De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Verhalen » Terug naar de Bron » Boek van het Leven

Terug

 

 

Het Boek van het Leven

 

Uiteindelijk begreep ze dat de Pen niet was om alles op te schrijven. Een onmogelijke zaak. Het was het Interne Proces dat zo ingewikkeld en ingenieus in elkaar zit dat je niets anders kon om dat te volgen. Er was veel slaaptijd en meditatie tijd voor nodig om te beseffen dat ze uiteindelijk op weg was om het Goddelijke Principe Zelf te worden. De hele geschiedenis doorleven op een ander level en dat in 3D, heel aards, telkens neerzetten. Daarna besefte ze eigenlijk dat ze de Bijbel opnieuw geschreven had. De werkelijke dan. 'De Bijbel' lezen had ze nooit gedaan, ze wist altijd al van alle leugens. Het Enige was het dus Zelf beleven en verwonderd zijn over de uitkomst.

 

En wat daar tussenin allemaal was gebeurd en hoe ze dat had verwerkt. Wat een ongelooflijk bijzonder programma was er geschreven voor de Mensheid om Hemel op Aarde te brengen. En dat was werkelijk met geen Pen te beschrijven, al zou ze willen. Daarom geloofde ze boeken ook nooit helemaal. Het zijn allemaal deelstukjes van iemands perceptie. Ook haar perceptie zal nooit dat zijn wat het is. Al was ze toch heel redelijk goed om vraag en antwoord te stellen en de juiste perceptie te geven in redelijk menselijke taal.

 

Een hele leerweg ook, erg interessant en soms ronduit niet leuk. Want neem de visioenen. Ze klopten allemaal. Altijd weer. Alleen de uitkomsten had ze nooit naar gevraagd en dat was misschien maar goed ook, want anders was ze er niet aan begonnen. Zoveel doden sterven in een leven is nou niet echt waar ze op had zitten wachten. Maar ach, het waren maar tijdlijnen en die gingen weer over en niets was eigenlijk echt.

 

Soms vroeg ze zich wel af of ze er ooit uit zo komen. Dan was het weer aan het werk met het energetisch opruimen tot het gevoel er weer was ergens te zijn wat klopt. En als dat niet meer klopt dan begon ze weer opnieuw. Het fysieke lichaam meegroeiend in de energie. Zoveel MultiVersa verzameld in één lichaam is ook veel. En dat veel kan je ook niet allemaal aarden. Daar zijn anderen voor. Iedereen een deelstuk en dan kan de mensheid weer een heel eind komen op een Lichte Prachtige Aarde. En dat zal AlTijd zo doorgaan. Ze vermoed wel dat ergens een keer een stabiele vorm komt, want als het doorgaat verdwijnen we in het niets. Dat is overigens ok, maar voor de Zielen die nog niet zover zijn nog niet wenselijk.

Het overgaan van de Oude Aarde naar de Nieuwe Aarde moet mogelijk zijn voor diegenen die daar voor hebben gekozen. Zonder aflegging van dat lichaam. Anderen krijgen andere mogelijkheden en ook dat is goed. En dan dat deel dat werkelijk afsterft. Alles is mogelijk, de Ziel kiest wel.

 

Afijn, het stadium van het Goddelijke Zelf.

Dan beginnen al die Multidimensionale delen een LichtBron in Jezelf te worden. Een Zee van Energie komt in het Lichaam. En ja dat fysieke lichaam heeft dan echt de tijd en de ruimte nodig om dat allemaal te integreren. In ieder geval wordt de Geest dan rustiger en zo niet, dan gaat dat wel mee met die enorme energieën. Voor die tijd is healing voor de meeste mensen noodzaak. Anders gaat het niet lukken en enorme pijnen zullen ervaren worden. Dat men dan naar een arts gaat is begrijpelijk, maar verder gegroeid in bewustzijn weet je dat dat niet nodig is. Het lost zichzelf wel een keer op. Dan is het ook duidelijk hoe het werkt en dan kan het door de mens zelf gedaan worden.

