De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Samen

Samen energie opbouwen

 

In de tijd dat ik nog een langdurige cursus mediumschap volgde bij Francisca Hoek in Almere (De Vliegende Vis), of in de tijd dat ik nog in meditatiegroepen/opleidingsgroepen zat bij Liedy Steggink (Balans en Energie) en Bennie Oude Engberink in het oosten van het land heb ik veel geleerd over het samen mediteren, waaronder het samen opbouwen van energie om allerlei doeleinden te dienen voor persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijke ontwikkeling en natuurlijk heb ik zoveel meer van deze mensen geleerd. Prachtige tijden! Ook heb ik een tijdje in Lelystad rondgeneusd in het Sidhadorp waar transcendente meditatie word toegepast en heb het ook een tijd beoefend (Sidhadorp). Tevens heb ik een aantal cursussen/workshops gedaan in Bellingwolde/Stadskanaal bij Carla en Eugenie waar we ook op diverse manieren met energie werkten, maar dan meer lichaamsgericht. Ook de Shamballa cursus in Groningen was weer energie gericht en al deze ervaringen hebben mij geleerd dat samen werken een grote kracht kan geven die ongelooflijk positief werkt voor de mens en de aarde. 

  

Ten eerste groei je zelf enorm in je eigen kracht en ontdek je kracht van samenwerken.

Ten tweede ontdek je hoe je een ruimte kunt verwarmen en jezelf en wat dat doet met heel je energielichaam.

Ook ontdek je dat je een omgeving in al deze warme liefdevolle stralingskracht mee kunt laten vibreren en zoals in Lelystad al lang bewezen is, is het zo dat de criminaliteit daar enorm is afgenomen.

Zelf weet ik ook dat je de natuur om je heen daarmee ook extra stimuleert om te groeien en te bloeien. Dit kwam ik later ook tegen in de Anastasia boeken door Vladimir Megre. Een prachtige boekenserie en de moeite waard om te lezen, want in feite wordt daarin ook een hele nieuwe manier van leven aangegeven op allerlei vlakken waar ik zelf uiteraard ook achter sta. 

 

Eigenlijk breng je een enorme positieve invloed in gang. Als je dat dan ook nog doet met zeer bewuste mensen, dan breng je in feite samen hemel op aarde.

Je kunt een prachtig krachtveld maken waar je de frequentie heel hoog maakt. Tevens creëer je daardoor een genezend energieveld, zoals dat ook is op diverse plekken op aarde zoals bepaalde oeroude krachtplaatsen, leylijnen en leypunten, bepaalde piramides, maar dan met menselijke kracht.

 

Pas daarbij alle andere healingstechnieken toe en een mooie gezonde vorm van wonen en samenwerken daarin en je hebt een krachtplaats van jewelste, waar zoveel mensen zouden kunnen komen om op te laden en bij te komen. Een nieuw soort van 'sanatorium' en als je met genoeg krachtige bewuste mensen bent, die veel kennis en ervaring hebben op allerlei vlakken, dan zijn de mogelijkheden enorm.

 

Met heel veel van dit soort krachtcentra over heel de wereld kunnen we in korte tijd heel veel gezondheid en heel veel welzijn brengen.

Als je dat dan ook nog zelfvoorzienend doet, zo min mogelijk milieubelasting en zo natuurlijk mogelijk, deelt in faciliteiten en andere zaken, dan ben je toch aardig bezig lijkt mij. 

 

Eye-opener?!

 

 

Liefs, Petra

 

Hierbij een mooi artikel wat o.a. ook hierover gaat: http://www.nieuwetijdskind.com/vanuit-een-energetisch-perspectief-gekeken-naar-sensitiviteit/ 

 

 

Hieronder twee filmpjes over goedkoop en vooral geaard wonen. 

Het eerste filmpje geeft weer hoe goedkoop je kunt bouwen met alles wat al aanwezig is in de natuur en hoe minder grote ruimtes je bouwt, hoe beter het werkt. Ook hoe het beter gaat als je met meerdere mensen aan de slag gaat met dezelfde insteek. Heel mooi naar voren komt daar ook het creatieve en flexibele element en hoe goed het is het zelf te doen met wat handjes hulp. Het tweede filmpje geeft weer hoe het net weer niet echt werkt, te groot is en toch te ver van de innerlijke en uiterlijke natuur, maar daar zitten ook zeker goede en duidelijke elementen in om van te leren en te luisteren naar wat de mensen zeggen over wat de voordelen zijn van werken met strobalen en leem. 

 

 

 

 

Bovenstaand filmpje gaat over hoe het met de aarde gesteld is en over hoe het wel weer kan