De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Ceremonies en Kristallegging

Ceremonies en Kristalleggingen

 

Het is mogelijk om bij diverse belangrijke levensfases een Ceremonie aan te vragen, waarbij vanuit de Bron wordt gewerkt. 

 

Wat wil dat zeggen? 

 

De Grote Bron, of Great Spirit, geeft aanwijzingen voor het Leven en/of de Dood en alles wat daar tussen zit.

 

Er kunnen antwoorden gegeven worden die belangrijk zijn, er kunnen zaken benoemd worden waar rekening mee gehouden dient te worden. 

 

Je kunt denken aan het uitnodigen van een Ziel voor de Conceptiefase. Wat wordt er verlangd van de aanstaande ouders, welke het liefst zelf al helemaal geheeld zijn. Zo niet, wat kun je dan verwachten. Wat is de rol van de Ziel die komt en wat is gewenst voor het ouderpaar. 

Ook bij een bevalling is het fijn om het kindje te verwelkomen via een ceremonie, of anderszijds bij de bevalling dient de energie bewaakt te worden, ten gunste van de aankomende gezinsuitbreiding.

Je kunt ook denken aan een Ceremonie om het kindje te benamen en wat het als Zieletaak heeft, zodat duidelijk is wat en waar de begeleiding mag zijn voor de ouders.

Natuurlijk is een Ceremonie op zijn plaats bij het voltrekken van een Huwelijk, die op een wijze vanuit Great Spirit wordt voltrokken met alle Blessings erbij. 

Ook tijdens het Sterfbed/Sterven kan er een Ceremonie plaats vinden om de stervende goed te begeleiden.

 

Mochten er andere Ceremonies gewenst worden dan is dit ook mogelijk. 

 

Ik werk ook graag samen met collega's, vrouwelijke of mannelijke, om dit vanuit Spirit tot stand te brengen. Zoals Spirit dit ook aan zal geven.

 

Wat er in een Ceremonie naar voren wordt gebracht door Spirit is van te voren nooit te zeggen. Het is een gebeuren in het moment, waarbij zuiver gewerkt wordt en waarbij de informatie of inwijding in deze ook zuiver vertaald wordt. 

 

Het Tarief is in overleg te bepalen. 

 

Als iemand graag een kristallegging in zijn of haar huis wil laten doen door mij, dan is dat mogelijk. Ik ga dan intunen op de plek, hiervoor is wel een Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing nodig als voorbereiding, zodat de juiste kristallen zich zullen melden in de energie. Deze kristallen kunnen dan aangeschaft worden. Als de opdrachtgever wil dat ik dat ook verder uitzoek en verzorg, dan is dat prima, maar hij/zij kan dat zelf natuurlijk ook doen. 

 

Ook hierin gaat alles in overleg qua Tarief. 

 

PS Bovenstaande foto is een kleine, hele simpele opstelling, er kunnen eigen attributen meegenomen worden of andere toevoegingen ontstaan. Precies zoals nodig is, vanuit gevoel.