De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty

Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty

 

Deze Healing/Teaching is voor Jonge Mensen (tot en met 30 jaar aardse leeftijd) die voelen dat ze resoneren met wat ik hier aanreik. 

 

In deze afstandshealing/teaching of real life healing/teaching ga ik kijken waarmee jij verbonden bent en wat jij op Aarde te brengen hebt. Jouw kwaliteiten, die je waarschijnlijk nooit op school, voortgezet onderwijs of hoger onderwijs, hebt geleerd, gaan zich openbaren na deze healing/teaching. 

Met jonge mensen bedoel ik ook kinderen die nog naar het basisonderwijs gaan. In dat geval vraag ik de ouders/begeleiders of één van de ouders/begeleiders aanwezig te zijn tijdens de sessie om het kind bij te staan. Zowel op afstand als in real life. Deze sessies zullen van te voren goed gecommuniceerd worden met de ouder(s)/begeleiders.

 

Lees je eerst even in, in de Quantum/Keylontic Healing en de Cosmic Earth EvoLuTion Healing. Het zal op soortgelijke wijze gaan, maar de healingswerkzaamheden in jou zullen niet zo extreem zijn als voor de oudere generatie. Daarom beschrijf ik dit anders. 

 

Wat kun je verwachten als je voor deze healing/teaching kiest:

 

- Hetzelfde als in de Quantum/Keylontic Healing en de Cosmic Earth EvoLuTion Healing.

- Eerst bekijk ik jouw vortex en leg ik uit hoe deze in elkaar zit, waarmee jij je kunt verbinden om tot je zelf te komen. Deze zal evt ook gerepareerd worden. Deze vortex tool is belangrijk voor jou om flink mee te oefenen, zodat jij altijd bij jouw informatievelden kunt, jouw evt healingsvelden, jouw sterrenfamilie(s) en/of jouw aardefamilie(s), de teams waarmee jij samen werkt. 

- Voor jou is het van belang dat je weet dat je hier op Aarde bent gekomen om deze planeet iets unieks te brengen wat alleen jij kan, of misschien met een groep mensen die ook puzzelstukjes leveren. Daarmee zal je dan vanzelf in contact komen als je zelf in contact staat met jouw kunnen. 

- De healing/teaching leert je goed aarden, want het is niet de bedoeling dat je gaat zweven in dimensies en daarin verdwaalt. De dimensies waarmee jij geconnect bent kunnen ook een gevoel van heimwee opleveren, daarom is de aarding ook erg belangrijk. 

- Het is fijn om bij mensen te zijn die je kunnen begeleiden, zo niet, dan ben je waarschijnlijk krachtig genoeg om het alleen te doen, totdat jij hebt uitgevonden wat je komt doen en dat ook gaat doen. 

- Vaak kan ik aangeven, doordat ik kan 'zien', waar jij het ongeveer moet zoeken. In ieder geval maak ik voor jou de juiste connectie tussen hemel en aarde. Durf jij daarop te vertrouwen dan ben je aan het goede adres. 

- Jouw lichaam geeft ook ten alle tijde aan wat het nodig heeft. Luister daarnaar. Leer dat goed te vertalen. En of het nou om voeding gaat, om beweging, om de hobby's die je hebt, dat maakt niet uit. Voel waar je gelukkig van wordt, waar je lijf blij mee is. Waar je hart van gaat zingen, waarbij je je passie voelt. 

- Je bent hier om jouw volledige potentieel neer te zetten en heel gelukkig te zijn met wat je doet. Samen met anderen of alleen. Dat is werkelijk het allerbelangrijkste. Ga in je kracht, sta in je kracht en help mee er iets moois van te maken hier op aarde. 

 

Samen kunnen we dat. 

 

Ik ben hier voor opgeleid om dit te kunnen en help je graag mee waar dat kan. Weet wel dat het een innerlijk proces is dat volgt en dat je dat proces door mag gaan in jezelf. Heb je tussentijds, na de healing/teaching dringende vragen die je niet met iemand anders op kunt lossen, dan mag je mij ook contacten. Dit kan via een betaalde skypesessie. 

 

Als ik jou Jezelf mag aanreiken, dan doe ik dat met alle Liefde, omdat ik zelf een weg hebben gevolgd die zwaar was, omdat niemand mij begreep. Dat was mijn weg om jonge mensen de toekomst te laten maken voor het Gouden Tijdperk op Aarde. Het wordt ook de Nieuwe Aarde genoemd en als ik dit benoem zul jij ook begrijpen dat je niet zoveel met het oude kunt waar bv je aardse familie mee te maken heeft/had. Het is tijd voor Jou om gewoon de next generation te zijn, zoals dat eigenlijk heel normaal is. Helaas weten veel ouders niet goed wat ze met de jongeren moeten, omdat ze er zelf niet bij kunnen. Er zijn ook ouders die heel goed ondersteunend zijn, maar het alsnog niet weten. Herken je dit soort zaken ook, dan zit je volgens mij helemaal goed als je bij mij de healing/teaching komt doen.  

 

Ik neem deze healing/teaching op voor je en stuur het geluidsbestand per e-mail naar je toe via WeTransfer. 

 

 

Liefs, Petra

 

Kijk voor contactgegevens bij Contact en Tarief