De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Reacties

 

 

De mensen die ik Healingen op afstand geef, maar ook die mensen die ik in groepsverband healing heb gegeven, kunnen hieronder hun reacties kwijt als ze dat willen. Ik vind het zelf prettig om feedback te krijgen hierin en hoe mensen er op reageren. Eventueel ook hoe het na een tijdje voelt en wat de progressie is. Bovendien is het voor anderen ook goed om te lezen, zodat ik meer mensen op weg kan helpen. Mocht je liever anoniem een reactie willen geven, dan kan dat via mijn eigen mail-adres inverbindingmetjezelf@live.nl en de naam Anoniem of wat jij er van wilt maken.

 

Ik dank jullie wel. 

 

Denk er aan dat je na iedere sessie voldoende water drinkt, eventueel jezelf wat massage geeft op je hoofd, nek en rug, of andere punten waarbij je voelt dat het vast zit, je je voeding misschien aanpast naar lichter eten. Kijk daarvoor bij de tips op deze website. 

 

 

 

Liefs, Petra

 

 

 

Verder staat deze website vol met allerlei info die je misschien kunt gebruiken voor jouw innerlijke en uiterlijke processen.

 

Ik geef hieronder ook wat voorbeelden van wat ik zie en ervaar tijdens een healing, dan hebben mensen een idee. Dit is toen ik nog verslagen schreef, intussen maak ik geluidsbestanden die per mail verstuurd worden en die plaats ik hier niet, ivm privacy  redenen van diegenen die een sessie ontvingen.

Inmiddels verlopen de sessies ook op een heel andere manier, werk ik anders en vooral veel sneller, maar onderstaande processen zijn ongeveer wel wat je kunt verwachten om te doorlopen.

Scroll ook even helemaal naar beneden om de reacties te lezen of te geven via het reactie formulier.

 

Verslag 1

 

Eerst een diepe energetische cleansing, daarna hele oude stukken en stukken die je niet meer nodig hebt verwijderd. dan kreeg je een soort van lightbeams op je lichaam, die pijnlijke plekken op je lichaam bestraalden, de zgn drukpunten, zodat de pijn verlicht wordt.

Tijd voor het ziekenhuis.. daar kreeg je een scan en direct een hersenbijwerking (kan hoofdpijn opleveren de komende tijd), lever en gal, darmen werden gereinigd (dat kun je dan mss voelen door buikpijn en mss diarree of dat soort dingen.. de rommel moet er uit). ook een hartopschoning en verzachting daarin. Nog steeds in de soort scan kreeg je kleurentherapie toegediend om al je chakra's te reinigen en daarop direct een persoonlijke chakra update/activatie.

Hierna ging je nog onder een douche waar je een emotionele reiniging kreeg. dan kwam de spirituele update/activatie.

Vervolgens heb je een kristalbehandeling gehad, eerst rozekwarts (lief zijn voor je zelf en zachter) en daarna werd je in een helder kristal geplaatst en vond er een soort hergeboorte plaats, tevens je kristallijne aflijning (kan voelen als speldeprikjes en tintelingen in je lichaam.. kan de komende tijd nog voelbaar zijn).

Daarna kreeg je de planetaire en stellaire aflijningen wbt je chakra's (jouw chakra's zijn daarmee afgelijnd op die van de planeet en in de sterrenstelsels)

Toen kwam de inwijding, met heel veel info erbij, over de keylontic science, betekent uiteindelijk totale vrijheid en los van de matrix.

Ze deden nog even de multiversele healing erbij om tot multidimensionaal bewustzijn en healing te komen en het eenheidsbewustzijn te activeren.. alle tijdslijnen werden ook verzameld bij je, healing erop en integratie van alles.

Daarna nog een elohim healing, info en inwijding hierin en je werd aangesloten op het BronBewustzijn, daarna op de Nieuwe Aarde Energie.Je kreeg nog een enorm lichtbad en je DNA activeringen.

Toen info over de hoogste ET Bron en een inwijding.

Daarna zag ik dat er rozenblaadjes over je heen gestrooid werden en ik zag dat je er heel blij van werd. Op de weg terug kreeg je allemaal geschenken aangeboden en ik hoorde You Did IT!!!

Ik zag je verwondering over de mooie toekomst waarvan je niet had gedacht dat het waar was.. ze laten het je dus zien..

