De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Pioniers, OverZielen, ZielenGroepen, SamenWerken

Pioniers, Zielenmaatjes, OverZielen, Zielengroep en SamenWerken

 

Veel mensen die ik ken, maken ongeveer hetzelfde mee. Hoe kan dat?

 

Ik heb het inzicht gekregen dat diegenen die wij in ons leven tegen zijn gekomen allemaal behoorden tot een groep OverZielen. Deze OverZielengroep moest elkaar tegen komen als zijnde Zielenmaatjes, Tweelingziel of hoe je dat ook wilt noemen. Ik heb altijd getwijfeld over dit soort zaken, omdat er dingen over werden geschreven die naar mijn gevoel niet klopten.

 

Wat ik wel zie is dat deze OverZielen hier in het aardse bestaan elkaar kenden uit andere tijdslijnen. En vanuit die tijdslijnen zijn we dus Zielenmaatjes, goede vrienden en vriendinnen, tegenpolen, relationele partners op allerlei vlakken, voor de tijd dat we mochten leren van elkaar. Was het geleerde proces geleerd en verankerd, dan lieten we elkaar weer los, om verder door te mogen groeien om het verder te laten integreren van het geleerde. Een over het algemeen uiterst pijnlijk leerproces wat nodig is/was voor het Ge-Heel en voor onze eigen Zielengroepen waarvoor wij ook voor werken door te doen wat we doen en meemaken. Hierdoor werken we ook voor het Goddelijk Plan en het Algehele BewustZijn op de planeet Aarde en het Universum waarin wij zitten, maar ook voor andere Universa, alles behoort immers tot dezelfde Schepping.

 

Hierdoor komen we uiteindelijk tot Harmonie en Vrede zoals bedoelt is vanuit dat Goddelijke Plan.

Wij als OverZielen zijn daardoor pioniers en door elkaar steeds aan te raken gaan wij door de Goddelijke Processen van Heling en nemen daarin zoveel mogelijk mensen mee die tot onze groep behoren of tot andere groepen. Door samen te werken, of juist door los te laten.

 

Hoe verder je daar in komt, hoe heler iedereen is, hoe meer je op een andere manier, welke heel liefdevol is, kunt gaan samenwerken in groepen van OverZielen. Je werkt dan voor andere en met eigen Zielengroepen, waardoor die harmonie en vrede tot stand wordt gebracht. Hierdoor zal het zijn dat alle Zielengroepen verenigd kunnen worden in de Goddelijke Bron.

 

Op dat level ontstaan ook de werkelijke partnerrelaties, die ook wel tweelingstralen worden genoemd. Op dat level ook zal alles worden gelijk getrokken in die partnerrelaties, ook als de één nog niet zover lijkt te zijn als de ander. Dat is nooit waar, want ieder zal nog zijn/haar taak mogen volbrengen tot er volledige gelijkwaardigheid is ontstaan.

 

Deze gelijkwaardigheid zal dan ook weer helend werken op de totale Zielengroepen waarmee wij verbonden zijn en op alle OverZielen.

 

In dat stuk van samenwerkende OverZielen zullen de laatste pijnen en angsten geheeld worden en wordt er onvoorwaardelijk gedeeld in het Bron bestaan van werkelijke Liefde.

 

Deze OverZielen, Pioniers hebben hun Aardse tijdslijnen overigens allemaal onderzocht, Ge- en BeLeefd en ontdekken ook dat hun bestaan via de diverse sterrenstelsels is ontwikkeld van uit de Bron, het Al, de Schepping. Dit zijn vaak ook de menen die altijd al naar Huis wilden, omdat ze met het gevoel van het Goddelijk BewustZijn in het Nu tijdperk naar de Aarde kwamen om dit Goddelijke BewustZijn voor hen zelf en voor hun ZielenGroep te verankeren.

 

AlDus Geschiedde!

 

 

Liefs, Petra (29-3-2015 Inzichten door het reizen door de diverse Universa naar de Goddelijke Bron, alwaar alle antwoorden BeZield worden en mee terug genomen mogen door de diverse Universa om deze te verankeren tot terug op de Aarde waar wij ons bevinden en in SamenWerking met en door andere OverZielen).