De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Verschuiven van tijdslijnen

Verschuiven van tijdslijnen

 

Wist je dat je in jezelf tijdslijnen kunt verschuiven, zodat je eerder daar bent waar je wilt zijn of eigenlijk moet zijn om in je volledige kracht te zitten.

 

Een goed voorbeeld hiervan is dat veel mensen op zoek zijn naar hun ware partner en die maar niet tegen komen. Wel allerlei partners waar ze veel van leren uiteindelijk, maar wat altijd weer ellende en strijd oplevert uiteindelijk en waar je niet echt gelukkig van wordt. Waarom dat is? Dat is omdat je niet je eigen processen in jezelf hebt gedaan en niet de ontwikkelingen doorgaat die je door zou kunnen gaan binnen in jezelf.

 

Alle lessen die te leren vallen door een andere, niet de juiste, partner zitten ook al in jou zelf en die kan je van binnenuit dus transformeren. Zo voorkom je meer trauma's en meer pijn. Voor jezelf en voor de ander.

 

In het verleden zijn veel mensen nog de paden van alles in de realiteit gaan ervaren, met alle gevolgen van dien. Woningverlies, geldverlies, kinderen die de dupe zijn van het hele gedoe en noem maar op.

 

Aangezien het in mijn leven ook zo was en ik zo flauw was van het gedoe, ben ik dus gaan kijken naar hoe het anders kan. Dus ik ben gaan dromen, trancereizen gaan doen en mijn multidimensionale ervaringen gaan op doen. Mezelf gaan helen waar dat kon. Weg met alle onzin.

 

Als ik voelde dat er weer iets of iemand kwam, dan bleef ik in mezelf. Al wetende dat er ergens iets niet zou kloppen en dus onnodige toestanden zou gaan veroorzaken. Toen vond ik dus ook uit dat je kunt schuiven met de tijd en nee dat is nog niet zo lang. Dat is maar sinds een paar maanden dat ik die doorheb. Door je zelf echt af te vragen wat je nou echt wilt, ben ik daar op die manier naar toe gereisd. Via mijn eigen bewustzijn.

 

Het nadeel is dat mensen die dit niet kunnen, en dan heeft het ook vaak weer te maken met dat hoofddenken, het ego en weet ik wat allemaal, dat niet zo snel kunnen. Daardoor zie je ook dat mensen niet bij elkaar komen, omdat de één niet daar zit waar de ander zit.

 

Als je een volledige relatie zou willen, dan moet je eerst JA zeggen tegen jezelf en als de ander dat ook doet, dan bereik je dit sneller en beter dan ooit.

 

Ik zie veel vrouwen vooral die enorme stappen nemen. Er zijn ook vast wel mannen die die stappen nemen en ook vrouwen die die stappen niet nemen, die mensen die gewoon blijven hangen in het oude. Ik zie zelfs lijntjes tussen mensen waarvan ik weet dat het goed zou zijn, maar waarvan de één gewoon niet Ja zegt tegen zichzelf. Natuurlijk zou ik die laatsten een schop onder hun kont willen geven en soms doe ik dat ook wel.

 

Het grote punt is dat mensen het de moeite waard moeten vinden om verder te gaan in een nieuwe energie, een andere manier van leven dan ze nu hebben. Het vasthouden aan al dit oude is echt eigenlijk al lang kapot. Het loopt overal vast en dan nog blijven ze zich vast houden aan die schijnveiligheid, aan het repareren van iets dat niet te repareren valt. Hoe moeilijk kun je je het zelf maken en hoe leuk zou het kunnen zijn als het anders was.

 

Je Ziel weet heus de weg wel. Je hart ook wel. Alleen dat denken over van alles, de angsten, de trauma's, het niet kunnen zien van het Grote Geheel en de Goddelijke Bestemming daarin, houd je af van alles wat je gegeven kan worden.

 

En op dit ogenblik zitten veel te veel mensen in allerlei angsten die niet werkelijk zijn, want op dat andere level van bewustzijn is er iets heel anders. Iets dat heus werkt en dat goed is. Dat een basis heeft met veel vrijheden en waarin je je werkelijke verantwoordelijkheid voor je leven kunt nemen en daarmee ook helpt om het leven hier op aarde te transformeren naar een paradijselijke staat.

 

Weer een voordeel wat Quantum Healing/Keylontic Healing voor je kan doen. 

 

PS Overigens hoeft het niet zo te zijn dat een partner in deze dimensie leeft. Dat kan ook in een andere dimensie zijn. En om daar te komen hoef je tegenwoordig niet eerst je stoffelijk lichaam meer af te leggen om daar te komen. Alles kan. 

 

Liefs, Petra

 

(januari 2015)