En dan zie ik dat je gaat trouwen, of in ieder geval dat beeld wordt me getoond, een man aan jouw zijde dus en jullie voelen je heel gelukkig samen. ik zie ook je kinderen en kleinkinderen die er heel blij mee zijn. ik zie dan ook een paradijselijk bestaan!!!

Als je weer 'terug' bent in het hier en nu heb ik dit alles voor je gegrond en verankert. De totale integratie tijd, in lijf, geest en energie zal ongeveer 3 maanden in beslag hoor ik.. pas hierna zullen dingen echt veranderen..

 

Verslag 2

 

Je start met een reiniging, direct daarna krijg je een sleutel aangereikt. Dan worden zielencontracten afgesloten en ik krijg door dat je meer Spiritual Awareness krijgt. Je krijgt info en kennis over Amenti en je krijgt een inwijding. 

Er volgt een persoonlijke, planetaire en stellaire aflijning van de chakra´s. 

Via een gouden licht wordt er wat gedaan aan het emotionele veld. 

Je wordt in rozekwarts geplaatst voor meer zachtheid. De blauw-violette straal wordt toegepast. Als je in een helder kristal komt, word je naar de allerhoogste bron van wijsheid gebracht. 

Dan volgt het loslaten van oude coderingen, je kristallijnen grid wordt geactiveerd, je krijgt een upload met een heel aantal 0/tjes en 1/tjes. 

Ik zie een DNA streng her/activatie, jouw persoonlijke blauwdruk activatie, een hartactivatie en de aflijning tussen deze zaken. 

In je rechterarm worden fysiek knopen weggenomen. Je krijgt een bijstelling in de hersenen en de pijnappelklier wordt opgeschoond. 

Je keelchakra wordt bijgesteld en dan word je in een lichttoren geplaatst. Je krijgt hier de aansluiting op het planetaire grid en daarna op het stellaire grid. Het maakt je multiverse en als een free spirit. 

Dan volgt er een zon imprint en dan wordt de zon/hart connectie met de aarde afgelijnd. 

 

Hierna ben je weer terug en ik grond alles voor je. Het zal ongeveer 6 weken duren tot dit alles geïntegreerd is en een zelfde tijdsbestek om de veranderingen te gaan zien. 

Verslag 3

 

Je gaat al spiralend in een diepe reiniging, je gaat dan door een dikke laag waardoor je moet loslaten. Je worstelt je er op eigen kracht doorheen zie ik en dan begin je kleine laddertjes te beklimmen en ik zie je vermoeidheid, dan kom je op een plateau en daar is wat uitzicht en dan pas geef je je over aan de echte healing.

Je krijgt direct planetaire updates, ik zie heel veel info van links en rechts naar je toestromen, je pakt het allemaal aan, maar je denkt help wat moet ik er allemaal mee.

Dan word je in warm, geel licht gezet, dit werkt op het vertrouwen in jezelf.

Hierna kom je in een ruimte van een spaceship. Je kijkt verwonderd rond, er is een herinnering en de herkenning.

Er komt iemand die jou een document aanreikt, je leest dit en je vraagt of het om jou gaat.. ja dus. Je omhelst deze persoon en je bent blij.

Je krijgt een rondleiding op het schip, er wordt van alles verteld, je krijgt van alles te zien en ook daarbij krijg je uitleg. Er zijn een soort vitrines met attributen erin die je herkent en op dat moment begrijp je ook weer waar het voor dient. Je luistert en luistert en je voelt je excited!

Dan ga je naar een kamer, er staat een behandeltafel, het gaat hier om een rustkuur. Er worden twee rode lampen op je voorhoofd gezet, om te relaxen en je denken te kalmeren. intussen krijg je een soort van hot stone massage, voetmassage en je krijgt zelfs een rustgevend muziekje op je oren gezet.

Er wordt gezegd.. alles eerst in laten dalen tot je goed begrijpt wat je aangereikt hebt gekregen. Als je het snapt, dan overstappen.

Dan ga je in een ozoncabine, dit is goed voor je huid. Je krijgt nog een rugscrub en diverse relaxing maskers voor je gelaat. Het is dus een wellness behandeling! Dan ga je nog een cabine in waar je een groene kleurentherapie ondergaat. De kleur is heel licht groen en met dat jij relaxter wordt, wordt de kleur ook donkerder groen. Dit wordt dus eigenlijk door jezelf geregeld.Bij het donkergroen worden ben je in diepe rust.

