De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Overzicht Blogs » Wandelingen

Wandelingen

 

Af en toe wandel ik met deze of gene.

We hebben een gesprek over dit of over dat of zijn gewoon stil.

 

We komen dan bijna automatisch tot de angsten die iemand overvalt.

 

We hebben het er dan over en we gaan die angsten aan.

Vooral in de natuur hebben mensen last van die angsten is mij wel opgevallen.

Niet buiten durven te zijn, niet op jezelf durven te vertrouwen.

En dat is ook vaak niet makkelijk, weet ik ook wel uit eigen ervaring.

 

Daarom loop ik mee. Samen de angst overwinnen en dan iemand het alleen laten doen, zodra je voelt dat het kan. Veiligheid inbouwen, nieuwe herinneringen maken over die angst heen.

 

Soms gaat het zomaar heel makkelijk en ik vraag ook altijd of iemand denkt dat ie dood gaat als die angst er is. Dat is dan vaak zo, maar het is een onzekerheid die niet werkelijkheid is, want je leeft immers nog steeds. Het is meer het bang zijn voor het leven. Dat dat ook leuk kan zijn, dat iemand dat zelf waard is.

 

Je angst aankijken is niet makkelijk, maar als iemand je kan begeleiden daarin is het al minder moeilijk, ook al moet je het zelf echt willen. Want wie wil er nou niet leven.

 

Het mooie weer laten zien en laten voelen dat er meestal geen gegronde angst is. Iemand sterker maken in de energie, zijn/haar aura sterker maken door aarden en oefeningen doen kan op diverse manieren en meestal voel ik wel intuïtief aan hoe dat het beste kan. En soms is het even zoeken, dat kan ook, want een mens heeft zoveel lagen en in iedere laag ligt weer wat anders opgesloten. De kunst is alle lagen aan te pakken en alles te openen.

 

En daar is tijd voor nodig. Soms gaan er weken voorbij dat je niets kunt doen en dan ineens is er weer een opening. Soms is het dagen achter elkaar met iemand doorwerken en dan weer pauze.

 

Het in en aanvoelen van de ander is belangrijk, anders kom je nergens en is er geen wandeling mogelijk.

 

 

Liefs, Petra