De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Cosmic Earth EvoLuTion Healing

 

Cosmic Earth EvoLuTion Persoonlijke Healing

 

Petra Meijer heeft haar Lange Pad naar haar Eigen BronBewustZijn gelopen en uiteraard blijft ze dat lopen, want het gaat AlTijd verder. Het Pad van Alles; decoderen, vrij maken van oude programmeringen en conditioneringen, het Her-Inneren van Ik Ben in het terug gaan naar De Bron. 

In dat Bron Bewust Zijn ben ik uitgenodigd om als healer te werken VanUit de Energie vanuit de Bron.  

 

De kracht van de energieen die door mij heen lopen leidt tot een intens diepe, krachtige healing met versnelde werking voor degene die behandeld wordt binnen een krachtig LiefdesVeld.  Ik ben Sourcekeeper, Keyholder en LightWeaver, een belangrijk onderdeel voor de healing die ik biedt.

 

Dat houdt in dat ik in staat ben anderen aan te sluiten op het Eigen BronBewustZijn wanneer diegene daar aan toe is. Dit proces wordt automatisch aangegeven door De Bron. Dit proces leidt tot het Hoogste Potentieel in Jou Aanwezig om Jouw Ik Ben in te zetten voor het GeHeel.

 

 

 

 

Wat kun je verwachten

 

Afhankelijk van hoever jij op je Zielepad zit en wat je zelf al hebt gedaan:

 • checken van jouw eigen vortex/energieveld en zonodig repareren en bijstellen;
 • aansluiten op de eigen healing- en infovelden; DNA reparatie, activatie, daarmee al je lichamen (energetisch, fysiek, emotioneel, mentaal) genezend, zover als je dat aan kunt, ook rekening houdend met je uiterlijke omstandigheden; 
 • opruimen van en in tijdslijnen, parallelle werelden (binnenaarde, aarde, buiten de aarde) en opnieuw connecten; zielsdelen verenigend/heelheid bewerkstelligen
 • openen en verruimen van je bewust zijn
 • verwijderen van belemmerende structuren zoals implantaten, coderingen, programmeringen, conditioneringen alsmede schaduwenergieën, clusterenergieën, opruimen van vampiermechanismen, synthetische energieën/portalen, opruimen van trauma's van abductie, evt doodsmomenten in eerdere tijdslijnen elimineren, zelfmoord en andere destructieve programma's waarmee we vaak behept zijn, en wat er zoal nog meer is aan energieën die vooruitgang belemmeren
 • verhogen van je frequentie
 • tools aanreiken voor zelfrealisatie
 • inzichten aanreiken
 • interdimensionale reizen
 • openen van tijdscapsules; aardepoorten, zonnepoorten en sterrenpoorten in jezelf
 • communicatie op gang brengen met lichtmeesters, intergalactische wezens, eigen healingteam of teams die jou assisteren met jouw gaves, bv technische teams (lees bv bij Inleiding in Keylonta over de mogelijkheden); jouw eigen delen vanuit je interdimensionaal Bewust Zijn

~ bovenstaande is allemaal geïntegreerd en was voorheen de Quantum/Keylontic Science Healing, lees daarom ook de informatie goed door wat betreft deze healing en de informatie die daar nog achter zit via de desbetreffende links daar aangegeven ~ 

 • mocht jouw ziel na het doorlopen van de Flower of Life (eigenlijk de Flower of Death, want in het oude principe geldt dat je dan klaar bent met je leven en alle levenslessen hebt doorgewerkt en je lichaam afwerpt) gaan voor het Leven na de Dood, dan kan dit bewerkstelligd worden in de healing (note: voor jongere mensen is dit vaak al makkelijker, want hun lichaam en bewustzijn is al anders)
 • downloaden van Nieuwe Aarde energieën/Kathara
 • aansluiten op de (eigen) Nieuwe Aarde Rasters (grids)
 • ontvangen van de Nieuwe Aarde DNA coderingen
 • aansluiten op de Nieuwe Aarde/Kathara Grid
 • contact maken met je Bronbewustzijn / ziel
 • True Whole Soul Alignment
 • informatie ontvangen vanuit je Bronbewustzijn, een proces wat oneindig doorgaat
 • … en nog veel meer om de Energie Velden van Oneindigheid te ontginnen.. kortom om tot Jouw Hoogste Vorm van Ik Ben te komen, iedere OntWikkeling door..