 

De één zal het meer ervaren dan de ander en ieder op een eigen manier. Sommigen hebben fysieke klachten, anderen emotionele, andere mentale en noem maar op. Alles zal gecleard moeten worden. Er blijft dus niets meer van je over eigenlijk. Van je oude zelf en al je ervaringen. Toch waren die nodig om in je oorspronkelijke staat, je Goddelijke Blauwdruk terug te komen. En alle kwaliteiten die daar bij horen.

 

En dan komt de Sprong. De Sprong naar het echte Nieuwe.

 

Het zal haar benieuwen. We zijn dichtbij.

 

ByNature@Petra 21-8-2017

 

En dan is het 08-09-2017 haar GeboorteDag en ze valt precies op die dag samen met haar KinDag Gele Zelfbestaande Ster Toon 4. De nacht ervoor voelt ze dat haar laatste Zegel open gaat. Hoe wonderlijk.

De avond ervoor verzorgt ze een meditatie en ziet dat ze in het Goddelijke stadium is gekomen, naast God de meditatie verzorgen. En alles is Wit. 

Zij is wit, ze ziet alles wit. Het enige wat ze hoefde te doen is de Vortex open te zetten en mensen konden hun gang gaan. Een mooie vorm van Zijn.. 

En hoe nu verder? Geen idee.. De Bron is bereikt. En dat was al heel wat. De Volledige Blauwdruk ervaren van wie Ze Is in Haar Essentie. Wauw! 

Een Eigen Felicitatie Waard. 

 

Dit schreef ze op FeestBoek, waar ze veel vertelde over het Geheim des Levens, het Boek der Boeken, wat een markering:

 

'52 of 52 miljoen jaar waar Tijd en Ruimte niet BeStaan, maar ik BlijkBaar Wel

8 september 1965 valt samen met mijn Kin dag 108... ik weet niet of dat ooit eerder is gebeurd sinds ik weet heb van de Maya kalender

Zelf voel ik mijn positie als God, in en om mijn lichaam. Ik heb mijn deel van de Bijbel geschreven, door deze Innerlijk te BeLeven, de totale cyclus door te gaan van Alles wat een Mens door kan maken om dan te sterven.

Natuurlijk doe ik dat niet, hoewel ik weer erg graag naar Huis wil, maar dat is ook in MeZelf. En ja, ik voel me Thuis Thuis. Ik voel me ook Thuis op de Aarde en met Alle Kosmische Energieën. Ik weet dat mijn ZielsBelichaming nog even bezig is. En wat dan verder? Geen Idee.. ik kan even niet verder kijken, al weet ik wel wat ik wil. En of dat dan ook BeStemd is of Vrije Keus.. dat ga ik dan ook maar BeLeven.

Dit zegt PAN-Holland van vandaag (let op wat er verteld wordt over de Oudste/Wijste hahaha.. ik mag bij de Ouderen horen als ik een Indiaan was.. en ja die Indiaan heeft mij wel opgevoed.. de Spirit waar ik veel van geleerd heb, net als AL die andere Spirits of andere dimensies, hoe je het wilt noemen waar ik die Wijsheid vandaan heb en natuurlijk het Leven in 3D:

Ik doe niet aan het vieren van een dag als vandaag, want ik wil liever iedere dag vieren en eigenlijk heb ik dat ook altijd wel gedaan.. door mijn eigen weg te volgen, mijn innerlijk pad. Dus vandaag vier ik ook IN mij dat ik gedaan heb wat ik heb gedaan en wat ik daarmee ook heb gedaan voor zoveel anderen. De opening gegeven in Iedere Tijdslijn, de InSpiratie, De Schoonheid heb laten Zien van wat Is en wat kan BeStaan en zoveel meer.

En ik heb MeZelf zo Lief dat ik zou wensen heel veel mensen zoals Ik tegen te komen, maar ja.. Ieder Mens is Uniek, dus of dat gaat lukken? 

