De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Op bezoek

Even op Bezoek

 

Soms krijg ik de kans om even op bezoek te gaan bij iemand.

De ene keer word ik bewust gevraagd, de andere keer voel ik zelf dat ik kan gaan.

 

Vaak is het niet voor niks.

Is het niet dat ik vertel dat ik vertel over bepaalde kruiden die gebruikt kunnen worden, over voedsel, over hoe energie werkt dan is het wel dat ik iets met mijn handen mag doen.

 

Dan zit ik even thee te drinken met iemand en die iemand verteld zo even wat, wat hij/zij kwijt wil en dan voel ik dat mijn handen heel erg warm worden en weet ik ook welke plek op het lichaam deze energie nodig heeft.

 

Dan zeg ik wat ik voel en vraag of ik het mag doen.

 

Soms word er verbaasd gereageerd, maar vaak ook word er graag gezegd. Vooral mensen die mij wat beter leren kennen weten ondertussen wel dat ik nooit zomaar kom, omdat ik het meestal gewoon aan voel. Anderen zijn zich daar helemaal niet bewust van en zolang ik voel dat ze het niet zullen begrijpen zeg ik ook niks. Wel is het lastig dat mensen gaan verwachten dat je telkens komt, maar zo werkt het dus niet voor niet mij. Dat kost mij teveel energie, waarvan ik inmiddels weet dat ik deze niet moet gaan verspillen, want dat maakt mij moe en daar heb ik geen zin in.

 

Meestal als ik iemand behandeld heb met mijn handen, gebeurt daar op die plek ook wat en dat heeft zo zijn uitwerking nodig. Ik kan dan niet de dag erop dat weer gaan doen, want dat heeft geen zin als ik dat zo voel. Mocht het wel zo zijn, dan doe ik dat uiteraard wel.

 

Zo ga ik er altijd van uit dat alles op het juiste moment gebeurt, ik altijd de juiste mensen tref en ik ook altijd op de juiste plek aanwezig ben als ik dat zelf zo voel. Juist omdat ik sterk ben in aanvoelen en invoelen.

 

Het werkt prima in ieder geval. Zo hoef je in feite niet echt heel veel na te denken ook, want dat is feitelijk alleen een blokkade die je dan opwerpt en dan werkt er dus niks van al dit wat mogelijk is op helinggebied.

 

 

Liefs, Petra

 

 

Oktober 2014