De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Contact en Tarief

Aangepaste healing:

 

Genoemde onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Vraag jezelf af naar eer en geweten, hartintegriteit, wat het jou waard is, wat jouw draagkracht is. Je kunt ook een healing aanvragen door jouw bijdrage te noemen, dan krijg je de healing wat jouw bijdrage waard is. De lengte van iedere healing kan voor mij kort zijn, maar kan voor jou bv maanden een healingsproces opleveren. Het ligt er helemaal aan hoever jij zelf bent. Onder de richtprijs spreek ik geen healingen meer in.

 

Liefs, Petra

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion Persoonlijke Healing:  225 Euro voor een afstandshealing, 300 Euro voor een real life sessie

 

Wil jij de allernieuwste healing methodes die er op dit ogenblik voorhanden zijn, dan bied ik deze altijd vernieuwende  en groeiende Cosmic Earth EvoLuTion Healing aan. Voor meer informatie over deze healing/teaching kun je het beste lezen bij de omschrijving van deze healing op deze website en voelen of dit met jou resoneert. 

Deze healingen bied ik zowel op afstand als in real life aan. De sessies in real life nemen qua tijd 1,5 tot 2,5 uur in beslag.

Tijdens al deze sessies maak ik een geluidsopname die ik zsm naar je overzend via WeTransfer. Het geluidsbestand dien je zelf zsm te downloaden.

 

Denk er aan dat je na iedere sessie voldoende water drinkt, eventueel jezelf wat massage geeft op je hoofd, nek en rug, of andere punten waarbij je voelt dat het vast zit, je je voeding misschien aanpast, meer of minder rust neemt.

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion Locatie Healing: 125 euro per sessie voor particulieren, 350 euro voor een éénmanszaak, grotere locaties/bedrijven in overleg (vanaf 600,--).

 

Deze zeer krachtige en diepe healingen zullen op afstand gebeuren. Ik verwijder ongewenste energieën die beperkend kunnen zijn voor de bewoners/werkenden. Deze reiniging heeft een dermate kracht, dat er rekening gehouden moet worden dat men dit echt kan voelen, wat ook de bedoeling is, maar niet iedereen reageert hier direct positief op. Dat kan wel, maar sommige mensen niet. Goed om te weten en rekening mee te houden. Ook wordt in de meeste gevallen de blauwdruk van de plaats hersteld, plaatselijke chakra en DNA upgrades gedaan, indien mogelijk gekoppeld aan de Nieuwe Aarde grids. 

Van deze locatiesessie neem ik een geluidsbestand op, welke via WeTransfer wordt doorgestuurd naar je mailbox. Graag zsm downloaden. 

Zie ook de Cosmic Earth EvoLuTion Healing voor meer informatie daarover. 

 

 

Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty:  150 Euro per sessie voor een afstands healing/teaching, 175 Euro voor een real life sessie

Deze Healing/Teaching is voor Jonge Mensen tot en met 30 jaar aardse leeftijd, die voelen dat ze resoneren met wat wij hier aanreiken. 

In deze afstandshealing/teaching of real life healing/teaching gaan wij kijken waarmee jij verbonden bent en wat jij op Aarde te brengen hebt. Jouw kwaliteiten, die je waarschijnlijk nooit op school, voortgezet onderwijs of hoger onderwijs, hebt geleerd, gaan zich openbaren na deze healing/teaching.

 

De real life sessies duren 1,5 tot 2,5 uur. 

 

Kijk voor meer informatie op Cosmic Earth EvoLuTion UniVersIty

 

True Soul Alignment:  175 Euro per sessie op afstand, 250 in een real life sessie

Deze sessies zijn bijna geen healingen meer te noemen. Het is het laatste zetje om tot je Ware Hoger Zelf te komen en afgelijnd te worden met Jouw Ware Ziel en daarmee de aflijning op Jouw Divine TimeLine.

De real life sessies duren 1,5 tot 2,5 uur.  

Kijk voor meer informatie op True Soul Alignment.

 

 

Quantum Healing/Keylontic Science Healing:  150 Euro per sessie voor een afstandshealing, 175 Euro voor een real life sessie

 

Wil je een krachtige persoonlijke afstandssessie Quantum Healing/Keylontic Science Healing; healing, DNA activatie, Chakra activatie en transmissies vanuit andere dimensies die werken op het onbewuste, waardoor je zelf bewuster wordt en inzichten krijgt en daardoor beter in je eigen kracht komt. 

Hier de omschrijving wat betreft Quantum Healing/Keylontic Science Healing, belangrijk om eerst door te nemen, anders kan ik je niet helpen.  

Tijdens de sessie maak ik een geluidsopname die ik zsm naar je overzend na de sessie via WeTransfer. Deze dien je zelf zsm te downloaden na deze healing. 