Heb een goede dag! En ja, vandaag hier veel te doen. Voorbereiding voor het weekend wat we doen. Zie Agenda van de website van Cosmic Earth EvoLuTion. Op zaterdag zijn er nog wat plekken vrij en als die plekken niet ingevuld worden, dan zijn we dus op beide dagen met de precies juiste mensen hier aanwezig om Samen te Werken aan hun Goddelijke Essentie. Want daarvoor kom je hier in ieder geval.

Het Geel Kristallen Zaadjaar
Lunaire Schorpioen Maan, Gamma 17
Kin 108*: Gele Zelfbestaande Ster

Vandaag de 3e GAP-dag van de 10 en de 4e dag van de Slang-wavespell: de vorm definiëren van het oorspronkelijke doel bij toon 1, de Magnetische Slang. Dus vandaag definiëren we levenskracht en initiëren de vonk van rauw instinct bij deze Ster met Zaad als gids. De Ster is pure harmonie, schoonheid en creativiteit, dus levenskracht wordt gedefinieerd als het denkvermogen om zich te richten op het co-creëren van groeiende schoonheid en harmonie...

De Psi Chrono Unit vandaag (altijd op 2.17) is 4 Hond: Definiëren om lief te hebben...

# Codeteken van de Galactic Mayan Mind transmission GM108X (waardoor José Argüelles al die informatie kon downloaden). Quote voor 2.17: Iedereen is bestemd om een bewuste uitlaatklep te worden van de collectieve droom.

Toon 4 wordt in ons lichaam vertegenwoordigd door de rechterpols 
en de Ster door de ringteen van de rechtervoet.

4 Ster heet CAN LAMAT (kan la'mat) in Yucatec Maya

http://www.pan-holland.nl/Orakels/kin108-4Ster---..htm

Een geboorte of gebeurtenis die plaatsvond op dezelfde signatuur:
(zoveel mogelijk chronologisch gerangschikt)
* Confucius - beroemd denker en sociaal filosoof uit het oude China, lang vóór de vorming van het Chinese keizerrijk.
* Charles De Gaulle - Frans militair en politicus. Hij was de leider van het Franse verzet in de W.O.II en de eerste president van de 5e Republiek (destijds Frankrijk) 
* Eerste publicatie van The New York Daily Times, die later zou uitgroeien tot The New York Times.
* Otto Warburg - Duits fysioloog en medicus. Bekend van het Warburg-effect (oorzaak van kanker).
* Irena Sendler - Poolse katholieke maatschappelijk werker; diende in de Poolse Ondergrondse en de Zegota verzetsbeweging in Duits-bezet Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bijgestaan door een tiental andere Zegota leden redde Sendler 2.500 Joodse kinderen.
* Demis Roussos - Grieks zanger en basgitarist. (Aphrodite's Child en solo)
* De transistor wordt uitgevonden door John Bardeen, Walter Brattain en William Shockley. Zij kregen hiervoor de Nobelprijs voor de Natuurkunde.
* Hella de Jonge-Asser - Nederlands kunstenares; beeldhouwer, schrijfster, edelsmid, keramist. Echtgenote van Freek de Jonge en verantwoordelijk voor veel van de grafische aankleding, de decor- en kostuumontwerpen en muzikale omlijsting van zijn solovoorstellingen.
* Haye van der Heyden - Nederlands schrijver van toneelstukken, televisieseries en (kinder)boeken, musicus en cabaretier.
* Julia Roberts - Amerikaans actrice (o.a. Pretty Woman, The Pelican Brief, Erin Brockovich en Eat, Pray, Love).
* De Amerikaanse Luchtmacht kondigt de beëindiging aan van "Project Blue Book", het luchtmacht-programma voor het onderzoeken van UFO's. (maar of dat waar is?)
* Marvin Gaye’s legendarische album ‘What’s Going On’ verschenen.
* Alexander Klöpping - Nederlands internetondernemer in gadgets, blogger, columnist en deskundige op het gebied van internet en gadgets. Hij is student in de nieuwe media en zelfverklaard nerd en persmuskiet.
* In Japan luiden ze klokken 108 keer op nieuwjaarsdag om "reinheid" om het land te brengen.