Als je hier uit komt, krijg je alle info mee die je hebt mogen ontvangen, je krijgt het mee in een soort tas. Er wordt gezegd dat je thuis alles moet gaan uitpakken en het tot je laten komen, laten doordringen.

Ik zie je dan wat trappen afdalen en in een tuin komen, daar ga je rustig mediteren, rusten, uitpakken en integreren.

Uiteindelijk loop je naar een vijver en dan zie je eindelijk je ware zelf, eerst even schrik, dan helemaal blij en dan weet je ook wat je moet doen, je gaat handelen en je wordt steeds blijer.

Er wordt ook nog gezegd dat je af en toe doekjes op je ogen moet leggen, dit gaat om het afsluiten en bij jezelf zijn.

Dan is de healing afgerond, ik grond de energieèn.

Verslag 4

 

Het begon voor mij heel anders, ik ging me ineens verbinden met de Heilige Bron van de Aarde en de Kosmos. Terwijl ik normaal zie dat ik me 'gewoon' verbindt met de hoogste zuivere energieën die er zijn. Het verschil is dus het heilige. Dat heeft met jou te maken kreeg ik door. Ik zag ook direct het Inifinity teken, oneindigheidssymbool.

Afijn, ik mocht jou daar ook direct mee verbinden. Zo gezegd, zo gedaan. Dan word je enorm op de kop gehangen en uitgeschud, het kan zijn dat je je heel beroerd voelde net daardoor.. en ook nog verder zult ervaren, want dit is meestal wel heftig. Het gaat om loslaten en uit je hoofd komen. Daarom moest dit zo krachtig. Ik vraag van te voren altijd om de beste healing vanuit je ziel en dat wat je aankunt in fysiek en geestelijk opzicht, dus je kunt dit.

Na het loslaten stuk kwam er een heftige opschoning. Oude stukken werden echt los getrokken. Kan je ook behoorlijk last van hebben. Wel kreeg je daarna een zilveren douche om dit proces te helpen ondersteunen waardoor het minder zwaar is.

Dan kreeg je een bewustzijnsupdate. Kan je waarschijnlijk hoofdpijn geven. Betekent dat je hersenen ook het oude loslaten en dat je nieuwe verbindingen maakt in je hersenstructuur. Kan voelen als elektrische schokjes, gekriebel op en in je hoofd.

Daarna werden zowel je meridianen als je lymfeklieren doorgespoeld. Drink veel water, dat helpt bij het afvoeren.

Toen konden de meridianen weer opnieuw geactiveerd worden en de drukpunten daarop kregen hun ware blauwdruk. Hierna kwam ook je totale blauwdruk activatie met daarna een lichtbad dat de blauwdruk integreert in je lichaam.

Toen werd de connectie tussen jou en de centrale zon gemaakt. Je kreeg hierin een aflijning en integratie in jezelf. Ook kreeg je hier heel veel info aangereikt en een zonne inwijding.

Ik zag hierna dat je alle tijdslijnen/past lives ging verzamelen en integreren in jezelf. Kan zijn dat je hiervan iets merkt in dromen, flarden, maar hoeft niet. Dit ging namelijk wel heel snel.

Je kreeg een spirituele update en hierna kwam je in een enorm wit licht. Ik zag dat je de kristallijne grid aansluiting kreeg. Van binnen in jou als de aflijning en integratie op de planeet en daarbuiten.

Ook je chakra's werden geactiveerd op persoonlijk niveau, planetair niveau en stellair niveau. Dus multidimensionaal.

Toen kwam je aan bij het Licht vanuit de Bron. De Heilige Bron. Hier kreeg je een activatie op Bronbewustzijn en ook kreeg je weer veel info aangereikt.

Hiermee is je multidimensionale Zijn totaal geupdate, in jezelf, op planetair niveau en op stellair niveau (dus de sterrenstelsels).

Toen zag ik jou als een enorme LichtVogel/Engel achtig wezen. Dat ben jij dus. Een enorm LichtWezen. Ik zag ook een helder blauw kristal, dat hoort bij jou. Dit kristal is langs al je chakra's gegaan en heeft daarmee jouw persoonlijke Kracht geactiveerd. Je persoonlijke chakra aflijning met de Aardse en Kosmische Bron.

Dan komt er een warme, rode kleur over je heen. Dat betekent dat al deze energieën in deze sessie heel goed gegrond worden en verankert worden in jou.

