De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Verhalen » Terug naar de Bron » Nieuw Begin

Terug

Een Nieuw Begin

Toen God het HeelAl schiep waren wij Zelf Samen God. Ieder van ons was dus een partikeltje van dat GodsBewustZijn. Maar Al die HeelAl stukken vielen ineens uit elkaar en daarmee viel God dus ook uit elkaar. Hoe dat kwam doet er nu niet eens meer toe. Het is gebeurd.

Al die partikeltjes zochten de vrije ruimte op door het GeHele HeelAl en deden maar wat. Geen idee wat ze moesten doen, omdat ze niet meer Samen het HeelAl waren, dus God, maar gewoon maar een los deeltje. En losse deeltjes verdwalen gewoon als ze ergens in zich hebben dat ze bij elkaar horen. Ze schieten alle kanten op en botsen tegen de randen van het BeStaan. De Chaostheorie werd compleet en het leek erop dat uiteindelijk alles uit elkaar zou blijven en dat ook deze chaos zou blijven.

Met het verlopen van de Tijd en het botsend vermogen ontstond een trilling die zijn weerga niet kende. Enkele deeltjes begonnen zo te botsen in de trilling dat ze elkaars trilling aan gingen nemen en daarmee een GeHeel gingen vormen. Zodra ze elkaars trilling hadden overgenomen lieten deze deeltjes, partikeltjes, elkaar weer los en gingen dan beiden weer een andere richting op om met anderen partikeltjes te botsen. Ook deze gingen elkanders trilling weer overnemen, werden weer een GeHeel en zo ging dat het GeHele HeelAl door. Vele partikeltjes kregen daardoor een andere trilling en zo ging het maar door en door. Nadat een heleboel partikeltjes een hele andere trilling hadden gekregen, gingen ze clusters vormen en besloten ze niet meer te botsen, maar om de trilling verder te delen uit vrije wil. En zo kregen alle partikeltjes telkens meer dezelfde trilling en groeiden ze samen weer naar God. Een HeelHeid van Klank en Kleur, het Goddelijk Licht. De gezamenlijke deeltjesversneller werd hierdoor geboren.

Toen ze samen weer God werden begon het HeelAl er weer uit te zien als Werkelijke Harmonie, zoals het bedoeld was.

Vanuit het GodsBewustZijn kwamen de partikeltjes tot het Eeuwig BewustZijn en wisten weer verder te groeien in Gezamenlijke Harmonie naar Hogere Vormen van Lichtheid tot in het Diepst van de Sferen van Hoge Trilling. De partikeltjes begonnen een zucht van Verlichting te produceren en dat was weer een Wonder op zich. Dat sprak in ieder geval tot nieuwe VerBeeldingen. Nieuwe VerBeeldingen van Vrije Creatie met een Veld vol Mogelijkheden tot SuperGeluk en Vreugde en Totaal Nieuwe Belevenissen van Avontuur in dat HeelAl van wat eerst Onwerkelijkheden leken te zijn en die toch BeWaarHeid konden worden.

Ieder partikeltje werd een Nieuw Geboren WerkelijkHeid waardoor deze kon Dansen met Ieder Ander partikeltje in Volle Vrede. Dat was nog eens Geluk Hebben en Houden Van.

Een Nieuwe EenHeid was Geboren! Ieder kon Nu God Op Zich Zijn, Los van Elkaar en toch Samen. In VerBinding Zijn en Alles Doen wat Geluk VerOorZaakte. Heel wat anders dan het het omgekeerde GeVal.

Het zouden ook de Tijden van Echt ToverWerk worden.

Hoe zou dat er uit Zien, hoe zou dat te BeLeven Zijn. Ze vroeg het zich af en de antwoorden dienden zich aan.

Ten eerste zou er een langere periode zijn van alleen maar Zijn en de Energieën blijven verspreiden. De energieën van Eén Zijn. Tot Alles en IederEén opgenomen was in die Energie. Dat gaf Al een heel Ander Perspectief op Het Immer Prachtig UitZicht. Sterker nog, het gaf zeker een Zicht op het Immer Prachtig UitZicht. Maar dat was het nog niet helemaal. Ze wist dat het verder zou gaan. De tekenen dienden zich steeds weer aan. Het Verhaal van een Never Ending Story die voort ging in de Nanodeeltjes waaruit zij als God partikeltje bestonden. Alleen de moeilijkheidsgraad zou makkelijker zijn, want als alles Danst, dan gaat het als VanZelf.

Net zoals in de botsende tijden, zouden partikeltjes elkaar ontmoeten in de delende tijden, lichtgevende tijden. Het zou de EnergieVelden van GodsBewustZijn nog sterker maken. Het Zou ook ongekende mogelijkheden met zich mee brengen die slechts weinigen nog maar konden zien en ervaren. Er waren er altijd wel wat geweest die het konden, zo door de tijden heen, maar altijd te weinig en het was ook niet meer de bedoeling dat de één het wel kon en de ander niet. Het zou een Waar Feest van Energie Spel worden. De TijdsGeest van het VerLeden zou worden vergeten, omdat het niet meer nodig was. Vrij Spel!

 

 

ByNature@Petra 21-10-2016

 

Lees Verder