De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Sumerische Kleitabletten

Sumerische Kleitabletten

 

Dan lig ik eindelijk eens even in de zon omdat deze eindelijk weer eens wolkenvrij schijnt en omdat ik daar behoorlijk behoefte aan heb. En dan komt het weer. Allerlei informatie.

 

Ik hoor duidelijk dat ik een foto op moet zoeken van een bepaalde ets die ik gemaakt heb in 1994 of 1995. In principe ben ik niet zo bewaarderig, maar deze foto heb ik bewaard en later blijkt dat ik de ets zelf ook nog heb. Wonderlijk op zich.

 

Ik kijk er naar en zie en hoor van alles. Ik hoor Sumerische Kleitabletten, Ur en de Sleutel. Dan zoek ik wat op, op internet, waarvan ik wel weet dat het toch niet klopt, maar ik haal de aanknopingspunten er snel uit. Dan krijg ik door sluitsteen, Eufraat en Tigris en inmiddels hoorde ik al een naam van een vrouw die ik er bij moest betrekken. Ariën Hoogendijk. Ik weet op dat moment dat wij samen iets gaan doen, maar niet wat. 

Dan flitsen allerlei beelden van de afgelopen tijd door mij heen. Tijdens een In-Sight Acti-Vation kwam ik zelf in het Egyptische terecht, iets waar ik me lange tijd niet mee wilde verbinden, omdat mijn gaves in die tijd flink misbruikt zijn. Ik dacht nog, ok het zal een stuk heling zijn daarop en heb het toen gelaten voor wat het was. In de weken daarna zie ik wel steeds grote keverachtigen in mijn tuin en die zich nogal indringend aan mij tonen. Door voor mijn voeten te gaan liggen, door het liefst dwars door mijn raam naar binnen te komen. Ik wist dat het een signaal was, maar niet waarom. Ook verscheen mij een buitenaards wezen dat op een bidsprinkhaan lijkt, een hoog intelligent wezen, maar ik kan niet begrijpen wat deze komt doen. Ik stel mijn vragen wel, maar ik krijg geen antwoord. Tevens gebeurden in de tussentijd nog een aantal andere dingen, oa dat ik hoor dat de bewustzijnsvelden verder geopend gaan worden en dat dat de hoogste tijd wordt. Meer sluiers zullen verdwijnen en de mensheid zal andere dingen gaan zien. Ook kreeg ik door dat ik mijn taak als Hogepriesters van Mu weer op me zal nemen. Maar dan in de juiste versie en niet zoals dat in een eerdere tijdslijn is gegaan, want daar is toen iets misgegaan, waardoor ik heb het wel heb mogen uitoefenen, maar in de verkeerde setting, omdat mijn mede Lemurianen het niet overleefd hadden en ik met Atlantiërs dit verder heb neergezet, omdat het niet anders kon. Overigens toen ook in harmonie. Tot ook wij van de kaart werden geveegd. 

 

Deze ochtend had ik ook al gezien dat er hier in de buurt een veld openging op een stukje onbebouwd terrein. Ik zag de aarde opengaan en er kwam een soort van wervelstorm uit die aarde en deze bewoog zich naar boven, alwaar het contact maakte met het kosmische. Later zag ik dat op meer plekken gebeuren. 

 

Als ik Ariën contact via een berichtje via internet, besluiten we om in een telefoongesprek te kijken naar wat ik binnenkreeg en of en wat we daar mee kunnen. 

Dan laat ik het los en ga nog even buiten zitten. En dan komt de rest van de informatie door. Ariën en ik hebben in een andere tijdslijn de Sumerische Kleitabletten op een veilige plek ondergebracht, daar waar de ets het aangeeft. Ik zie ons op een plein staan dat ondergronds is. Er zijn een aantal mensen en wezens op ons heen, hoogstaande intelligenties die het wel en wee van de aarde en de sterrenstelsels beschermen. Zowel aards, als buitenaards, ik zie de bidsprinkhaanachtige buitenaardse er in ieder geval ook bij. Zij hebben ons hier naar toe geleidt, en dienen als onze beveiliging, maar alleen wij twee mogen naar binnen om ze op de plek te brengen waarvan niemand verder mag weten waar het is. Tot het weer openbaar mag worden gegeven. En dat is NU. Ik vroeg of het veilig was om te doen en ik hoorde waar ik het mocht inbrengen, zodat het veilig zou zijn en blijven.

 

Als ik dit later aan Ariën vertel, dan ziet zij ons zelfs de kleitabletten inkerven. Onze haren staan bij wijze van rechtovereind en kippenvel all over the body. En warm, warm, warm.

 

Dan zien we de sluitsteen als een soort donut en daar mogen we een bol opleggen waardoor de toegang vrij gegeven wordt. Ariën ziet direct allerlei tekens in licht naar buiten stromen, ik zie dat ook heel duidelijk. Ariën blijft bij de sluitsteen en ik ga naar binnen. Ik ben er niet direct, ik moet wat ruimtes door, maar weet het precies. Als ik de stenen vind, dan leg ik mijn handen erop. De codes/tekens lichtten op in mijn hand en ik laat ze vrij. Ze gaan de daarvoor geopende velden in. Beveiligde velden die niet iedereen zomaar kan bereiken. Deze velden met de vrijgekomen informatie worden verbonden met alle heilige plekken op de aarde. Dan komt er een enorme vortex op al die plekken en de codes/tekens worden diep gegrond in de Aarde. Ariën bevestigt later dat ze dit ook zo ongeveer zag. Zij deed haar werk bij de sluitsteen. Als ik weer terug kom bij haar spreken we door hoe het is gegaan en we zijn wel verwonderd. We herinneren onze Hoge Priesteres en Priester (Ariën had vaker de mannelijke kant, ik zelf kan me de meeste tijdslijnen herinneren als vrouw) rollen uit andere tijdslijnen en we hebben het ook nog even over dat we zo vaak Sjamaan/Sjamane waren op zovele plekken. Maar ook de vergaderingen met buitenaardse delegaties en nog zoveel meer.

 

We hadden elkaar nog nooit gesproken, maar het was zo bekend. Alsof ik haar al duizenden malen heb gesproken. Dat zal ook vast wel zo zijn, gezien onze tijdslijn herinneringen.

 

In ieder geval is nu de informatie van de Sumerische Kleitabletten opvraagbaar en beschikbaar voor diegenen die er bij mogen.. laten het er veel zijn bedenk ik mij tijdens dit schrijven.

 

En ja, het is weer zo'n ervaring.. zo'n ervaring om te denken … who me, who us?! Ja, blijkbaar dus.. gelukkig begreep Ariën dit ook volledig.. niet denken maar doen en luisteren. Het IS!

 

Later op de avond geef ik en mijn collega's de meditatie Light by Light. Als ik op een gegeven moment de groep even loslaat om via de binnenaarde het Licht neer te zetten van binnenuit, voel ik dat ik een smaragd op mijn voorhoofd krijg. Ik begin stil te lachen van verwondering. En op dat moment voel ik mij in mijn rol als Hogepriesteres van Mu. En ik herinner mij nu duidelijk dat dit de bedoeling is. Op dat moment zie ik ook iemand tegenover mij zitten en ik weet dat deze persoon Hogepriester van Mu is en dat wij dit in de toekomst samen zullen gaan doen. Aan het eind van de meditatie besef ik mij dat ik dichtbij de tijdslijn zit waar ik behoor te zijn. En verwonder mij opnieuw, hoewel ik weet dat mijn hele leven tot nu toe in het teken van dit, hoe gek het soms allemaal klinkt. Ik besef mij dat het al het tijdslijnreizen nodig was om de toekomst te herstellen, daarmee de toekomst voor de aarde ook, daarmee het leven van alles wat leeft op aarde, dat ik me daarom altijd zo hard heb ingezet om er alles aan te doen om mensen wakker te maken en waar ik kon te informeren. Tegen al mijn frustraties in. Tegen alle tegenwerking in, tegen alles in wat de meeste mensen niet geloofden dat waar was, of liever gezegd niet waar is. Omdat ik zag, omdat ik het nog wist. Diep verborgen weliswaar, maar het was nog altijd aanwezig. Ben ik blij dat ik mijn huiswerk ben gaan doen en ik hoop dan ook dat alles snel duidelijk gaat worden, om die andere aarde te betreden waar alles wel klopt, die aarde die weer in eigen banen koerst, waar alle natuurwetten weer kloppen. zoals het ooit bedoeld is. Juist omdat we ons herinneren. 

 

Liefs,

Petra en vooral dank aan Ariën, want alleen mocht ik dit niet doen en andersom had zij dit ook niet gemogen. Daarvoor moesten we eerst met elkaar in contact komen, de juiste tijd moest er zijn en de voorwaarden vanuit het hart. En dat was er. Wauw!

 

25-6-2015

 

Meer info over Lemurië