De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Van 3D naar Nieuwe Aarde

Van 3D naar De Nieuwe Aarde

 

Hallo Jij, je wordt geboren in meestal iets van de 3D aarde, terwijl je bewustzijn als boreling nog iets anders weet. Zelf heb ik ooit mijn geheugen als jong kind opgezocht en wist dat er iets niet klopte.

 

Dan begint je reis.

 

Je gaat allemaal dingen doen die je ouders en/of andere leraren je vertellen. Zo ga je ouder worden en dan ineens weet je van binnen dat het allemaal lariekoek is. En wat dan?

 

Dan besluit je er achter te komen wat het is, al heb je nog geen flauw idee hoe of wat. Het lijkt alsof je maar wat doet. Je komt er oa achter dat je vele mensen wel kent en als je goed in je gevoel kunt zijn en energie kunt lezen in jezelf en de ander weet je waarvan. Je begint je te herinneren. Het herinneren gaat maar door en door en je leert steeds sneller waar te nemen over hoe oude levensdraden lopen en wat er achter zit.

 

Door allerlei situaties met mensen of zonder mensen, je dromen, begin je te ontwaken.

 

Meestal begin je andere activiteiten te ontplooien, zoals meer met de natuur bezig te zijn, creatiever te worden en je herinneringen worden meer en meer.

 

Je merkt dat er innerlijke communicatie ontstaat met diverse realiteiten. Eerst is dat allemaal nog in 3D, daarna ga je op droomcursus, waar je andere belevingen en opleidingen krijgt. Hoe meer rust er in je leven is, hoe meer je dit ontdekt. Het wil niet zeggen dat je leven rustiger is, want in al die andere werelden/dimensies is het enorm druk. De druk van de buitenwereld is enorm, want ja je moet geld verdienen en aan heel veel andere eisen voldoen. Tot je merkt dat dat allemaal helemaal niet meer kan op de manier zoals men wenst.

 

Het lijkt of je niet meer op de wereld bent. Dat klopt. Door al die dimensies begin je zoveel te ontdekken dat je nog meer ziet dat het een spel is wat gespeeld wordt om jou af te houden van wie je bent en waar je naar toe groeit.

 

Vaak is het zo dat je iets grondigs op te ruimen hebt aan vervuiling van al die 3D dingen en je komt tot de ontdekking dat je telkens in het verleden leeft. Niets werkt, niets lijkt op iets waarvan je innerlijk weet dat het toch wel bestaat.

 

Dan besef je op een gegeven moment ook dat de hele 3D niet bestaat, maar dat je deze wel door moet reizen, met daarop het ontwaken in de 4D wereld, die helemaal bizar is en ook niet bestaat. Hoeveel dimensies je door gaat is uiteindelijk ontelbaar. Onvoorstelbaar veel black holes en white holes passeren je leven. Vele doden sterven en opnieuw beginnen. Allemaal oude tijdslijnen. Intussen leer je heel wat bij over jezelf en je eigen vermogens.

 

Als deze vermogens uiteindelijk een bepaalde frequentie bevatten, zul je anderen daarin kunnen begeleiden. Je bent dus al behoorlijk bezig met frequentie verhoging op diverse manieren. Je merkt dat je bewustzijn extreem anders wordt dan die van andere mensen om je heen. Normale gesprekken kosten moeite, hoewel je later ook wel weer leert dat wel te doen en nog weer later dat alles maar is zoals het is.

 

De informatie die je soms binnen krijgt is bijna niet te bevatten en heeft zo zn tijd nodig om bij je te integreren. In zowel je hersenen als je lichaam.

 

Tijdens het herinneren besef je ook dat je lichaam healing nodig heeft, en je begint langzaamaan helende stroming te voelen in je lichaam. Als je bezig bent je lichaam te ontdoen van oude tijdslijnen is het handig om ook je hersenen te ontdoen van al die oude verhalen. Je geest wil vasthouden, want het zit vast in het koppie. Niet alleen je geest dus, maar ook je lichaam. Alles moet los. Eenmaal bezig en bewust van het healen kan je telkens meer verwijderen wat totaal niet meer dient. En jawel, de energetische stromen worden heftiger. Zo heftig soms dat je denkt dat je daar weer in blijft, want soms ook giga pijnlijk. Je dendert letterlijk met lijf en al schuddend door allerlei portalen.

