De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Jacqueline Smit - Ormus - Gemstone

Artikel Jacqueline Smit – Ormus – Gemstone

 

Via de facebookpagina van de In-Sight Acti-Vations transmissies, kwam Natashja Warning achter het fenomeen Ormus. Ormus wordt verkocht en gemaakt door Jacqueline Smit van Health Spirit, en het werd aanbevolen als ondersteunend middel bij de In-Sight Acti-Vations. Natashja heeft vervolgens een aantal artikelen opgenomen in haar digitale blad Gemstone waar zij gelegenheid geeft om Jacqueline Smit en Petra Meijer aan het woord te laten over wat zij doen en hoe zij daarin samenwerken. Dit artikel is een deel van wat er in het artikel in GemStone wordt verteld, voor het uitgebreide artikel verwijs ik naar Gemstone.

 

Ormus

Ormus is een mono-atomair voedingssupplement dat verjongt, spirituele en zelfs kwantum eigenschappen heeft en een brug slaat tussen het geestelijke en fysieke. Ormus wordt ook wel Manna, wit poeder van goud, steen der wijzen en levenselixer genoemd en heeft een hele lange geschiedenis binnen de historie van de mensheid. Het heeft altijd al een mysterieuze rol gespeeld in de wereld.

Ormus bestaat uit metaalatomen die in mono-atomaire toestand voorkomen in de natuur. Belangrijke metalen die in mono-atomaire vorm voorkomen zijn: de edelmetalen goud, zilver, platina, osmium, palladium, rhodium en iridium; en de metalen koper, nikkel, kobalt en kwik.

Ormus synchroniseert het leven in mineralen, planten, dieren en in de mens. Ormus voedt gelijktijdig het fysieke lichaam en het ‘licht-lichaam’ of de geest van elk levend organisme. Het heeft positieve effecten op onze energiehuishouding en zorgt voor een betere energiedoorstroming in het lichaam. Volgens de algehele deskundige opvattingen van de Ormus-specialisten, is de functionaliteit van Ormus in het menselijk lichaam verbonden aan het meridianen-stelsel, zoals dat bekend is binnen de Chinese geneeskunde en waar acupunctuur op is gebaseerd. De Chinese geneeskunst onderschrijft de werking van de ‘levenskracht’ Chi of Ki, die via het meridianen-stelsel door het lichaam circuleert.

Ormus zorgt voor heldere gedachten en inzichten, vergroot en verruimt de intuïtie, creëert een gevoel van vrede en welbehagen en verlaagt de stress. Ormus helpt bij een betere communicatie binnen de cel en tussen de cellen onderling en ondersteunt de interactie met het DNA. Het stelt het lichaam in staat zich beter af te stemmen op zijn blauwdruk. Ormus is een brug tussen het fysieke en het geestelijke en is daarmee de ultieme voeding voor lichaam en geest. Daar ieder persoon uniek is zal de uitwerking van het gebruik van Ormus voor ieder persoon verschillend zijn. En ieder staat hierin voor zijn eigen unieke ondervinding.

Door de mono-atomaire staat van het metaalelement gedraagt het metaal zich anders dan metaal in vaste vorm. De bekende scheikundige en natuurwetten zijn er niet meer op van toepassing. Men kan stellen dat het mono-atomaire metaal zijn metaalachtige eigenschappen heeft verloren. Het begint zich dan te gedragen als een mineraal met buitengewone regeneratieve en spirituele eigenschappen of zelfs kwantumeigenschappen. Mensen die anders gevoelig zijn voor metalen kunnen om die reden gerust Ormus gebruiken.

Het Ormus-materiaal komt als natuurlijke substantie ruimschoots op aarde voor. Alleen al de massa van de aarde zou uit ongeveer 10% Ormus bestaan. Het komt verder voor in lucht, water, de bodem, in mineralen en in planten, in dieren en in de mens. Dus in al het organische en biologische materiaal en overigens ook in stoffen die uit de ruimte komen (sterrenstof). Ormus wordt voorts aangetroffen in kalksteen, mica, silica, natuurlijk zout en natuurlijke suiker. Maar het is toch vooral uit zeezout dat Ormus goed gewonnen kan worden.