 

Denk hierbij ook aan het healen van de materie, materialiseren, dematerialiseren, leviteren, teleporteren en al die andere oneindige mogelijkheden die wij als mens bezitten. Alles kan, alles is in potentie aanwezig, het is een kwestie van ontginnen. 

 

De healingen zijn zowel voor mensen die zich dader als slachtoffer voelen. Ook in het stervensproces kan ik veel voor iemand betekenen dmv het healingwerk. 

 

De healingen vinden plaats in een veilige omgeving, doordat ik een bescherming neerzet via een goed beveiligde vortex, zowel op afstand als in real life. 

 

 

~ afstandshealing

Duur van de sessie: alle tijd is aan jou zelf, zowel voordat de sessie werkelijk start op het afgesproken tijdstip, als daarna zodat alles goed en diep kan integreren. Op het afgesproken tijdstip hoef jij je alleen maar open te stellen en te ontvangen met een diepe, liefdevolle JA tegen jezelf. Het voordeel van een afstandshealing vergeleken met een persoonlijke live healing is je eigen ruimte hierin, maar denk ook aan zaken als een grote afstand die je misschien af zou moeten leggen, ziek bent of andere omstandigheden die het even niet mogelijk maken om in real life te komen. Deze sessies kunnen weken, maanden, jaren doorwerken. Je kunt er voor kiezen tussentijds een opruimingshealing te laten doen, waarbij ik op afstand een korte sessie geef zonder inspreken, tarief in overleg.

 

live healing (deze zullen nog incidenteler en exclusiever zijn, daar beslis ik zelf over of ik deze voor iemand kan doen, aangezien ik zelf niet wens in zware energieën te verkeren als het even kan)

Duur van de sessie: gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur op de plek zelf, ook deze sessies kunnen weken, maanden, jaren doorwerken. Zie ook de complete beschrijving bij afstandhealing. 

Opbouw van de sessie: kort intakegesprek van max. een kwartier, de sessie zelf duurt gemiddeld 3 kwartier tot een uur, daarna heb je nog even tijd om rustig bij te komen en evt. te delen over wat je ervaren hebt en/of vragen te stellen. 

 

Indien gewenst is het mogelijk om een persoonlijke healing op locatie te doen, in zowel Nederland als daarbuiten. Let wel dat er dan reiskosten overheen komen, bv een vliegticket, brandstofkosten, overnachting. Het is raadzaam om mij dan uit te nodigen waar een praktijk en overnachtingsruimte is, zodat ik meerdere mensen kan behandelen en de kosten gedeeld kunnen worden. Ik zal de locatie voor ik kom eerst grondig energetisch opruimen, zoals bij een Cosmic Earth EvoLuTion Locatiehealing, dit doe ik dan gratis uiteraard als de rest goed geregeld is in overleg. 

 

Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing sessies voor particulieren, als zowel instellingen, spirituele winkels, spirituele centra, grotere locaties/bedrijven.

Het wordt aanbevolen om na een persoonlijke healing ook een diepe Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing te laten doen op huis/tuin, zodat ook deze energie mee kan werken in het nieuwe en flink ondersteunend in de processen in jezelf. Deze zeer krachtige Locatie Healing heeft dezelfde elementen in zich als de Cosmic Earth EvoLuTion Persoonlijke Healing. Een healing voor een locatie is altijd op afstand. Voor bedrijven kan deze locatie healing ook toegepast worden. Denk ook aan spirituele centra, spirituele winkels, enz, maar voor ieder bedrijf in welke sector dan ook, is het van toepassing om opgestapelde energieën op te ruimen en dit ook bij te laten houden. 

 

 

N.B.

Na iedere healing is het van belang goed water/kruidenthee te drinken om afvalstoffen die zijn vrij gekomen zo snel mogelijk uit je lichaam te laten spoelen. Ook is het van belang goed te voelen welke voeding je nodig hebt, of je rust of juist beweging nodig hebt. 

Denk er aan dat alle processen vanaf de healing gaan beginnen in jou zelf. Geef je zelf de kans om alles werkelijk innerlijk door te gaan. 

Van zowel de afstands healing als de live healing wordt een geluidsopname gemaakt die je z.s.m. per mail (WeTransfer) zult ontvangen. Het herhalend afluisteren draagt ook bij aan jouw ontwikkeling en geeft je telkens weer aanwijzingen waar je zit in je groei. 

 

  

Kijk bij Contact en Tarief op deze website als je een afspraak wilt maken.

 

 

Liefs, 

Petra