De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Cosmic Earth EvoLuTion » Energetisch Lichtbad

Energetisch Lichtbad 

 

Energetisch Lichtbad = Werken met Fotonen Energie

 

Wat is het?

"Waaruit bestaat je lichaam? Uit weefsels en organen. Waaruit bestaan weefsels en organen? Uit cellen. Waaruit bestaan cellen? Uit moleculen. Waaruit bestaan moleculen? Uit atomen. Waaruit bestaan atomen? Uit subatomaire deeltjes. Waaruit bestaan subatomaire deeltjes? Uit energie? Nee. Ze bestaan niet uit energie; ze zijn energie."

David Cameron

 

Fotonen zijn de kleinste eenheid van lichtenergie, ook wel lichtquanten genoemd, die zich bewegen met de lichtsnelheid. De zon is onze natuur­lijke bron van fotonen. Deze fotonen zijn van groot belang voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onder­zoek toont namelijk aan dat alle levende cellen in organismen licht bevatten, de zogenaamde biofotonen.

Lichaamscellen bevatten niet alleen biofotonen, ze stralen deze ook uit. Hiermee coördineren biofotonen alle biochemische processen in de cellen en reguleren ze de communicatie tussen de cellen. Alle fysiologische processen in organismen bestaan dankzij deze regulerende werking van biofotonen.

Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en voeding. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon, indien dit licht aan specifieke kenmerken voldoet. Dit vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd door een Energetisch Lichtbad sessie. Deze sessie draagt fotonen over aan het lichaam. De Energetische Lichtbad sessie stimuleert zo de productie en functie van de lichaamseigen biofotonen. Dit leidt tot een optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het hele lichaam. Op deze wijze activeert een Energetische Lichtbad sessie alle fysiologische processen. 

Een Energetische Lichtbad sessie komt uit mijn eigen vermogen om Licht te creëren en deze naar en in Jouw Lichaam te zenden, daardoor al je cellen te activeren met Licht. 

 

Wat doet het?

Een Energetisch Lichtbad sessie

  • activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • zorgt voor een toename van immuunreacties
  • optimaliseert alle stofwisselingsfuncties
  • stimuleert direct energetisch alle lichaamscellen
  • verbetert de mentaal-emotionele conditie

 

 

 

Om reacties te plaatsen op de healingen of om reacties van anderen te lezen klik dan op Healing Reacties.