 

Je lichaam weet niet waar het moet blijven en het is heel eng als je nergens van weet. Vertrouwen houden.. dat heb je hiervoor al geleerd als het goed is. Ook als er niets is om aan vast te houden of te vertrouwen. Dag in en dag uit ben je bezig met healing, met ascensie. Met die Nieuwe Aarde. Afhankelijk wat jouw taak hierin is, maak je anderen ook gewaar waar dat kan, biedt je healingen aan, zoals in mijn geval, of wat dan ook, om mensen te helpen. En ja, ook zij behoren er wat voor over te hebben, want jij hebt dat ook gedaan. Vooral als je van de soort koplopers bent, jij moet kunnen bestaan, anders kan je de weg niet voorbereiden voor anderen. Je wordt namelijk ook overal uit gegooid wat niet meer dient en dat is heel veel. Er kunnen daardoor veel emoties aan bod komen en dat maakt alleen maar los. Zowel geest als lichaam. Dus laten gebeuren. En laat je door niemand voor gek verklaren. Het is de weg. Het totaal alleen zijn is een laatste fase waardoor je daar komt waar je moet zijn. Heftig is dat. Sommigen mogen het met zn tweeën doen of met meer, maar dan moet je werkelijk begrijpen wat je aan het doen bent.

 

Er is uiteindelijk niets meer normaal, ook niet paranormaal, het is iets heel anders. Iets wat je misschien in dromen al stukje bij beetje hebt ervaren of misschien al eens in timeline glitches, zoals ik dat maar noem.

 

Uiteindelijk zullen alle puzzelstukjes samen vallen vanuit je eigen systeem, vanuit dat binnen. Alle tijdslijnen worden opgeruimd waar trauma op zat en je lichaam zal een andere substantie gaan bevatten dan we denken al lijkt die buitenkant nog op jezelf of iets wat er ooit op leek. Je hersenen maken je werkstuk wat jij bent compleet. Een ongelooflijke reis aan de binnenkant die uiteindelijk iets doet met je energieveld, wie je bent, waardoor je DNA zo geactiveerd wordt dat je een andere Aarde bouwt, de Nieuwe Aarde.

 

En hoe meer mensen dat kunnen hoe eerder dat manifest is. En dat is geen 3D wereld meer, men noemt het een 5D wereld. Dat vind ik nog altijd een vreemd begrip, want in mijn beleving is het veel meer. Het is ook niet naar huis gaan, dat is ook wat anders. De Nieuwe Aarde is een compleet nieuw begrip, vanuit de binnenkant ontstaan en kan alleen van daaruit worden ontdekt. En die ontdekking is vanuit innerlijke healing en dwars door al die frequentie omheiningen heengaan die zijn neergezet om jou ervan af te houden, tenzij je je er bewust van bent en er van af wil. Zolang je het decoderen en ontdoen van allerlei blokkades nog niet onder de knie hebt, is het raadzaam je healingen te nemen. Je kunt soms tijden zonder, dan weer met hulp verder en zelf weer door. Ben je in een ver gevorderd stadium dan zal healing van mensen over heel de planeet beschikbaar zijn en van ver daarbuiten. Het is nog steeds zo binnen zo buiten en zo micro zo macro als zowel zo boven als zo beneden.

 

De overgang naar De Nieuwe Aarde kun je ook zien als de Quantum Sprong.

 

Bij deze schreef ik even in het kort om meer begrip te krijgen voor degenen die bezig zijn en hoe lastig het soms ook kan zijn, want het is echt zo anders dan je je voor kunt stellen. Het gaat dus om alle cellen in jezelf te ontdoen van het oude en daardoor dient het nieuwe zich aan. En dat is geen pats boem dingetje. Daarom.. probeer geduldig met jezelf te zijn, al wil je soms alle muren doorlopen.. dat komt wel, dat laatste. Tenminste, dat lijkt er op. Ik vertel vanuit daar waar ik ben, zoals altijd. Hoewel ik alle info al jaren ken. Het doen, of eigenlijk niets doen, is het meeste werk. En dat is een hele andere beleving dan iets wat je je maar kunt voorstellen. Het is met je verstand niet te bevatten, het kan alleen maar door dat bewustzijn en het voelen, ervaren.

 

Keep on going.

 

Liefs, Petra

 

PS Ik begrijp dat de Nieuwe Kinderen die worden geboren helpen dit bewustzijn te verhogen en ouders helpen te ontwaken, zodat de overgang voor allen kan gaan gebeuren tzt. Tevens begrijp ik dat we ook allen (die vanuit zielsbewustzijn hiervoor hebben gekozen) daar al zijn, maar het moet dus afgestoft worden, ontwaakt. 

 

14-1-2019 (ik weet niet in welke aardse tijd ik verkeer op dit moment, maar ik noteer het toch maar even.. met een big smile)