De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Cosmic Earth EvoLuTion

Cosmic Earth EvoLuTion

 

 

Waarom dit initiatief? 

Wij zitten als mensheid in een transitie/transformatie naar iets anders. De zogenaamde evolutie van 3D, 4D naar 5D en 6D en uiteindelijk verder. Om deze transitie/transformatie te maken is het voor veel mensen makkelijker met een handje hulp, in de vorm van dat wat ik aanbiedt als Cosmic Earth EvoLuTion en dat kan diverse vormen aannemen. Ik sta voor vele mogelijkheden open, omdat deze er altijd zijn als de kracht van Samen werkelijk wordt neergezet vanuit Hart en Ziel en op basis van groot vertrouwen in elkaar en elkaars kwaliteiten. 

 

Via de Agenda wordt bekend gemaakt waar ik werk. In mijn privé en groepshealingen zit onder andere onderstaande verwerkt, inmiddels is het niet meer in woorden te beschrijven wat ik/wij tot stand kan brengen, hier toch een klein tipje van de sluier welke inmiddels qua snelheid is achterhaald, naast de beschrijving van de Cosmic Earth EvoLuTion Healing waar ik het meer up to date kan houden en meer past bij de 'Licht' snelheid van werken:

 

KnowLegde of the UniVerse In-Sight Acti-Vations, waarin oude energieën aangeraakt mogen worden, tevens geheeld worden, helpen te herinneren wie je bent, en waar transmissies van informatie, DNA activaties en Chakra activaties doorgegeven worden via de beschikbare morfogenetische velden.

 

Multidimensionale Medische Teams aan het Werk. Deze teams komen vanuit andere dimensies om op fysiek gebied te helpen met wat er tijdens de KnowLedge of the UniVerse In-Sight Acti-Vations op gang is gebracht. Je zou deze ook kunnen beschouwen als delen van jou zelf, waardoor je kennis en wijsheid op dit gebied aangereikt kan krijgen.

 

Nieuwe Aarde Energie. Hierbij maak ik de connectie met hogere energetische morfogenetische velden, welke ik in de persoon zelf en op de aarde gronden.

 

Light By Light. Binnen de groep/persoon bouwen we een hoge energie op, zodat dit het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert, de cellen van het lichaam voorziet van energetisch fotonisch licht. Dit gebeurt overigens ook in een persoonlijke healing, al dan niet op afstand. 

 

Pure Zuivere Liefde Energie. Zowel in een persoonlijke sessie als in groepsverband wordt verbonden met de Heilige Aarde, de Heilige Bron in de Kosmos en de Centrale Galactische Zon en het eigen Hart. Hiermee verenigen alle Bronnen van Liefde en zenden worden deze uitgezonden. 

 

Golden Power Light

Het werken met en het integreren van Gouden Licht zorgt ervoor dat je volledig beschermd bent tegen negatieve beïnvloedingen, het werkt zuiverend en transformerend. Het is een energie die zich totaal in je lichaam kan manifesteren zodra blokkades en zware, belastende energieën verwijderd zijn. Het geeft dan een constante uitstraling van binnen naar buiten toe, waardoor healing vanzelf ontstaat met alles wat er in mee aanraking komt. 

 

 

 

Petra Meijer

All over the World

Founder, Creator, Inspirator, Visionair, Transcriptor, Cosmic Earth EvoLuTion Healer, Sourcekeeper @ Cosmic Earth EvoLuTion

 

http://cosmicearthevolution.jouwweb.nl/

http://inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl