De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » RegenboogPaden

Regenboog Paden

Er zijn diverse Regenboog Paden.

Iedere echte oude pure cultuur heeft zoiets.
Als je dat Pad gelopen hebt in alle kleuren, incl zwart en wit, dan krijg je het Gouden RegenBoog Diploma als het ware.

Binnen iedere kleur van de Regenboog die je bewandelt, bewandel je ook weer een RegenboogPad van alle kleuren, incl weer zwart en wit en heb je dit onder de knie, dan sluit deze kleur ook weer af met een Gouden Zegel. 

Je kunt ook zeggen dat je als je je Jouw RegenboogPad hebt gevolgd je dan het BronBewustZijn ontdekt hebt. En als je dat ontdekt hebt, dan kan je alle andere RegenBoogPaden van andere culturen tot je nemen die je nodig hebt. Bv om mensen te helen of wat jij er ook mee wilt doen en wat jou het beste past.

Ik heb oa het Maya Pad, andere oude Sjamanistische Paden, het Essenen Pad incl het Maria Pad belopen, het Lemurische Pad (zie ook bij Quantum/Keylontic Healing) en nog wat wirwarretjes aan diverse paden, ik wist dat van dat RegenBoogPad toen niet en deed maar gewoon wat me voor de voeten kwam. Dit hele pakket leidt als het Ware tot het Gouden Ei in Jou Zelf. Totale ontsluiting van je DNA, alles Zielsdelen verenigd, Je Eigen Blauwdruk op alle kleuren van Jouw Pad en daarmee je capaciteiten volledig ontgint. Dat wil niet zeggen dat je daarna niet verder kunt groeien, integendeel, dat zal steeds makkelijker kunnen. 

Hoe loop je dan dat Pad? Voelen en je hart volgen.. hoe dan ook.. en dan kom je tot je eigen puzzelstukje in het grote geheel. Iedere kleur betekent wat, een leer en inzichten stuk dat je mag oefenen op deze planeet.

Uiteindelijk ben je dan redelijk door de Wol geverfd als basis in Jezelf. Puur en in Liefde.