De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Verhalen

Soms komt er bij mij een verhaal binnen dat geschreven wil worden. Dan schrijf ik dus. En ik vind het wel mooi om hier wat verhalen te delen. 

Het schrijven wat ik doe is gewoon een kwestie van voelen dat ik er voor moet gaan zitten en dan komt er iets, waar ik van te voren nooit van weet wat er precies komt. Wat ik wel weet is dat het uit mijn eigen onderbewuste komt en bewust wil worden. De ene keer is het een soort van herinnering en de andere keer is het meer een creatieverhaal van iets nieuws of van een energie die ergens van heb opgepakt. Een voorbeeld dus van je hoger zelf aan het woord laten en misschien leuk te lezen voor anderen. 

Onder de pagina Verhalen staan de links naar de losse verhalen en hieronder geef ik een overzicht met directe link. Het is nog maar een kleine greep uit alle verhalen die ik schreef, veel verhalen zijn verloren gegaan.. door.. van alles.. 

 

Veel plezier met lezen!

  

Verhalen hier, verhalen daar, verhalen overal.

Lees mee, duik mee, ga er helemaal in en beleef ieder wonder of tragedie.

Verhalen zijn verhalen, raken soms een ogenblik, een blik in je eigen duister of zonneschijn, wie zal het zeggen, niet ik....