Dan is er even een frisse mist waardoor je weer bij kunt komen en weet ik dat de sessie klaar is. Ik grond jou nog een keer.

Dan krijg ik nog door dat het integreren en manifesteren van deze sessie in jou en om jou 6 weken tot 6 maanden kan duren. Ik krijg door dat dat afhankelijk is van de keuzes die je nu gaat maken. Uiteindelijk zal het allemaal echt gebeuren, of je nou het langere pad of het kortere pad neemt. Daar hoef je je niet druk om te maken, belangrijk is dat je je hart en gevoel volgt hierin. Dat moet ik uitdrukkelijk zeggen.

Ik dank je wel dat ik jou deze sessie mocht geven. Prachtig om te zien! Ik dank je ook voor het vertrouwen in jou en daarmee ook in mij om dit te doen.

 

 

Verslag 5

 

Ten eerste kreeg je direct een lange douche om je oude emoties los te maken, daarna werden ze weg gespoeld.

daarna werd een dikke zware laag van je afgehaald, die je ook niet meer nodig hebt. je hart werd schoongemaakt en meer open gezet.

dan kwam de persoonlijke chakra opschoning je drukpunten in je lichaam werden met kleuren behandeld en op deze drukpunten werden de blauwdrukken hersteld.

toen kwamen in het 'ziekenhuis' waar je hersenen zijn schoongemaakt, oude conditioneringen weg en je kreeg een bewustzijnsupdate.

je 3e oog werd geopend en voorzien van allerlei chakra kleuren daarin, ook je kruinchakra werd nu geopend, en een nieuwe aflijning tussen kruin en 3e oog gemaakt.

de doorstroming van bloedvaten in beide benen is aangepakt en je voetchakra's zijn verfijnd.

dan komt de totale blauwdrukherstel op de meridianen direct krijg je een kort lichtbad waardoor alles sneller integreert.

dan reis je door de planetaire velden op chakra niveau, jouw persoonlijke chakras zijn nu verbonden met die van de aarde.

je wordt in je spirituele bewustzijn geactiveerd en krijgt daar tevens genezing op. dan een natuurbewustzijn activatie en een persoonlijke DNA activatie

er wordt aan je christusbewustzijn gewerkt en je kosmisch bewustzijn, beide ook activaties.

dan ga je naar een hoog energieveld, waar je een energie upload krijgt. dit wordt direct gegrond en verankerd.

je ontvangt een zonnebad en een kleurenbad op astraal niveau.

er volgt daarop een aura cleansing en tevens versterking je ontvangt ook extra zuurstof voor je lichaam, tekorten aan mineralen worden aangevuld.

als ik je al gegrond en verankert heb met alles wat je mocht ontvangen, zie ik dat je nog een energetische bestraling krijgt door ET's, deze behandeling kan nog even doorgaan de komende dagen, dat kun je misschien wel blijven voelen.

het heeft al met al ongeveer 4 tot 5 weken nodig om te integreren, daarna beveel ik je aan om nog een sessie te doen.

en ik krijg door dat het heel goed voor je is om regelmatig macadamia noten te eten.

Verslag 6

 

We beginnen met een diepe reiniging, waarin ook veel oude emotionele zaken worden losgelaten bij jou. Dan volgt er een hartchakra opruiming.

Direct daarna word je in een lichttube opgenomen en krijg je een warme licht healing.

Je gaat dan naar een ziekenhuis in de dimensies. Je krijgt daar een herbedrading in je hersenen, je longen worden schoon gemaakt en je krijgt ook een foton (licht) behandeling op je longen. De bloedvaten worden gereinigd, net zoals je lymfen. Hierop krijg je ook weer een totale lichtbehandeling.

Dan volgt een voetchakra behandeling en een acupunctuur behandeling op je voeten, zodat de meridianen beter doorstromen in het hele lichaam.

Je krijgt extra zuurstof toegediend om alles in je lijf weer te activeren, zodat het allemaal weer gaat werken zoals het hoort.

Via de voeten krijg je ook een zonnekrachtbehandeling om je lichaam weer op te warmen. Ik zie dan je bloedlichaampjes weer bewegen en ik krijg door dat ze zich weer gaan herinneren wat ze moeten doen. Ze gaan weer aan het werk.

Dan word je hart opgeladen, zodat dat ook weer optimaler werkt voor de algehele doorstroming.

