De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Artikel Gemstone Update

 

Onderstaand artikel komt overeen met het artikel wat ik schreef voor het digitale blad Gemstone Update:

 

In Verbinding met Je Zelf


Mijn naam is Petra Meijer, geboren 8 september 1965, werkzaam in dit leven als earthkeeper, gatekeeper en souleeper, moeder van twee dochters die inmiddels op eigen benen staan. Zij waren een groot deel van mijn 'opleiding' en daar ben ik erg blij mee. Zonder hun was ik niet wie ik nu was, maar dan was ik wel weer iemand anders natuurlijk. Het is ook maar net hoe je alles bekijkt, ik kan het van uit veel kanten bezien.


Als kind voelde ik altijd dat er iets niet klopte in dit aardse bestaan en wist ik, zoals de meeste kinderen weten, dat het anders in elkaar zat dan me werd verteld. Vervolgens ben ik wel gewoon het voorgeschotelde leven gaan leven, maar altijd was er toch dat gevoel van de omgekeerde wereld en dat bleek waarschijnlijk ook uit mijn gedrag, want men vond mij meestal dwars. Zelf zag ik dat niet zo, omdat het voor mij gewoon anders was en ik begreep pas veel later in mijn leven dat niet iedereen dat zo kon zien.


Afijn, ik heb me door mijn aardse stukken geworsteld en mijn hart en intuitie in alles gevolgd, me verdiept in veel geneeswijzes en vooral achtegronden daarvan en alles wat er mee te maken heeft en dat is dus ook alles! Ik ben nu op het punt beland dat ik (weer) zie hoe één en ander in elkaar steekt, hoewel we oneindig door kunnen groeien en dan verandert iedere waarheid weer in een nieuwe waarheid. We denken dat de dingen zijn zoals ze zijn, maar als je je bewustzijn kunt verruimen blijkt dat niet zo, en telkens blijkt dat er een wereld opengaat voor je die weer heel anders is.


Vandaar de In-Sight Acti-Vations om mensen te helpen her-inneren aan wie zij zijn. Dat wij niet die afhankelijke mensen zijn die onderdrukt behoren te worden, maar dat wij mooie Zielen zijn met prachtige Gaves. En dat we die door de activaties ook weer mogen ontdekken en gebruiken. In de activaties worden eventueel nog healingen gedaan op de diverse lichamen die wij bezitten/oude zielscontracten, maar ook worden DNA strengen geactiveerd evenals het chakrasysteem wat bij velen nog in de slaapstand zit en waarop vaak energetische coderingen zitten die er in deze tijd af mogen. Ook wordt er heel veel informatie doorgegeven voor degene die meedoet. Informatie die we nodig hebben om in ons leven bewuster te worden. Alles is in het universum al aanwezig en tijdens de activaties wordt dat makkelijker beschikbaar gemaakt voor mensen, omdat wij de kosmische instroom kunnen begeleiden. Ieder kan dat in principe ook voor zich, maar blijkbaar is het makkelijker als mensen daarin begeleiding vinden.


Deze activaties doe ik overigens in het groot via facebook met Sarin Lee en Esther Hoffmann, ook geef ik persoonlijke activations onder de noemer Quantum Healing/Keylontic Science Healing. Ik werk dus met alles wat aanwezig is in het Universum, omdat dat ook in mij aanwezig is en in vele mensen. Daardoor is healing mogelijk op allerlei levels vanuit die dimensies, het hoeft alleen maar aangeraakt te worden.


Wat ik nog graag wil noemen is het feit dat Ormus hierbij enorm ondersteunend kan werken, vanwege de hoge boviswaarde. Zelf heb ik dit ook een paar keer gebruikt en ben daardoor absoluut in een versnelling terecht gekomen. Alles op het juiste moment uiteraard, maar toen ik hoorde van Ormus door Jacqueline Smit, die dit maakt, ging er bij mij een belletje rinkelen en wist ik dat dit een perfecte combinatie zou zijn met de activaties en dat blijkt ook in de praktijk zo te werken.


