonnen. 

 

Openbaring: deel 1 van mijn verhaal

 

Vader Hemel legde mij in de armen van Moeder Aarde en daar zal ik zijn tot Vader Hemel mij weer terugroept in zijn eigen armen.

 

Noot:

Waar ik het heb over reïncarnatie/regressie of iets dergelijks heb en spreek over vorige levens of terug in dit leven gaan, dan kan ik niet met zekerheid zeggen of die vorige levens ook bestaan en of het waar is wat we zien in dit leven. In ieder geval weet ik wel dat wij als mens alles uit het Universum kunnen halen wat er maar bestaat, want alles is overvloedig aanwezig en als het in ons leven bij ons verhaal past, dan zal het Universum dmv aanwijzingen in de vorm van bv archetypes of andere signalen aangeven waar de kneep zit in het Nu. Het Universum, of ons eigen onderbewuste (what’s in a name), reflecteert onze gedachten, zet ons op paden om ons zelf te onderzoeken, dit kan in de vorm van reïncarnatie/regressie, dagdroomtherapie of mengvormen, kaarten trekken, droomtherapie, trancereizen en nog zoveel meer, het is maar net of je zo’n pad wilt kiezen, of je je leven wilt onderzoeken. Het is immers altijd jouw weg.

Een weg die voor sommigen een weg van lijden is.

Ik schrijf dan ook mn verhaal op om meer inzicht te geven in de weg van lijden, opdat we niet meer hoeven te lijden, want dat is nog steeds mijn mening, die ik heb opgevat na een leven van overleven en lijden en waar ik in dit leven nu eindelijk mag ontdekken waarin voor mij het leven zit, het Paradijs op Aarde te vinden, zonder nu al in de Hemel te willen zijn.

Want als ik niet geboren was, dan was ik in de hemel gebleven, ik ben niet voor niks geboren, want niets is voor niets. Alles heeft een reden, ook al weet je die soms nog niet.

 

Dit is mijn verhaal en alleen mijn verhaal. Die van jou ziet er misschien herkenbaar uit, misschien ook niet. Onthoud wel dat het verhaal van iedereen z’n eigen waarheid kent en die heb je zelf te ontdekken.

 

Op een beter leven voor ons allemaal.

 

 

Liefs, Petra

 

 

Omdat ik dit op hyves ga delen, zal ik steeds een stukje verder schrijven, blog na blog, want dat past echt niet in één blog.

Ik ga geen verwijzingen geven, daar ben ik te lui voor, nu in ieder geval.

 

Ik zal mijn verhaal vertellen van begin tot Nu, en in het Nu zal ik voorlopig eindigen met het ontvouwen van mijn plannen, een hele rit te gaan voor wie dit wil volgen, dan weet je dat vast.

 

Hoofdstuk 1 heb ik al een tijd geleden geschreven, ervaringen en ontdekkingen die ik pas enkele jaren geleden heb opgedaan door een workshop voor therapeuten te volgen in reïncarnatie en regressie, vandaar mijn noot in het begin.