Ook veel feestjes vandaag:
Gefeliciteerd met je galactische verjaardag (ronde van 260 dagen) Peet, Petra en Truus ; heb een hele goeie nieuwe scheppingsronde! En gefeliciteerd met je solaire (jaar)verjaardag (ronde van 365 dgn) Eliane 7 Spiegel, Jenny 1 Hemelwandelaar en Myra 1 Spiegel; een jaar lang ga je de rol leven van een Gele Zelfbestaande Ster!

En gefeliciteerd Petra 4 Ster met je kindag, je 52e verjaardag én je nieuwe geboorte; je bent vandaag opnieuw een Gele Zelfbestaande Ster en daarmee een Wijze/Oudste geworden!

(Op een galactische verjaardag of kin-dag, dus zoveel 260-daagse Tzolkinrondes vanaf je geboorte, kun je transformatie en healing brengen in gebeurtenissen rond je geboorte- en andere momenten en je leven opnieuw vieren ~ je gaat weer een nieuwe persoonlijke scheppingscyclus in. Vandaag is het een speciale dag voor jou. Kan een hele fijne dag, maar ook hard werken zijn... Op je solaire (jaar-) verjaardag is het dus de energie van vandaag en ga een jaar lang je deze kwaliteiten leren kennen door ze te leven. Op een solair-galactische (je 52e jaar) verjaardag vallen je verjaardag en signatuur -zegel/toon- weer samen op dezelfde dag en wordt je een Oudste/Wijze. Bij de indianen mag je vanaf nu deelnemen aan de Ouderraad)

13 dagen lang reizen we doorheen de wavespell van de Slang. Focus op de innerlijke wijsheid van je lichaam. Eer de volmaaktheid van je fysieke tempel. Roep je instinct op. Vloei samen met de vibrerende levensenergie die in jou pulseert.

# Dit is een vertaling uit de "Star Traveler's 13 Moon Almanac of Synchronicity" voor vandaag. Deze Almanac wordt jaarlijks samengesteld door de Foundation for the Law of Time en bevat alle informatie van de Dreamspell en meer...

In Lak'ech - "Ik Ben Een Andere Jij"'

 

ByNature@Petra 08-09-2017

 

 

Gisteravond heb ik zo nog weer even mn eigen reis gedaan na de afstandhealing Blessings from the Source.

Ik zag mijzelf als kind naar een oudere vrouw reizen en haar vragen of ik het goed deed en wat ik nog meer moest doen? Ze zei.. lieve kind, je doet het al goed! En ze omhelsde mij. Vervolgens nam ik haar mee naar het licht en liet haar licht worden. Daarop nam ik haar mee naar een oudere man die ook in het Licht kwam en ik verenigde beiden.

Ik begreep toen dat ik door mijn Eigen Kind te zijn, met eigen wijsheid, ik ook mijn eigen Moeder en Vader ben geworden. Tevens zag ik dat ik mijn eigen vriend/vriendin was geworden en alle andere rollen die er waren om te spelen had verenigd.

Ik zag ook dat ik alle levenslijnen had geleefd die er te leven vielen. Van sommigen zag ik dat ik dat idd tegelijktijdig deed met het 3D stuk waar ik in zat. Wonderlijk om het overzicht zo te krijgen.

Ik wist ook dat ik door mijn eigen weg te gaan, mijzelf niet meer weggeef aan al die deelstukken die ik tegenkwam in andere personen. Ik ben vaak geprobeerd in te lijven door iemand anders. Dat heb ik altijd geweigerd, want ik werd energetisch uit elkaar getrokken als ik dat deed. En ja, ik was altijd in al die rollen heel goed voor een ander en daarmee gaf ik dus mijn stuk weg.

Het is, zoals ik al zo vaak schreef, een two-way-ticket, een wisselwerking. Als dat niet kan en niet samengaat met mijn ontwikkeling, dan laat ik dat dus gaan. En ja, dan rest er niets anders dan bij jezelf te zijn tot er een two-way-ticket is met anderen. Wie dat dan ook mogen zijn. Balans.

En het is natuurlijk niet voor niets dat ik gisteren Moojiji plaatste.. fasten your seatbelt, You're coming to Your Self.

Het was een Innerlijk Reizen, van daar uit al je innerlijke diploma's, gifts en ja ook je eigen innerlijke inwijdingen behalen. Je DNA ontginnen, Je Zelf worden in de vorm van je Eigen Hoger Zelf Zijn en deze volledig BeLichamen. En ja, mijn Lichaam zal ook dit weer mogen integreren, zoals dit altijd zo gaat.

In ieder geval een totale Activatie van Wie Ik Ben met zoveel multidimensionale delen als het MultiVerSum kan bevatten wat op mijn Pad lag.

Hoe dat verder gaat in mijn OntWikkeling en wat er allemaal nog meer kan, dat ga ik wel weer zien/beleven. Dit was de klus op zich al meer dan de moeite waard. Al koste het veel moeite.

Ik ben gewoon weer een zelfstandig naamwoord en in dat gegeven zit ook het eenheid gevoel naar anderen toe wat ik overigens dus ook altijd al wel had.

En ik heb natuurlijk de sleutel hoe ik anderen daarin ook kan begeleiden. Gewoon tot jezelf komen, je eigen geneeswijze zijn, je eigen vader, moeder, kind, partner, vriend/in, en alles wat er nog meer bestaat in dit hele grote rijk van wijsheid. Eigen Wijsheid, waarmee jij het puzzelstukje vormt in de rest van het GeHeel.

 

ByNature@Petra 21-11-2017 

Ennn... als je je zelf geïntegreerd hebt dan weet je direct ook dat niets in dit Multiversum van iemand is.. geen bezit mogelijk. Want ik kan jou niet bezitten, jij mij niet, ik kan geen ster, maan of zon bezitten, geen stuk aarde, want het is van iedereen die er is.

Wel kunnen we respectvol omgaan met de materie die er is en de personen die er zijn. Als je ruimte voor jezelf wilt moet dat geen probleem zijn. Als je ergens wilt wonen voor bepaalde of onbepaalde tijd, moet dat geen probleem zijn.

Als je iets wilt eten waar je zin in hebt, moet dat geen probleem zijn, als je je wilt bewegen zoals jij dat wilt moet dat geen probleem zijn (ook als je lichaam daar zelf niet helemaal toe in staat is.. en ja via je bewustzijn kun je veel helen, innerlijk in ieder geval en ook vaak heel veel uiterlijk, maar daar kiest niet iedereen voor en dat is ook prima), als je wat dan ook wilt omdat dat goed voor jouw ontwikkeling is, dan behoort het te zijn dat dat kan.

In Alle Vrijheid en met respect voor jouw multidimensionale delen, want dat ben jij en veel multidimensionale delen zijn die mensen die je tegenkomt en alles daar om heen.. en met alle Liefde uiteraard.

 

ByNature@Petra 21-11-2017

 

All Your multidimensional parts, your SoulParts. Find them in the Inner Earth Soul Layers, find them in the On Earth Layers and find them in the Cosmic Layers.

You have to walk all your rainbowpaths, including the dark ones. Remove the dark parts when you Embraced them and be thankful for that. Cause when you don't have met them, you don't understand the meaning of true light life. And you don't know whats important and whats not important for the transformation.

Then wipe all the experiences who are not from you, all your thinking about that. Cause everything is a mindf*cking thing. Nothing is real and nothing is not real. The same as you are everything and you are nothing. But you are also here to do this job, cause thats why you are here.

Make your Soul Whole, that includes also your Body and Mind and all the other parts you have.

So it's travelling between dimensions in all parts of existence and thats a lot.

For me it was/is in every layer 13 seals and 20 tones in every layer.. and thats a lot. A lot to remember, a lot time travelling and restore my DNA as far as I can. I hope it will be enough to go to the highest timeline of existence in the here and now.

Back to my True Soul and Be that.

I also hope that BEing is enough for me to just walk on Earth again. Just a Spirit with a Soul. Thats it as far as I know.. until it will be different again.

To BE or not to BE?!!

 

6-12-2017

 

 

Het healings/zieleproces is een proces waar je zelf ook veel voor moet doen. Sommige mensen denken na een healing dat ze direct klaar zijn, zo werkt het nog niet. Vooral voor diegenen die al wat langer meedraaien op deze Planeet.

1 Het is een Proces, je hebt alles te doen, van binnen en van buiten
2 Het Proces zet je steeds meer in Connectie met Jezelf
3 De Connectie met Jezelf is dus Jouw Ziel, Jouw Totale MultiVersum
4 Een superhandige tool is Je Vortex, Your Tube of Je Eigen Heilige Ruimte, hoe je het ook maar wilt noemen.
5 Jouw Vortex is geconnect met de BinnenAarde, De Aarde en de Cosmos. 
6 Je hoeft alleen maar Jouw Pad te volgen in deze connectie, dan ben Jij het puzzelstukje van het GeHeel
7 Op Jouw Pad komen natuurlijk ook andere mensen waardoor je leert wat heb je te leren 
8 Zodra je voelt dat Jij een ander stuk in hebt te gaan laat je de anderen vrij, zodat jij vrij bent jouw stuk verder te lopen en de ander ook
9 Het healings stuk van alles uitzuiveren van alles wat was is een totaal intern stuk, dat je echt in jezelf moet doen, er is geen ander die dan nog iets voor je kan doen, behalve healers die jou daarbij kunnen helpen door alles telkens op te schonen, evt nog nieuwe tijdslijnen openen, heelkamers of wat dan ook. 
10 Als de energiestromen bijna onophoudelijk door je lichaam stromen, je overzicht inzichten nog groter worden, dan zit je in laatste fases.
11 In de laatste fases voel je dat al je opgeschoonde multidimensionale delen bij elkaar komen en in feite adem je dan je Totale Ziel
12 Je hele lichaam vibreert je Ziel, jouw hele Multiversum is in jou verenigd.
13 De transcendence staat zet in, je overstijgt dus alles en bent Licht

 

8-12-2017

 

Waarom je wordt geboren onder bepaalde sterren .. een verhaal op zich waardoor je je ZielePad gaat lopen en dat gaat doen wat je doet. Intussen leer je van alles over zoveel meer tussen hemel en aarde, jouw deel van de heilige geschriften. Tot het euvel is opgelost wat je met je geboorte meekreeg om dat te doen wat je kwam doen.

Dan ontstaat de vrijheid in lichaam en geest en zie je dat alles alleen maar zo georganiseerd was om je Pad te lopen en zie je ook dat wat waar leek, niet waar was, het was alleen maar nodig om te denken dat iets waar was, zodat je je Pad maar liep.

Niets is wat het lijkt.. tot je je bewust wordt van het GeHeel en wat daarmee Samen Loopt. En dan nog.. eindigt het ooit? Vast niet, maar het is al heel wat als je het tot dan toe snapt, al blijft het soms een vreemde WenDing van het Lot dat je meekreeg. Nou dat andere Lot dan maar winnen.. die van de Over Winning..

 

Bij mij was de oorzaak een energie die bij mijn geboorte meekwam, noem het een walk-in of wat je wilt, waardoor ik oa altijd maagproblemen had. Na die hele lange weg mocht deze energie verdwijnen voor ik maagkanker kreeg, zoals men dat benoemt. Gelukkig ben ik het gaan zoeken buiten het circuit zoals velen dat nog doen. Ik heb altijd geweigerd ziek te zijn, in alle vormen. Maar het is wel opboksen tegen alles wat je wordt verteld. Het altijd weer luisteren naar je eigen stem. Dan merk je dat veel mensen daar niet tegen kunnen en je ervan willen halen en toch moet je doorzetten om voor jezelf te bewijzen dat het ook anders kan. Vandaar het pad van healing waarvoor ik gekozen heb en daardoor ook alle herinneringsvelden doorgaan. En inderdaad je komt alles tegen. De Vrijheid die je niet krijgt, maar waar je voor moet vechten. Het buiten alles om moeten zorgen voor jezelf, en telkens val je ongenade bij anderen. Eigen Wijsheid is één van de moeilijkste wegen om te bewandelen. Ik deed het toch.. en ja alles verloren om mij heen en het is goed. Het is allemaal oud en leidt nergens meer toe. Ik heb mijn aandeel in mijzelf geleverd en daarmee voor velen het Pad bereidt om dat ook te doen. 

