De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Contact en Tarief

Over de Healingen: 

 

De healingen welke ik verzorg zijn zeer krachtig en exclusief. Bij voorkeur verzorg ik deze op afstand. Het is gebleken dat dit voor beide partijen het meest wenselijk is. Ik heb dan ook geen praktijk, dat is niet iets waar ik naar streef. Bovendien is mijn werk te uniek om ergens onder te laten vallen, mocht ik dat zelfs willen. 

Ik ben alleen bereikbaar voor serieuze mensen die het aandurven met zichzelf healingsprocessen aan te gaan, door werkelijk bij zichzelf te blijven en te vertrouwen op het Bron Vermogen. Maar ook zelf de verantwoordelijkheid durven te nemen voor zichzelf op ieder moment in deze ontwikkeling. 

Genoemde onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Vraag jezelf af naar eer en geweten, hartsintegriteit, wat het jou waard is, wat jouw draagkracht is. Je kunt ook een healing aanvragen door jouw bijdrage te noemen, dan krijg je de healing wat jouw bijdrage waard is. Zo kun jij vanuit jouw portemonnee beslissen wat kan voor jou.

De lengte van iedere healing kan voor mij kort zijn, maar kan voor jou bv maanden, jaren een healingsproces opleveren. Het ligt er helemaal aan hoever jij zelf bent. Onder de richtprijzen spreek ik geen healingen in.

Healingen onder de richtprijs zijn mogelijk vanaf 350 euro. Ik spreek dan niets in, jij krijgt absoluut wat je nodig hebt, wat je aankunt voor dat bedrag. Is je bedrag meer, dan houdt dat ook meer healing in. Hoe dit kan? Dat is nou het MultiVerSum in werking. Dit geldt voor alle soorten healing, dus personen, plaatsen, dieren.

 

Soms kan het zijn dat er een andere, onvoorwaardelijke, uitwisseling kan plaats vinden, welke in balans is. Dan kan er meer gebeuren uiteraard. Met deze mensen maak ik andere afspraken over healingen. Dat is dus ook een optie. Vanuit de Nieuwe Aarde Energie voor mij ook bespreekbaar. Mits voor mij ook goed voelend uiteraard. 

 

 

Liefs, Petra

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion Persoonlijke Healing:  850 Euro voor een afstandshealing, 750 Euro voor een real life sessie

 

Wil jij healing met jezelf aangaan en met de nieuwste methodes die er op dit ogenblik voorhanden zijn werken, dan bied ik deze altijd vernieuwende  en groeiende Cosmic Earth EvoLuTion Healing aan. Voor meer informatie over deze healing/teaching kun je het beste lezen bij de omschrijving van deze healing op deze website en voelen of dit met jou resoneert. 

Deze healingen bied ik het liefst op afstand aan en incidenteel in real life. De sessies in real life nemen qua tijd 1,5 tot 2,5 uur in beslag.

Tijdens deze sessie maak ik een geluidsopname die ik zsm naar je overzend via WeTransfer. Het geluidsbestand dien je zelf zsm te downloaden. Deze geluidsopname maak ik zo dat je deze eindeloos kunt herhalen en dus eindeloos healing kunt blijven doen voor jezelf. 

 

Denk er aan dat je na iedere sessie voldoende water drinkt, eventueel jezelf wat massage geeft op je hoofd, nek en rug, of andere punten waarbij je voelt dat het vast zit, je je voeding misschien aanpast, meer of minder rust neemt.

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing: 600 euro per sessie voor particulieren, 1050 euro voor een éénmanszaak, grotere locaties/bedrijven in overleg (vanaf 1800,--).

 

Deze zeer krachtige en diepe healingen zullen op afstand gebeuren. Ik verwijder ongewenste energieën die beperkend kunnen zijn voor de bewoners/werkenden. Deze reiniging heeft een dermate kracht, dat er rekening gehouden moet worden dat men dit echt kan voelen, wat ook de bedoeling is, maar niet iedereen reageert hier direct positief op. Dat kan wel, maar sommige mensen niet. Goed om te weten en rekening mee te houden. Ook wordt in de meeste gevallen de blauwdruk van de plaats hersteld, plaatselijke chakra en DNA upgrades gedaan, indien mogelijk gekoppeld aan de Nieuwe Aarde grids. 

Van deze locatiesessie neem ik een geluidsbestand op, welke via WeTransfer wordt doorgestuurd naar je mailbox. Graag zsm downloaden. Deze geluidsopname maak ik zo dat je deze eindeloos kunt herhalen en dus eindeloos healing kunt blijven doen voor jezelf. 