De kleur van het Ormus-product kan variëren van vaal wit tot licht grijs. Wanneer er naast zeezout ook Himalaya Zout wordt gebruikt, krijgt de kleur een zweem van roze.Bewaren en Dosering

De Ormus zit speciaal verpakt in een ‘HDPE-plastic’-flesje van 50ml en zit tevens in een speciale zilverkleurige EMF-verpakking, die een optimale bescherming biedt tegen elektromagnetische straling. Deze ‘HDPE- plastic’-flesjes zijn het meest geschikt om Ormus in te bewaren, mede bijvoorbeeld omdat Ormus glas kan doen breken.

Bewaar het flesje in deze speciale zilverkleurige EMF-verpakking. Het liefst nog zo ver mogelijk weg van elektromagnetische velden en daglicht. Mag in de speciale verpakking in de koelkast bewaard worden.

Het aanbreken van het flesje gebeurt door eerst de onderste, grote dop af te draaien en de folie te verwijderen. Draai daarna de grote dop weer op het flesje. Draai vervolgens het bovenste, kleine dopje - dat dient als druppelaar - minstens een halve slag voor gebruik. Knijp licht in het flesje tot de druppels vallen. Dit bovenste dopje kan niet worden afgedraaid. Voor gebruik eerst even schudden.

Bij voorkeur ‘s morgens en ‘s avonds een halve theelepel oplossen in een half glaasje water en langzaam opdrinken. Mocht dat in eerste instantie iets te heftig zijn, bouw de dosering dan op en begin met een kwart theelepel. Sommige mensen ervaren hierbij een (lichte) tinteling in de mond en keel.

Een flesje van 50 ml zal bij (normaal) gebruik van 2 x daags een halve theelepel ongeveer een maand meegaan.

Ormus kan ook aan planten gegeven worden voor bijvoorbeeld een grotere oogst en opbrengst met meer voedingswaarde. De dosering voor planten is ongeveer 2% Ormus in water oplossen. Deze oplossing kan iedere week toegediend worden als extra plantenvoeding, eventueel kan de helft daarvan als bladspray gebruikt worden.

Tevens is Ormus geschikt voor dieren. Begin met 2 x daags 2 druppeltjes en voer de dosis eventueel op.

Houdbaarheid van de Ormus is 3 maanden.

 

Volle Maan en Kosmische Energie

Iedere maand met volle maan maakt Jacqueline een beperkte hoeveelheid Ormus van een combinatie van diverse soorten zout, waaronder Keltische Zeezout, Dode Zeezout en Himalaya zout, volgens een alchemistische procedure. De zogenaamde C-11 Ormus, wat het meest holistische Ormus product is. 

De naam C-11 staat voor alle Ormus mineralen welke in Keltisch Zeezout voorkomen en is een begrip in de Ormus community. Deze Ormus wordt opgeladen met kristallen van zeer hoge trilling, met Solfeggio frequenties, maar vooral met heel veel liefde.

 

De Ormus wordt geleverd in een HDPE-plastic flesje van 50ml en worden verzonden in een speciale zak die een optimale bescherming biedt tegen electro-magnetische velden. Deze HDPE- plastic flesjes zijn het meest geschikt om Ormus in te bewaren, omdat Ormus glas kan doen breken.

Een flesje van 50 ml zal bij (normaal) gebruik van 2 x daags 1/2 theelepel een maand meegaan.

De eerstvolgende volle maan is op 4 mei 2015. Deze maan zal in het teken van schorpioen staan en wordt ook wel “bloem-maan” genoemd. Ook wel maan van het Ontwaken - wedergeboorte, van de Havik en grootsheid.

 

Extra opladen van de Ormus

Voor het verzenden van de door Jacqueline geprepareerde Ormus heeft zij de energie van de Ormus in de flesjes op donderdag 7 mei 2015 nog eens extra opgeladen met de Allerhoogste Zuivere Kosmische Energie die er Is, vanuit de AlBron.