Edelstenen


Ik heb mij altijd prettig gevoeld als ik omringd was door stenen. Het zit ook in de naam die meekreeg, welke rots betekent. Zowel gewone keien, bergen, rotsen als edelstenen en dan het liefst de onbewerkte stukken. Ik heb ze ook altijd gehad, in allerlei soorten maten, ze voelden voor mij als een soort Thuis. Dit heeft ook te maken met wat ik mij zelf her-inner uit andere tijdslijnen/reincarnaties. Ik heb veel energetisch contact gehad met wezens vanuit Agartha en zij voelden als familie. Ik heb door die contacten veel geleerd over edelstenen, hoewel ik dat ook wel in opleidingen tegen kwam die ik her en der volgde. Ook vele planeten hebben te maken met gesteentes waarin allerlei informatie te verkrijgen is. Maar feitelijk wist ik het allemaal al door me te her-inneren. Iets wat ik makkelijk kan, ik reis heel snel en makkelijk door verschillende dimensies via mijn geest. Daardoor krijg ik veel informatie binnen over van alles. Misschien kan ik mijzelf wel beschouwen als een soort steen die uit te lezen is. Dit vermogen zit in veel mensen, ik kan niet zeggen of het voor iedereen geldt, maar er is veel uit je zelf te lezen/halen als je dat toestaat. Uit alle (natuurlijke) materie en niet materie is informatie te halen, maar edelstenen hadden voor mij toch altijd iets meer, vanwege het feit dat ze diep uit de aarde komen. En het lijkt misschien niet zo, maar ik ben toch ook heel nuchter aards en voel me ook erg betrokken bij al het aardse.


In de In-Sight Acti-Vations kom ik de energetische edelstenen tegen, deze zijn ook niet op aarde te vinden. Misschien in de binnenaarde, maar dat is voor mij nu nog slechts een energetisch gebied, dan kan dat ook alleen op energetische wijze ontdekt worden, zoals ik dat zelf deed en zovelen met mij ook ontdekt hebben. In de activaties zie ik het ook gewoon gebeuren wat het doet voor iemand, ik stuur dat zelf niet, het is er dan gewoon.


Toekomst


Via alle tijdslijnen in het aardse vlak ben ik ook door het universum gaan reizen en belandde uiteindelijk ook in andere universa. Informatie na informatie kwam door en ik zag hoe wij anders zouden kunnen leven op aarde. Dat pad ben ik stukje bij beetje gaan bewandelen, soms was het meer een achtbaan, ik heb er veel over geschreven en veel over gedeeld in de loop der jaren, om zoveel mogelijk mensen die in mijn bereik lagen er over te informeren. In die tijd was het voor velen overigens totaal niet te volgen en op een gegeven moment heb ik het allemaal maar los gelaten en zelfs overboord gegooid.


Tot er weer een moment kwam dat ik dacht, wacht even, er zijn nu meer mensen wakker en nu spring ik weer in. Ik wist toen al een paar jaar dat er overdrachten zouden komen zoals wij/ik nu doe(n) waarmee heel info in één keer door gegeven kon worden. Dat wil zeggen, wat de mens, de ziel aankan. Mensen hoeven er niet meer zo lang over te doen als ik heb gedaan, dat duurt te lang. In deze tijdsgeest mag het allemaal versnellen om tot een ander leven te komen. Hoe meer mensen bewuster zijn, hoe sneller we dat bereiken.


Ik heb graag zoveel mogelijk mensen in een zo bewust mogelijke staat van zijn, want dan wordt het voor mij ook leuker hoop ik. Dat heb ik altijd gemist in mijn leven. Dwz ik heb veel mensen voortijdig zien overlijden, veel mensen op andere manieren moeten achterlaten en dat vond ik niet plezierig, ook in andere tijdslijnen was dat altijd zo. Doordat de bewustzijnsstaat zo gemanipuleerd was/of dat ze die zo lieten manipuleren. Dat gaat mij aan mijn hart, omdat ik weet dat het zo niet hoeft. Hoewel de keuze daarin altijd aan iedereen zelf is.