Je krijgt dan in een soort scan een chakra kleurenbad. Op je keelchakra wordt extra gewerkt. Er wordt ook negatieve lading van je chakrasysteem weg gehaald. Ik zie de chakra's dan weer oplichten en dat betekent dat ze weer werkzaam zijn.

Je aura wordt versterkt voor meer bescherming.

Dan volgt er bovenin je ruggengraat, 2e/3e wervels een bijstelling. Hierdoor zullen de spieren in je rug wat soepeler worden, zodat er ook meer lucht is voor de longen en het hart.

Dan zie ik rozenblaadjes op je neerdalen. Ze staan voor meer blijheid in je leven, dat word je dus nu gegeven.

 

Dan krijg je een boodschap aangereikt: Je krijgt een witte roos aangereikt, draag die bij je in gedachten voor je borstkas. Denk daar veel aan.

 

Dan krijg je een rozekwarts kristal behandeling voor meer zachtheid naar jezelf.

Er volgt een zeer geconcentreerde lichtbehandeling die voor de geest is bedoeld, het geeft je meer rust in je hoofd.

 

Dan nog een boodschap: Je wordt beschermd, maar je moet jezelf echt in acht nemen, veel beter voor jezelf zorgen. En laat de tranen maar eens stromen, daar is helemaal niks mis mee. Het is juist heel goed voor je en je belast er echt niemand mee. Zak veel meer in je eigen vredige rust, telkens weer. Neem momenten van rust, ontspanning. Dat is gewoon niks doen. Lekker liggen, ogen sluiten, fijne rustgevende muziek op, dat zal je goed doen.

 

Dan wordt er een rode roos bij je neergelegd, zodat je meer kunt aarden.

 

Zelf grond ik deze hele sessie nog een keer voor jou, laat je rustig liggen en neem afscheid voor dit moment. Ik krijg door dat het goed zou zijn als je over 8 weken weer een sessie zou doen.

 

Verslag 7

De sessie begint met even helemaal los maken van gedachtes en andere hoofdzaken. Dan volgt eerst een reiniging, waarna je spirituele velden worden bijgewerkt. Ik hoor onmiddellijk voor jou doorkomen: You are a Light Spirit. Daarna ga je door een White Light Lotus en ik hoor duidelijk Reborn.

Dan 'vlieg' je even door de ruimte in ons sterrenstelsel en dan kom je op een platform terecht. Via dat platform kom je terecht in een bad van vloeibare sterrenstof. Hier volgt een diepe lange reiniging, je laat hier alles los wat niet meer dient. Van diep van binnen, tot op cellulair niveau toe, tot je gewone huidcellen aan de buitenkant. Een complete diepe reiniging op allerlei levels.

Daarna kom je in een fotonen bad om ook op al die cel- en andere niveau's nieuwe lichtenergie te ontvangen, op te laden en daarmee kom je in een nieuwe frequentie terecht van puur licht.

Direct hierna krijg je alle kristallen energie die er maar is in je lijf. Een enorme upload, die uitmondt in 1 helder kristal. Dan krijg je ook de kristallijne aflijning in en buiten je lichaam in samenhang met de aarde en het multiversum (de kosmos).

Ik zie dat je dan een kroon op je hoofd krijgt en vleugels krijgt. Je bent dan één groot Licht!

Ook zie om je nek een sleutel hangen. Jij bent ook een Keylontic Science Healer, dwz dat je dat wat ik doe, ook kunt. Het signaal komt als je er mee mag werken.

Dan ga je op reis door het multiversum. Je maakt kennis of een hernieuwde kennismaking met diverse buitenaardsen. Ik zie allerlei ruimteschepen langs komen en er wordt allerlei energie en info met jou gedeeld. Je wordt met jouw bewustzijn aangesloten op diverse lichtschepen en daardoor deel jij ook kennis en info met hen wat bijdraagt tot samenwerking en vrede. Jij krijgt van hun daardoor weer de uploads die jij nodig hebt. Op DNA, Chakra en bewustzijnsgebieden, dit zal ook betekenen dat je daar fysiek ook best wel wat van gaat voelen. Deze hele integratie zal ongeveer 8 maanden de tijd nodig hebben hoor ik. Dit wordt ook allemaal direct geaard in jou, maar ook in de aarde zelf en de hoogste kosmische energie. Je bent hierdoor daar zelf op aangesloten, maar hebt ook direct iets extra's gebracht naar de aarde. Ik zie hierdoor de aansluiting van een enorme vortex van aarde naar kosmos.