 

Nu wens ik mijzelf een fijn leven toe. Gewoon, heel gewoon als mij. Mijn Ziel zoals mijn Ziel is. Mijn Lichaam is nog bezig, het heeft nog rust nodig en wat ondersteuning, vooral liefde en behulpzaamheid van anderen als dat er in zit. Een plek op Aarde en de kans om rustig aan te reizen, te genieten van wat er is. 

 

DankBaar voor Alles en IederEén die er wel of niet waren, die me verguisden of ophemelden.. die het vertrouwen wel hadden en niet hadden. Ergens is het allemaal goed voor geweest, al moet mijn Maag het AlTijd nog verteren en dat als dat klaar is, zal het beter Zijn. Dan Ben Ik, niet meer meer en niet minder. In Ieder geval ga ik ook niet dood aan maagkanker.. omdat ik mijn pad heb gevolgd en waarbij ik vele doodsmomenten overleefd heb. Hunab Ku. 

 

18-12-2017 

 

 

Dan moet ik ineens weg. Op Pad weer. Fysieke kracht opbouwen, maar rustig aan. Bij de vrouwen. En dat gaat goed. 

En sja, nog altijd bezig met die maag. Al het onverteerbare eruit laten komen. Boosheid, zoveel verdriet, het hele leven moet eruit. Ondersteuning met middeltjes als Reishi. Wat een klus en godzijdank kreeg ik onverwacht hulp van de PoortWachter van mijn groep. Zelf zegt hij dat we van dezelfde mal zijn. Dat klinkt ook mal, maar voelt wel zo. Wat een ander gevoel toen hij mij op een heel onverwacht moment een rit aanbood van daar naar hier. Het healingwerk wat bij ons volgde, over en weer. Maar vooral het er zijn. Ik sta voor naast en achter je. Ik ben er. Dat is wat hij zei en dat is wat dat ongelooflijke gevoel opleverde. Eerst verbazing, ook jee wat fijn, toen goh wat mooi en bijzonder. Dan de tranen en nog meer tranen. Het vastgehouden worden met tranen, het praten. En de pijn, pijn in het hart.. een totaal andere beleving van pijn in het hart dan ever. Tijdsbelevingen die terug naar boven kwamen. Poortwachters. In meer tijden. Maar ook kleine tijdslijnen, evengoed belangrijk in deze. En dan, de pijn willen verzachten, voor de pijn weg willen lopen, het er uit willen halen. Niets dat helpt. Gesprekken over en weer op afstand. Dan alsof we elkaar helemaal doorademen midden in de nacht, op afstand. Wat heftig, wat intens. En alles op afstand. In een zeldzame ontmoeting is er veel rust. Gewoon rust. Intense dagen verder, veel energie doorstroom, weer een giga poort, niet weten wat voor of achter is eigenlijk qua tijd en niet weten ook wat te doen, dus overgave aan ieder moment. 

Slapen nog steeds, ineens gestopt met roken, inzichten over mezelf en weer andere mensen. Sommige zaken vaag, andere helder. Het beweegt nog teveel in ieder geval. Het vormt zich wel tot het juiste moment er weer is. Ik zie de energiegolven weer komen, een andere getijde dan voor veel andere mensen. Heb ik het ergste gehad? En dan bedoel ik met de fysieke pijn? En heb ik mijn echte, goddelijke wederhelft voor het leven gevonden? Ik weet het allemaal niet. Mijn lijf wil helen, daar deed ik het allemaal voor. Geen afleggen van dat lichaam, alles bewust meemaken. De Liefde leren kennen in zoveel facetten. Het gevoel van eenheid terug kennen met Iedereen, want ik ken toch iedereen.. is het gevoel. Maar ook de echte verbintenis willen voelen tot in alle vezels van mijn zijn.. en is dit dat dan? Ik heb extreem heftige dingen meegemaakt, en dit is er weer zo eentje. Of is het om de genezing te bevorderen en de hartfrequentie nog hoger te maken zodat voor ons beiden van alles oplost? In ieder geval de openheid in alles.. dat dat mag.. zo fijn, zo anders. We zullen verder zien, voelen, praten of wat dan ook. En intussen probeer ik het fysieke lichaam weer te voorzien van wandelingen, fietsen, frisse lucht. Blijheid van weer onderweg zijn. Langzaamaan die zekerheid terug vinden. Rustig aan. 