Dit deed zij samen met Petra Meijer in een sessie, waarin zij zich samen verbonden vanuit hun eigen Vortex in Verbinding met elkaar en de Ormus in de flesjes.

 

Vanuit de AlBron ontstond een laserstraal die alle flesjes dat extra gaf waar Jacqueline en Petra om vroegen. Een zachte lichtexplosie in en rond de flesjes was zichtbaar en voelbaar.

 

Hierbij zijn alle Aardse energieën die Jacqueline heeft gebruikt verbonden met het Kosmische.

 

Zo kan de Ormus nog meer ondersteunend werken in bv de In-Sight Acit-Vations die Petra met haar collega's geeft en/of de persoonlijke sessies die zij geeft.

 

Een mooie samenwerking tussen Jacqueline Smit en Petra Meijer om de mensheid naar een Hoger Plan te brengen. Het plan is om dit maandelijks samen te doen.

 

Testresultaten en bevindingen van Ormus

 

Gedaan en bericht door Karel & Dineke Jongepier info@djr-advies.nl

(emailbericht ter publicatie marginaal gecorrigeerd)

21 april 2015

Beste Jacqueline,

Mijn vrouw Dineke heeft alvast een paar dingen gemeten aangaande de Ormus die jij hebt toegestuurd. 

De door jou gemaakt Ormus blijkt de nieuwe kosmische frequenties in zich te hebben die zich door de zonsverduistering van jl. 20 maart hebben uitgestort over de aarde. En daardoor voor die mensen, die zich minder aan het hechten zijn aan de energie van de derde dimensie, een versnelde mogelijkheid inhouden om van een koolstof naar een kristallijnen structuur te groeien.

Daardoor kan Ormus o.a. het sporenelement Molybdeen vervangen – van Molybdeen is bekend dat haar materiekracht de hogere liefdesimpuls in zich draagt. Ormus kan dit nu helemaal overnemen doordat het vanaf nu de nieuwe kosmische hogere frequenties bevat die op 20 maart zijn uitgestort. Althans de door jou gemaakt Ormus bevat deze energieën !

Ormus is ook het element dat er voor zorgt dat de balans van yin en yang meer volledig wordt hersteld in de mens. We hebben hier inmiddels een tabel over gemaakt waarin we dit kunnen meten door radiësthesie. 

Je kunt je Ormus dus aanbevelen als een katalysator tot o.a. verdere balans en spirituele groei voor ons mensen.

Lieve groet,

Karel & Dineke Jongepier info@djr-advies.nl

26 april 2015

Beste Jacqueline,

 

Mijn vrouw heeft nog een paar metingen gedaan met jouw Ormus van 4 april jl.

Naast de gegevens dat het het evenwicht herstelt tussen yin en yang in het menselijke lichaam, heeft het ook nog de volgende eigenschappen:

 

·STIMULEERT HET PROCES VAN VERANTWOORDING IN HET PROCES VAN VRIJHEID VAN OPGELEGDE LEERSTELLINGEN EN INDOCTRINATIES.

· GEEFT VIA DE INTUÏTIE INZICHT IN DE SPIRITUELE LEVENSTAKEN.

· STIMULEERT HET PROCES TOT OPENEN VAN HET HART VOOR DE GODDELIJKE ENERGIE (SCHEPPER).

 

Dit zijn de voorlopige resultaten. Mochten er de komende tijd via de metingen van Dineke nog meer eigenschappen naar voren komen dan hoor je dat direct van ons.

 

Lieve groet uit Veendam,

Karel & Dineke Jongepier,

info@djr-advies.nl

Eventuele vervolg-testresultaten zal ik t.z.t. ook weer delen.

 

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het radio-interview dat ik samen had met Jeroen Ghuijs van Finding Voices Radio tijdens het programma ‘In Conclaaf’ over Ormus hieronder de link

https://www.youtube.com/watch?v=rAhXmrIvBbY

 

 

 

Voor meer informatie verwijs ik door naar de website Health Spirit van Jacqueline Smit en naar het blad Gemstone van Natashja Warning.