De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Verhalen » Het GVP en het MmdVJ

*Voorwoord*

 

Ik begon te schrijven en te schrijven. Woorden, zinnen, soms tijden achter elkaar door. Ik zag eerst de beelden en daarna tikte ik de woorden in. Soms dacht ik dat ik wist waar het naar toe ging, maar ook nam het verhaal wendingen, die ik werkelijk niet had kunnen bedenken. Totaal verwonderd was ik soms. En een plezier dat ik er aan had. Ik kon er zelf helemaal in mee.

En gaandeweg begreep ik de meerdere lagen die ik schreef. Zag ik ook dat het op bepaalde vlakken ook parallel liep met mijn eigen leven. Soms moest ik een tijd stoppen, omdat ik zelf nog niet zover was. Ik was me ook bewust van de energie van de dieren en figuren die er in voor kwamen, kon deze naar mezelf spiegelen, en/of ik zag er mensen uit mijn omgeving in. Een prachtige ontdekking al met al en heel erg leuk om te doen. Een multidimensionaal verhaal eigenlijk, en het is maar net in welke laag de lezer zit die het kan lezen en hoe diep het gaat.

Overigens weet ik wel dat iemand door de woorden en de zinnen dieper in de lagen kan komen, ook al worden deze nog niet begrepen.

 

 

 

 

 

*Dank*

 

Met dank aan alle mensen die op mijn pad waren, tijdens alle jaren dat ik leef in dit leven en al die vorige levens. Zonder hun had ik dit nooit kunnen schrijven. En dank aan de spirits die met mij waren en mij hebben geleid in dit verhaal. Het is een totale afronding van een heleboel. Waar het verder naar toe gaat weet ik nog niet precies, ook al heb ik wel mijn vermoeden en die ook uitgesproken naar het Universum. We zullen zien.

Warme groet, Petra Meijer januari 2012

 

*Het Gevleugelde Paard en het Meisje met de Vlinderjas*

 

* Opening*

 

Met een paar laatste hoefslagen op het pad van klinkers, de Vleugels wijd uit, kwam Paard los van de grond en begon te Vliegen. Het Meisje met de Vlinderjas voelde de wind in haar haren, en als ze zich niet zo had moeten vasthouden, dan had ze in haar handen geklapt van plezier. Paard kon het echt!!! Het had niets te veel gezegd. Ja, dan moet je weten he, hoe dat weer is gekomen. Wacht, ik zal het wel vertellen en direct opschrijven. Ga er maar even voor zitten en Be-Leef mee. Ik schrijf wel in mijn Eigen Meisje met de VlinderjasTaal en als je dat niet kunt waarderen, dan is er ‘oei’ tijd nodig om weer te leren Spelen voor de Lieve LuisterLezer.

Veel Plezier!

 

vervolg klik hier