Zie ook de Cosmic Earth EvoLuTion Healing voor meer informatie daarover. 

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty:  750 Euro per sessie voor een afstands healing/teaching, 850 Euro voor een real life sessie

Deze Healing/Teaching is voor Jonge Mensen tot en met 30 jaar aardse leeftijd, die voelen dat ze resoneren met wat wij hier aanreiken. 

In deze afstandshealing/teaching of incidenteel real life healing/teaching gaan wij kijken waarmee jij verbonden bent en wat jij op Aarde te brengen hebt. Jouw kwaliteiten, die je waarschijnlijk nooit op school, voortgezet onderwijs of hoger onderwijs, hebt geleerd, gaan zich openbaren na deze healing/teaching.

 

De real life sessies duren 1,5 tot 2,5 uur. De werking van zowel afstandshealing als real life healing kunnen zich openbaren binnen weken, maanden, jaren, afhankelijk van de ontwikkeling die er al is. 

Tijdens deze sessie maak ik een geluidsopname die ik zsm naar je overzend via WeTransfer. Het geluidsbestand dien je zelf zsm te downloaden. Deze geluidsopname maak ik zo dat je deze eindeloos kunt herhalen en dus eindeloos healing kunt blijven doen voor jezelf.

 

Kijk voor meer informatie op Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty

 

 

Quantum Healing/Keylontic Science Healing:  750 Euro per sessie voor een afstandshealing, 850 Euro voor een real life sessie

 

Wil je een krachtige persoonlijke afstandssessie Quantum Healing/Keylontic Science Healing; healing, DNA activatie, Chakra activatie en transmissies vanuit andere dimensies die werken op het onbewuste, waardoor je zelf bewuster wordt en inzichten krijgt en daardoor beter in je eigen kracht komt. 

Hier de omschrijving wat betreft Quantum Healing/Keylontic Science Healing, belangrijk om eerst door te nemen, anders kan ik je niet helpen.  

Tijdens de sessie maak ik een geluidsopname die ik zsm naar je overzend na de sessie via WeTransfer. Deze dien je zelf zsm te downloaden na deze healing. Deze geluidsopname maak ik zo dat je deze eindeloos kunt herhalen en dus eindeloos healing kunt blijven doen voor jezelf.

 

Deze sessies duren gemiddeld 1,5 uur tot 2,5 uur, zowel in real life als op afstand, incl voorbereiding en voorwerk door mij. Bij voorkeur weer de afstandssessies, incidenteel een real life sessie. De sessies werken weken, maanden, jaren door, afhankelijk van waar je in ontwikkeling bent. 

  

Denk er aan dat je na iedere sessie voldoende water drinkt, eventueel jezelf wat massage geeft op je hoofd, nek en rug, of andere punten waarbij je voelt dat het vast zit, je je voeding misschien aanpast naar lichter eten. Kijk daarvoor bij de tips op deze website. 

 

 

Baby/Jong Kind Reading/Healing: 

Na de geboorte van een kind hier op Aarde bij de ouder(s) is het de bedoeling dat dat kind ook mag en kan opgroeien zonder het bewustzijn te verliezen waarvoor het komt. Wat ik hierin kan betekenen voor zowel ouder(s) die een Ziel willen ontvangen om groot te brengen, zwangere vrouwen of de baby/jong kind kan je lezen bij Baby/Jong Kind Reading/Healing. Tarief in overleg. 

     

 

Behandeling dieren: 350 Euro per sessie

Ook dieren kan ik een afstandssessie geven. Belangrijk hierbij is dat de eigenaar heel goed weet hoe met het dier om te gaan en het goed in de gaten kan houden. Het liefst doe ik zo'n sessie dan ook met de eigenaar samen, dwz telefonisch, waarbij ik ook uitleg geef, zodat je zelf evt ook mee kunt leren en kunt volgen wat er gebeurt. Deze healing is meestal ook een deelstuk healing voor de eigenaar, omdat het dier in de meeste gevallen een verlengstuk is van de eigenaar. 

 

 

Contact

Heb je belangstelling voor een bepaalde sessie, neem dan contact op via mijn mail adres, inverbindingmetjezelfapestaartjelive.nl (gegevens openbaar zetten geeft veel spam, dus moet ik het zo doen, graag begrip daarvoor).

 

  

Betaling/Donaties:

Betalingen voor onze afspraak storten op bankrekening NL74ASNB0708266185

(BIC: ASNBNL21),  tnv P. Meijer. 

Wil je een vrije donatie doen om welke reden dan ook, dan is deze van harte welkom op hetzelfde bankreknr. 

 

Liefs,

Petra