Dan zie ik handen die jou goud aanreiken. Alsof er gouden stukjes chocola in die handen liggen. Die eet je op. Ik hoor dat het opeten hiervan jou toegang geeft tot jou eigen specifieke gaven, naast heel veel algemene gaven (het goud, levensgoud, was van jou gestolen, nu het je dit innerlijk goud terug).

Dan zie ik in je hersenen en in je hele lichaam goudstromen ontstaan, de activatie van je goudlichaam (dit ben ik nog nooit eerder tegen gekomen in een sessie moet ik zeggen). Aan jouw Licht dit Goud toegevoegd ontstaat jouw Platinum lichaam. Hierdoor veranderd jouw magnetische veld in positieve zin. Je wordt nu een soort van satelliet met specifiek GPS systeem, je eigen antenne/radar word veel beter afgesteld en heel specifiek afgesteld.

Dan ga je verder door de ruimte en nader je de Centrale Zon. Je maakt eerst de hartconnectie en dan krijg je toegang tot de Centrale Zon. Binnen voel je het warme goudgele licht. In de Centrale Zon zie je allerlei apparatuur en je krijgt dan ook een rondleiding. Je krijgt een kijkje in verschillende sterrenstelsels en heel veel uitleg hierover.

Aan de hand van kaarten en computerschermen wordt je uitgelegd wat je waar moet doen, hoe te handelen. Je krijgt dan een energetisch kristal omgehangen die je beschermd tegen kwaadwillenden. Jij moet Licht blijven met al je kwaliteiten!

Dan krijg je een zonlicht dompelbad, ook tot in het diepste van je cellen tot aan de buitenkant.

En je krijg dan een ouderwets horloge aangereikt. Jij bent ook een time traveller. Je kunt mensen op plekken brengen (zowel in de geest als in de realiteit) naar wat ze behoren te zien. Werk daarmee.

Dan krijg je je eigen spaceship en je gaat op eigen houtje de ruimte verkennen. Je vind het eng, maar je wordt een vriendelijk zetje gegeven.

Je ontdekt nieuwe plekken (zowel in geest als in het echt), dwz je kunt nieuwe bronnen aanboren, je zult ineens andere, nieuwe dingen weten op healing gebied en dat naar buiten brengen. In ieder geval iets met water uit een bepaalde bron.

 

 

-------------stukje persoonlijk wat ik niet bekend maak -----------------

 

Dan krijg ik door dat het de bedoeling is dat jij en ik contact houden met elkaar. Op telepathisch level. Jij kunt mij oproepen als dat nodig is en ik andersom jou ook. We worden via ons voorhoofd met een roze steen verbonden, een soort hereniging. Het betekent dat jij ook ooit HogePriesteres van Mu was en dat het de bedoeling is, dat al deze Priesters en Priesteressen zich weer met elkaar gaan verbinden via het telepathische, dat kan door het kristal via ons voorhoofd. Ik zie ons naar elkaar buigen en bedanken, blij dat we allebei ons werk weer mogen doen.

Dan krijg ik te horen.. via de verbinding ontstaat een extra lichtvermogen, voor allebei. Hoe meer we van dit soort mensen (Lemurianen) her-ontmoeten en her-acitveren, hoe meer Licht op Aarde zal ontstaan. We maken dan connecties als Licht Leylijnen die we enorm sterk kunnen maken en wie tussen die lijnen staat, die krijgt ook al vanzelf lichtbaden, fotonen energie.

Ik dank je voor je vertrouwen in mij en breng je terug naar je aardse lichaam, ik grond en veranker alles wat is gebeurd in deze sessie. Ik hoor dat sommige stukken 5 maanden duren om te integreren en andere dus 8 maanden. Blijf goed bij jezelf intussen en neem zoveel mogelijk je rust om deze integratie goed te kunnen ontvangen en doorstaan.

