De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Cosmic Earth EvoLuTion » ET Healing

ET Healing

 

Vanuit het multidimensionale buitenaardse gebied zijn er vele medische teams die graag de mensheid willen helpen om te genezen.

 

Sinds mijn vroege jeugd heb ik contact met liefdevolle buitenaardse wezens. Het heeft bij mij lang geduurd voor dat kwartje echt viel en ik dit volledig kon toestaan zonder bang te zijn. In mijn jeugd was er niemand met wie ik hierover kon praten en ik hield dit dan ook voor mijzelf. Er is ook een periode geweest dat ik er niets mee te maken wilde hebben. Later ben ik één en ander gaan uitzoeken om voor mezelf duidelijk te krijgen waarom ze er waren en wat ze deden. Ik heb veel informatie van hen mogen ontvangen over genees-wijzes en zoveel meer. Ook hier werd ik mij pas veel later bewust van. Sinds ongeveer 2005 ben ik hun hulp gaan gebruiken voor mijn kinderen als zij iets mankeerden. Later heb ik dat weer losgelaten, omdat ook zij zelf moesten leren hoe met je lichaam om te gaan. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor het lichaam is van groot belang. Maar aangezien wij zelf oorspronkelijk ook allemaal van buitenaardse afkomst zijn, is er van uit die wereld veel te leren en te geven. Juist ook om de connectie weer te kunnen verkrijgen vanuit ons aardse deel met ons kosmische deel. En juist ook omdat we hier op aarde zo verkeerd bezig zijn met zowel dat omgaan met de aarde en daar mee ook met ons zelf. Op allerlei gebieden, dus ook de medische gebieden. 

 

De multidimensionale medische teams, dus ET's, waarmee ik werk zijn van diverse buitenaardse afkomst. De teams waarmee ik werk komen afgestemd op de diegene die wil worden behandeld. 

Deze behandelingen/sessies geef ik op afstand, omdat dat plezierig is voor degene die ontvangt, zodat deze persoon lekker thuis in eigen omgeving kan blijven en na de sessie rustig kan bijkomen van de sessie. Zorg er dan ook voor dat je niet gestoord kunt worden, zet eventueel een fijn muziekje op en zorg dat je een deken bij de hand hebt om over te doen. Het is ook erg fijn als je na de sessie even geen afspraken hebt en ook de tijd daarna voldoende rust kunt nemen om de behandeling te kunnen laten integreren. Dat kost soms een paar dagen en bij anderen kan de nawerking nog weken daarna voelbaar zijn. Geef jezelf en de behandeling de kans om te integreren. Ziek worden is vaak een proces waar je jarenlang over hebt gedaan en er af komen kan veel sneller op deze manier, maar heeft net zo goed tijd nodig. Geef en gun jezelf die tijd. 

 

De ET's doen dat wat jij als mens aan kunt. Ze behandelen zeer liefdevol. Wat je kunt ervaren is zeer wisselend. Je kunt tintelingen voelen, warmte en kilte ervaren, gekriebel in het lichaam, als ook behoorlijke verschuivingen in hoofd en lichaam. Sommige mensen kunnen ook de aanwezigheid voelen of zien van de ET's. Het is zeer belangrijk om jezelf aan deze ervaringen over te geven. Zelf moet je dan ook beslist niks doen, daarmee verstoor je het proces van genezing. 

Ik zelf ben ervoor om het proces te begeleiden, te bewaken, te beschermen en mee te kijken en om de connectie te maken. Waar het van belang is, zal ik ook mijn energetische krachten gebruiken. Voor zowel mijzelf als voor de ET's is afstand iets wat niet bestaat, daarom kunnen wij het gemak van de afstandshealingen ook optimaal inzetten en het gerief voor jou optimaal houden. 

Mensen die zwaar drugs of drank verslaafd zijn neem ik niet mee in sessies, tenzij ze dat onder goede begeleiding doen van een daarop gespecialiseerde hulpverlener. Ben je onder controle bij een arts, raadpleeg deze dan als je voelt dat je dat nodig hebt.

 

 

Liefs, Petra