Daarom is het een enorme drive voor mij om dit werk te doen vanuit mijn hart en ziel, mensen daar te krijgen waar ze kunnen zijn. Natuurlijk moest het voor mij zo lopen, want ik weet gewoon dat dit een taak is van mij, net zoals ik onderweg op mijn paadje ook al zoveel mogelijk mensen probeerde te bereiken. Ik ben een enorme deler, kan intens genieten van de natuur en van een vrij leven en ben tussendoor graag eens met anderen die met hetzelfde bezig zijn en die zijn nu nog zeldzaam.


We kunnen op aarde vrij komen van alles wat ons tegen houdt om werkelijk te leven, om te genieten, om vrije keuze's te maken, om onze ziel te volgen, zonder afhankelijk te zijn van beperkingen als geld, ziekte, voedsel, onderdak, onderwijs op de oude manieren zoals deze nog bestaan. Deze manieren zijn gebouwd op oude machtssystemen die niet meer werken voor diegenen die dat niet meer willen.


De energie op aarde neemt steeds meer toe, de frequentie veranderd en daarmee ons bewustzijn. We kunnen werken met aardse en kosmische energieën die ons die vrijheid uiteindelijk geven. Daarom is het goed om te werken met het kosmische, ook een onderdeel van ons zelf. Alles is energie, maar ook alles is zo binnen zo buiten, zo micro zo macro en zo boven zo beneden.


Door je volledig bewust te zijn van al deze energieën kunnen we hier op aarde een plek creeren die anders kan zijn, we kunnen zelfs het gegeven van de dood overstijgen. Dat is voor diegenen die dat willen en die op een heel andere, meer en meer energetische, manier gaan leven. Denk daarbij aan het gegeven dat als je weet dat je een lichtwezen bent, je ook werkelijk zo kunt zijn.


Voordat ik zelf die overgang ga ik maken, wil ik eerst nog zoveel mogelijk mensen helpen als dat kan. Mijn werk is steeds minder vreemd aan het worden, dus ik doe wat ik kan doen.


Mijn visie op het toekomstige leven in de overgang die ik zelf maak, is dat we ecologisch gaan wonen, zelfvoorzienend daar in worden en daardoor ook steeds holistischer leven. Dat is dan nog de materiële manier. Als je zo leeft, dan zullen je gewaarwordingen ook ruimer worden en zul je steeds meer het kosmische ontdekken. In die interactie zal het allemaal nog meer zelfvoorzienend worden, want je ontdekt dat je steeds minder nodig hebt.


Zelf zou ik ook graag lichtplekken opzetten, of laten opzetten of helpen opzetten, waar mensen leven/wonen die krachtige hoge energieën neer kunnen zetten. Nieuwe krachtplaatsen. Deze krachtplaatsen kunnen dan functioneren als geneeskrachtige plaatsen. Ik zou dat ook graag als een vaste woonplek voor mijzelf willen hebben, maar zou ook tussendoor willen reizen met een camper om onderweg mensen Quantum Healing/Keylontic Science Healing aan te bieden als ze dat willen. Bovendien wil ik zelf ook wel eens wat van deze aardbol zien qua natuur en dat hoop ik dan samen te kunnen laten vloeien.


In de verdere toekomst wil ook gewoon kunnen reizen met mijn lichaam. Ik weet dat dat ook tot de mogelijkheden behoort en ik wil mij dus zelf ook blijven ontwikkelen. Kan ik dat bij anderen ook activeren, dan doe ik dat uiteraard ook. Dat kan het allemaal nog leuker worden. Uiteraard is hier echt een heel ander bewustzijn voor nodig en zul je daar ook steeds aan moeten blijven werken om daar te komen.


De aarde en haar bewoners kunnen dus over het algemeen een heel stuk lichter worden. Beter voor alles wat leeft en eigenlijk heel gewoon onze vooruitgang en onze missie; evolutie.

 

 

Liefs, Petra