 

Deze sessies duren gemiddeld 1,5 uur. 

  

Denk er aan dat je na iedere sessie voldoende water drinkt, eventueel jezelf wat massage geeft op je hoofd, nek en rug, of andere punten waarbij je voelt dat het vast zit, je je voeding misschien aanpast naar lichter eten. Kijk daarvoor bij de tips op deze website. 

 

Blessings from the Source Healing: 80 euro op afstand, 120 Euro voor een real life sessie

Bij deze sessies werk ik met de BronEnergie, welke ik rechtstreeks door jouw Lichaam laat stromen, zodat losgelaten kan worden wat los mag in jouw lijf. Deze sessies duren ongeveer 20 minuten. Aan te bevelen voor kleinere, toch zeer krachtige updates, kennismaking.

Voor meer informatie lees bij Blessings from the Source.

 

Baby/Jong Kind Reading/Healing:  75 Euro per half uur, daarna 50 Euro per kwartier 

Na de geboorte van een kind hier op Aarde bij de ouder(s) is het de bedoeling dat dat kind ook mag en kan opgroeien zonder het bewustzijn te verliezen waarvoor het komt. Wat ik hierin kan betekenen voor zowel ouder(s) die een Ziel willen ontvangen om groot te brengen, zwangere vrouwen of de baby/jong kind kan je lezen bij Baby/Jong Kind Reading/Healing.

     

 Skype of telefonisch consult: per half uur 80 euro

Via skype of telefoon stel ik tijd beschikbaar om vragen te stellen, extra uitleg te geven, na een healing coaching te geven in het proces wat je volgt of wat er dan ook aan de orde is. Ook intakegesprekken vallen hieronder mocht men deze uitgebreid willen ipv een kort bericht om een afspraak te maken voor een healing. Heb je andere Zielsvragen, dan kan dat ook via een skype of telefonisch consult aangevraagd worden.

 

Werken met je Vortex:  per groepje 80 Euro p.p., 120 Euro persoonlijk

Een zeer belangrijk onderdeel, levenstool, is het omgaan met je eigen vortex, de basis van je energieveld waarbinnen je healingsvelden en informatievelden liggen, tevens je beschermingsveld. Wil je geen persoonlijke healing en wel leren hoe je met je vortex om kunt gaan en kun je daarin wel een handje hulp gebruiken, dan is er de mogelijkheid om dit samen te doen met mij. We doen dit op afstand via skype of telefoon. Tevens kan dit gebeuren op de locatie nabij Ommen of een andere locatie. 

Per uur met minimaal 4 personen, 80 euro per persoon. Persoonlijke sessie 120 euro per uur. Een uur uitleg en oefenen volstaat meestal als het om een persoonlijke sessie gaat, maximaal 2 uur kan het duren bij een groepssessie. 

Zie ook Werken met je Vortex

 

Behandeling dieren: 125 Euro per sessie

Ook dieren kan ik een afstandssessie geven. Belangrijk hierbij is dat de eigenaar heel goed weet hoe met het dier om te gaan en het goed in de gaten kan houden. Het liefst doe ik zo'n sessie dan ook met de eigenaar samen via skype of telefonisch, waarbij ik ook uitleg geef, zodat je zelf ook mee kunt leren. 

 

 

Contact

Heb je belangstelling voor een bepaalde sessie, neem dan contact op via mijn mail adres, of via mijn facebook account. (gegevens openbaar zetten geeft veel spam, dus moet ik het zo doen, graag begrip daarvoor).

 

  

Betaling/Donaties:

Betalingen graag voor onze afspraak storten op mijn bankrekening NL74ASNB0708266185

(BIC: ASNBNL21),  tnv P. Meijer. 

Wil je een vrije donatie doen om welke reden dan ook, dan is dit echt enorm van harte welkom op hetzelfde bankreknr. 

 

Liefs,

Petra

 

PS Reacties zullen niet meer zichtbaar worden, via de mail krijg ik jouw reactie binnen. Ik probeer zsm te antwoorden. 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ik heb voor mij zelf al duizenden stenen verlegd, mag ik jou daar ook een handreiking in doen door je persoonlijke healingen aan te bieden. Een stuk makkelijker dan dat je alles zelf moet doen. De prettige bijkomstigheid is dat alle processen zich in jou zelf zullen voltrekken, want het is jouw levenspad om ook stenen te kunnen verleggen en mee te gaan naar een toekomst van hemel op aarde. Let´s do it! Van 3D, 4D naar 5D! En wie weet gaan we gewoon verder....

 

I for myself already pushed thousands of stones, and I can you offer a helping hand in doing your personal healings. A lot easier than having to do everything yourself. The pleasant side effect is that all processes will unfold in you yourself, because it is your life path you can even move stones and go to a future heaven on earth. Let's do it! 3D, 4D to 5D! And who knows, we just move on ....