De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie

Voorbereiding op de In-Sight Acti-Vation

 

Natashja Warning vroeg mij voor haar blad Gemstone Update of ik iets wilde schrijven over hoe je Je Zelf het beste kunt voorbereiden op de In-Sight Acti-Vations. Ik probeer dat hier zo goed mogelijk uit te leggen. Tevens is het een oefening voor Je Zelf om contact te leggen met je Hoger Zelf (In Verbinding met Je Zelf) om daarbij toegang te krijgen tot Alle Multidimensionale Velden die aanwezig zijn.

 

Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving zit of ligt. Als je gaat liggen, zorg er dan voor dat je een deken bij de hand hebt, want je kunt in diepe meditatieve toestand raken en dan kan je behoorlijk afkoelen. Zorg dat je niet gestoord wordt door bel, telefoon of wat dan ook. Eventueel zet je een lekker muziekje op, zodat buitengeluiden niet bij je binnen komen. Zorg dus voor een comfortabele en veilige omgeving. Sommigen kunnen dit ook heel goed in de natuur. Voel aan wat voor jou de beste plek is.

 

Vortex maken

 

Visualisatie:

Vanuit je kruinchakra laat je een zespuntige Kristallen Ster binnenkomen en door je lichaam zakken. Van boven naar beneden. Je laat deze Ster via je stuitje (basischakra) zakken naar het middelpunt van de aarde. Je hebt je nu verbonden met de aarde. Eventueel kan je dit punt markeren met een vlaggetje met jouw naam erop. I Am Presence!

Dan laat je de Kristallen Ster weer naar boven komen vanuit het middelpunt van de aarde, laat deze je lichaam weer binnen komen via je stuitje en recht omhoog door je lichaam gaan waar deze je kruin weer verlaat tot ongeveer 30 cm boven je hoofd.

Merk op dat je nu op een wit plateau staat in de vorm van de Flower op Life. Deze ontstaat ook boven je hoofd en tussen die plateaus zal zich een koker van licht vormen, je hebt Je Zelf dan volledig in het Licht gezet en je hebt je bescherming opgesteld.

 

Dan ga je je verbinden vanuit je Vortex met de Allerhoogste Zuivere Bron die er is, dan zal er vanuit jouw Vortex een grotere Vortex ontstaan die enorm hoog kan reiken. Jouw bundel van Licht kan zich vanaf jouw eerste Vortex in een soort van laserstraal verbinden met die Bron. Je zou dat kunnen voelen in je Kruin en je hele Lichaam. Sommigen ervaren een enorme druk op hun hoofd, anderen ervaren gekriebel en voor weer anderen kan het licht aan voelen. Na verloop van tijd kan je dit veel makkelijker doen en zal het er gewoon zijn. Bovendien kan de witte Ster en de Flower of Life van platinum worden of andere kleuren krijgen. Dat is dan geen visualisatie meer, maar dan zie en voel je dat gewoon. Het is er. Stel je Hart en Ziel Open en open je voor dat wat jij mag ontvangen, vanuit de Allerhoogste Zuivere Bron die er Is.

 

Bij de In-Sight Acti-Vations zetten wij deze Vortex neer voor iedereen.Van hier uit vertrekken wij naar de andere dimensies. We komen dan eerst samen in een Dome (zie het als een welkomsthal/portaal voor je) waar we op een wit platform samen komen in de vorm van de Flower of Life. Als wij iedereen geaard hebben en in de gezamenlijke Vortex zitten, die wij gedrieën samen hebben gecreëerd vanuit onze eigen Hart en Ziel, komt de buis van licht in de gehele Dome, zodat wij als groep daar in zitten om de reis te starten. Wij zetten zelf nog een extra beschermingsveld om onze gezamenlijk Vortex heen voor we beginnen, omdat we met een grote groep reizen. Vaak kun je ook werkelijk voelen dat wij vanaf het witte platform opstijgen richting de Bron en alles wat daar tussen zit. Alle healingsvelden zijn er aanwezig, evenals reinigingsvelden, maar ook informatievelden met info over van alles en nog wat, DNA en Chakra updates kun je hier ook verkrijgen als je daar aan toe bent.

 

Het Zelf oefenen met je Vortex neerzetten is een goede solide basis voor je zelf om dit ook gewoon zelf te kunnen als er niemand in de buurt is om je daarin te ondersteunen. Vaak gaat het wel sneller en beter als je het met iemand anders doet die dit goed kan, of zoals met de hele groep samen in de In-Sight Acti-Vations.

 

Uiteindelijk is het fijn als je daar altijd in zit, want dan heb je altijd de connectie tussen het aardse en het kosmische en kan je helemaal vanuit je eigen kracht leven in iedere situatie.

 

Veel succes met de Verbinding met Je Zelf oefenen en welkom bij de In-Sight Acti-Vations om Samen te werken.

 

Liefs, Petra

 

PS.. Inmiddels doe ik het heel anders, want ook hierin zit een groeiproces.. ik leg dit uit als ik vortexsessies geef en met mensen hierin oefen om te laten voelen en te zien wat het is. Bovenstaande is een goede basisoefening om mee te beginnen vanaf een bepaald bewustzijnsniveau. Hieronder heb ik een Vortex oefening ingesproken, zoals ik deze zie in september 2015.