 

En dan.. dan voel ik weer dat ik verder mag.. waar naar toe? Geen idee.. Graag iets privé voor mij, rust, ruimte en nog meer kans om te wandelen. Maar ook om mensen te ontmoeten ivm co-creatie en bevrijding, opmars naar het reizen weer. Alles en veel en daarom graag de voorbereidingsruimte. Kom maar. 

 

En dat boek.. ja jeetje.. dit is nog steeds deels het oude boek.. of nog helemaal oud? Ik weet het niet.. het zou vloeiend overgaan uiteindelijk.. van Oud naar Nieuw.. ook een oud visioen. In ieder geval iedere dag een stukje dichterbij het Nieuwe. Ook de Nieuwe Energie al vaker gevoeld, die van de natuurwezens en die zijn er voor de nieuwgeboren kinderen. Ik beschreef er al wat van op de nieuwe website ook.. het is dus al wel gaande.. stiekem ben ik heel blij, de rest in mij doet met vlagen al wel mee.. nog even. 

 

5-2-2018

 

Tsss alsof ik door het geboorte kanaal van mn Ziel ga. Een tijdje geleden de info daarover gekregen dat dat bij mij zou gaan gebeuren en dat ik het mocht geven als een soort van healing en nu fysiek voelend wat die True Soul Alingment is.

Twee weken geleden geloof ik lag ik op mijn enerrgetische sterfbed in een meditatie en heb daar toen niks over willen delen omdat ik eerst wilde weten wat dat inhield. Kijk, ik heb vaak de sjamanendood gedaan, maar ook fysiek wel eens aan draadjes gehangen en ik deel dus niet zomaar wat als dat misverstanden kan opleveren. Nou niks aan het handje, het was wel heel spannend om te doen. Ik heb ook dit daarna al mogen toepassen bij iemand anders en ik weet dat het pas kan als je dichtbij komt en dat het echt mag.

Heel apart weer allemaal, ik zal zien wat dit vandaag doet en verder.. fysieke manifestaties komen dus dichterbij en dichterbij. En ja ook weer wetende dat dit eerst mag integreren (en ik zeg.. schiet op.. inmiddels voel ik de acherkant van mn hartchakra weer verder open gaan en ontdek nog weer hoog op mn borstbeen een verstopping wat resulteerd in hoesten.. nou dan werkt het dus, zoals altijd en dit soort dingen zijn gaande vanaf dat ik een jaar of 8 was.. waar ik me dan bewust van was).

.... er loopt al een aantal dagen een lieveheersbeestje (zonnekoekje of welke naam wil je het geven) over mijn laptop..

 

Het Mannelijke Poortwachtersdeel begint ook te integreren. Ik weet dat hierna dan eindelijk het Creatorstuk moet komen in het Nieuwe.. ik ben benieuwd en ik heb geen flauw idee meer. 

 

15-2-2018 

 

Nog steeds aan het afronden met tijdslijnen maar onverwacht in het stuk Pure Liefde terug.. door de Energie van de OerCreatie. Zoals ik vermoedde. De energie van de Oercreatie voelde ik weer bij de Tumulus in Bosnie bij Visoko waar ik ineens weer naar toe mocht. Later voelende dat de OerCreatie weer door mijn Lichaam kwam. De herkenning van Alles. Dan nog weer een dikke staart in het afronden en die moet ik uit zitten. Dan weer verder kijken wat er gebeurt of niet. Vrede maken met alles is Nu.

 

18-4-2018