De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Eigen werk

Eigen Werk

 

Doordat ik altijd creatief ben geweest heb ik door middel van mijn creaties allerlei activaties binnen gekregen door de jaren heen. Zie het als een soort van channelings voor mij zelf, door mij zelf. En dit heb ik telkens doorgegeven door mijn werk ook te delen met zoveel mogelijk mensen, om deze mensen ook mee te nemen in de activaties. 

 

Zo leerde ik wie ik was, wat mijn kwaliteiten waren, verleden en heden zaken, maar ook kreeg ik de universele en natuurwetten door en unieke lichtcoderingen, die ik op een gegeven moment ook niet meer kon schilderen. Zo ging het met alles, op een gegeven ontvang je gewoon en kan je dat vrijwel allemaal direct integreren in je lichaam. 

Ik heb mijzelf dus tot een kunstwerk gebracht door alles aan te raken wat zich in mij bevondt en daardoor kan ik nu de quantumhealing/keylontic science healing geven. 

Dit is dus typerend voor een Lamat/Gele Ster in de Maya Kalender:

Ik definieer om te verfraaien
Kunst metend
Ik bezegel de opslag van elegantie
Met de zelfbestaande toon van vorm
Ik word geleid door de kracht van opbloeiing

Ik ben een galactisch activerings portaal    treed bij mij binnen

 

Mijn eigen updates van de energieën die ik tot me kreeg, verwerkte ik in fotografie, vooral in de natuur; gedichten, verhalen, artikelen, blogs, schilderijen en tekeningen, video's met bijpassende muziek, enzovoort. 

 

 

In het submenu laat ik een heel klein deel van mijn eigen werk zien nl. video's, een paar gedichten en een paar verhalen

 

Blogs heb ik apart staan, omdat ik daar toch nog steeds regelmatig iets toevoeg. Bij Creativiteit als Healingmethode staan een paar video's waarin ik schilderijen, tekeningen en krachtvoorwerpen laat zien die ik maakte. Ook heb ik nog een aantal Artikelen toegevoegd. 

 

Er is zoveel meer, maar dat is niet te doen om te plaatsen. Het gaat er om dat ik laat zien hoe ik mijn pad heb gelopen en waarvoor dat nodig was om te komen waar ik nu ben. 

 

 

 

Liefs, Petra