De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Reading

Reading

 

Wat is reading?

Naar mijn beleving is dat iemand of iets lezen en daardoor dingen kunnen vertellen over deze persoon of dat iets. Zaak is om heel zuiver te zijn en geen oordelen te hebben, hoewel je soms mooie tips kunt geven en andere handreikingen kunt doen. Het is altijd aan de ander wat er uiteindelijk mee te doen. Ook voor jezelf kun je zoveel lezen door alles om je heen.

 

In de meeste gevallen deed ik dit niet ongevraagd, maar soms kom je iemand tegen waar je beslist wel iets kunt zeggen, als je iets opmerkt waar de ander wat aan zou kunnen hebben. Als je het maar niet oplegt is mijn visie hierover. Vrije wil is belangrijk heb ik geleerd en ook de keuze om welk pad dan ook te kiezen in het leven. Zoals bv de man met de nekkraag die ik kon vertellen dat het probleem in zijn knieën zat. De zwangere vrouw wiens hand ik schudde en waarvan ik doorkreeg dat ze een doodgeboren kindje zou krijgen heb ik niets gezegd. Want wat moet je zeggen, wat kan iemand er mee? Misschien had ik wel moeten doen achteraf en was er een oplossing geweest, maar ik was toen zelf zo geschrokken dat ik het niet kon. En zoveel mensen waarbij ik iets zag en iets zei of niets zei.

 

Readingen kunnen op zoveel manieren gedaan worden. Je kunt een foto van iemand hebben waarop je van alles kunt doorkrijgen of zien. Je kunt als je iemand masseert van alles tegen komen waar je informatie door krijgt. Door iemands stem kun je bepaalde dingen voelen of doorkrijgen. Voelen aan wat iemand schrijft, intunen op situaties, aura's zien, iets horen wat belangrijk is. Soms zie ik lijnen op het lichaam en zie ik dat die lijnen onregelmatig lopen of zelfs helemaal stuk zijn. Ook gebeurt het dat ik naast iemand zit en zomaar allerlei info krijg, terwijl ik er echt niet mee bezig ben en er ook geen behoefte aan heb eigenlijk, maar ja soms werkt het dan niet dat je dat knopje uit kunt zetten en dan ga ik toch kijken of ik wat kan doen. Ook bepaalde gedachten van mensen kan ik soms lezen, wat een voordeel kan zijn en wat een nadeel kan zijn. Via sieraden of voorwerpen kan je ook lezen, over het voorwerp zelf, maar ook over de personen die er mee te maken hebben.

 

Aanwijzingen door muziek kun je binnen krijgen, bv een liedje wat je hoort en daar de tekst van bestuderen. Teksten die je onderweg tegen komt, waarvan je voelt dat het belangrijk is en een aanwijzing geeft. Bepaalde plekken die aanwijzingen geven omtrent waar je je mee bezig moet houden. Nummers die je ziet, bepaalde lettercombinaties, dieren, planten, kortom door alles om je heen. Ook dat is in feite reading, alleen op een heel andere manier dan de meeste mensen gebruiken.

 

In een andere staat van zijn, bv na een meditatie, maar ook gewoon als je ergens mee bezig bent op een meditatieve manier, kun je dingen binnen krijgen. Je kunt dit vertalen naar creatieve vormen, zoals teksten schrijven, iets uitbeelden op welke andere manier dan ook, je kunt van bepaalde zaken foto's maken om duidelijkheid te krijgen. En zoveel meer.

 

Het is een eindeloze vorm van dingen zien, voelen, horen, uitten, ruiken, proeven en beleven.

 

Hierdoor ontdek als je vanzelf dat je in verbinding staat met alles wat er is, dat jij het universum bent en dat het universum in jou aanwezig is. Er is altijd meer achter alles wat je ervaart en uiteindelijk weet je ook dat de mogelijkheden heel ver kunnen gaan en dat de ontwikkeling nooit stil zal staan. Met dat gegeven moet je wel mee gaan in veranderingen en als je dan tegen komt dat we er eigenlijk van af worden gehouden door de manier waarop we leven, besef je ook dat het allemaal anders moet dan nu het geval is.

 

 

Liefs, Petra