De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Over mij

Over Mij - In Verbinding Met Je Zelf

 

Mijn naam is Petra Meijer, op dit moment heb ik geen vast adres, maar werk zowel in Nederland als in andere landen, van waar uit ik mijn werkzaamheden heb. Als reizend healer werk ik op het liefst op afstand, waarbij ik een basisplek mag beheren in oa Nederland. Ik werk als Cosmic Earth EvoLuTion Healer en van Cosmic Earth EvoLution Events, Teachings en zoveel meer. Voor persoonlijke healingen zoals Quantum/Keylontic HealingCosmic Earth EvoLuTion Healingen, ben ik te bereiken zoals aangegeven bij Contact en Tarief

 

In de Maya kalender ben ik een zelfbestaande Gele Ster, geboren op een GAP dag (Galactisch Activerings Portaal), wat in feite betekent dat ik als sterren- en aarde poort fungeer tussen 'hemel' en 'aarde' om kosmische energieën vanuit diverse dimensies naar de mensen op Aarde te brengen, zodat we op een andere manier het leven hier op Aarde kunnen gaan beleven. Ik ben een zgn Gatekeeper/Earthkeeper/Soulkeeper en daardoor Sourcekeeper/KeyHolder/LightWeaver. 

 

Ik Initieer en Activeer waardoor ik mensen in hun eigen kracht kan zetten, zodat een ieder zich kan Her-Inneren wie hij/zij werkelijk Is. Alles zit al in ons, ik heb dat er bij mijzelf uit moeten halen, omdat ik dat kan, en daardoor kan ik anderen helpen om uit hen zelf te halen wat er ook al in zit. 

 

Ik heb diverse beroepen gehad, diverse opleidingen en (zelf) studies gedaan (een klein deel van mijn CV staat hier), van alles op allerlei gebied. Uiteraard kreeg ik veel informatie zelf binnen door die sterren- en aarde poort die ik ben. Ook heb ik heel veel aardse ervaringen opgedaan die ik over het algemeen als extreem zwaar heb ervaren, maar nodig om het werk te kunnen doen wat ik nu doe en daar ook de zin van in zien, want ik dacht eerlijk gezegd dat iedereen kan wat ik doe, maar dat blijkt (nog) niet zo te zijn.

 

De laatste 18 jaren waren een extreme verdieping in hoe het leven in elkaar zit en door krachtige veranderingen in en om mij heen ben ik zelf veranderd en heb meerdere malen het roer flink omgegooid. Geen makkelijke weg, maar wel zeker de moeite waard, want ik voel mij er een beter mens door en ben meer dan ooit mezelf. In Verbinding Met Mij Zelf is dan ook een naam die ik al jaren gebruik, omdat ik alleen maar in verbinding met mijzelf hoef te zijn en daardoor verbinding kan maken met Al wat Is.

 

In de loop der jaren heb ik zoveel geleerd en gedaan dat ik mezelf wel eens een wandelende boekenkast wil noemen op het gebied van bewustzijn en zelfontwikkeling. Van daaruit geef ik nu Cosmic Earth EvoLuTion Healingen en nog steeds  Quantumhealing en/of Keylontic Science Healing.

  

Deze website is er voor om een eerste kennismaking te verkrijgen met mij en mijn werk, wat ik heb gedaan en wat ik doe. Het is vrij om tot je te nemen, te inspireren.

Alle onderwerpen die ik hier op mijn website belicht zijn in feite maar een fractie van wat ik weet en waarmee ik ervaring heb, maar ik maak keuzes, anders ben ik inderdaad een boek aan het schrijven en ik vind schrijven leuk, maar niet om in een boekwerk te doen. 

Ik ben begeleidend en leidend in het energetische, geen goeroe, daar waak ik voor, een mens moet verder zelf aan zijn/haar ontwikkeling werken in eigen tempo. Daarom steken mijn healingen zo in elkaar dat ik via het zielsniveau kan overbrengen wat nodig is. Ik bepaal zelf helemaal niets daarin. 

 

  

Met warme groet, Petra Meijer – In Verbinding Met Je Zelf