 

 

Reactie:

Bedankt voor de healing.
Hier mijn bevindingen.
In het begin was er een zeer heftige energie. Het leek , zoals ik het zelf voelde, of ik in de baar moeder zat.
Kleuren kwamen door. wat ik wel zag dat ik naar boven ging en verwelkomd werd door een figuur in het goud. Heel bijzonder. naderhand ging ik weer naar beneden
ik kwam in een grot terecht en kwam in een ruitmte waar een beeld stond omgeven door goud, het veranderde daarna in een soort vuur, heel apart, naderhand ben in de
 door de grot weer weggegaan en  het eindigde op een strand, met een zeer
helder blauwe zee en veel zonlicht. Dit was het eerste half uur.
Ik ben weer rustig gaan liggen . Dit deel was zeer heftig. Op eens kwam er een krachtige helder zonlicht, letterlijk en figuurlijk knal hard naar binnen.
De kleur geel - goud was zeer sterk aanwezig. Het werd weer rustig en eigenlijk heel behagelijk. Heel veel kleuren en een heel heftige energie
Aan het eind kwam ik weer ophet strand. Ik zat in een soort yoga houding en voor mij was een hart getekend omringt met witte en rode bloemen.Het aparte was, ik zat in een soort inham
omgeven door rotsen, deze sloten zich en eigenlijk was het een gesloten ruimte waar ik in zat. Toen kwam er sterrenhemel in zicht, de sterren vielen als een soort douche zivleren douche om me heen.
heel hartelijk dank.

Hierna is er nog een skype gesprek geweest, omdat het best wel  impact had op de degene die de healing ontving.

 

Verslag 8

Het begint met veel tollen draaien en over de kop gaan. Uit je hoofd komen.

Als je in een light beam komt, dan krijg je meer rust.

Dan word je op de kop gedraaid, om alles los te laten wat je niet meer dient vanuit je hoofd. Op de kop ga je ook door een reinigingsbad. Daarna spiralend omhoog en nog meer tollen.

Je raakt een spirituele laag aan waar ook wat gezuiverd wordt en opgefrist.

Dan kom je in een zwarte, soort teer laag, waardoor alles losgetrokken wordt wat nog aan je hangt wat klaar is. Dit is meer fysiek.

Op een geelgroen plateau laat je vanuit je hart los wat niet meer dient.

Dan volgt er een warm, donkerrode laag en dat aard dit allemaal even.

Weer ga je spiralend omhoog en dan worden al je persoonlijke chakra velden schoongemaakt en gereset. Je komt in een scan waar je een kleurenbad krijgt, een andere chakra activatie, een blauwdruk activatie met daarover heen een lichtbad om de blauwdruk goed te verankeren. Daarop volgt een gouden drukpunt imprint, dit zorgt ervoor dat via de drukpunten de meridianen worden gereinigd en opnieuw geactiveerd.

Er volgt een herbedrading van de hersenen, afgelijnd op deze blauwdruk. Ik zie dit gebeuren via lichtimpulsen. Er is ook een extra keelchakra en hart chakra behandeling (beiden voor een zachtere afstemming). Je tweede en derde chakra worden ook extra afgelijnd en ik zie daar een lichtbol verschijnen. Tevens zie ik veel oude pijn via je linkervoet afgevoerd worden hierdoor.

Dan stap je in een energetische rozekwarts en deze energie wordt in jou geïntegreerd. Ook meer zachtheid voor je lichaam.

Dan verschijnt er een Flower Of Life boven je hoofd en deze komt via je kruin binnen en gaat door heel je lichaam en om je lichaam ook. Het betekent de afstemming op andere mensen.

Hierna word je aangesloten op lichtschepen, dit gebeurt in de ruimte. Diverse buitenaardse energieën wisselen energie met jou uit. Familie energie hoor ik. Ze zijn blij je weer te zien. Ze sleutelen ook her en der aan je lijf, halen ook enige energetische coderingen weg, zodat je weer mag zien wat je behoort te zien.

Je krijgt een enorme lichtboost van ze, dit zorgt ervoor dat je in een ander frequentieveld komt te zitten.

Je stellaire chakra's worden geactiveerd, evenals je DNA op dat level. Dit wordt dan totaal afgelijnd met de aarde en de hoogste heilige kosmische bron. Ik zie en hoor Infinity. Je persoonlijke, planetaire en stellaire aflijning is hiermee gedaan.

Je wordt in een enorm kosmisch licht gezet. Je krijgt info aangereikt vanuit de hoogste kosmische bron en een inwijding.

Je krijgt een rode roos aangereikt.

Dan ga je naar een platform waar alleen maar licht is. Hier bevindt je je in de vrije ruimte en er wordt gevraagd aan je of je verder wilt of het hier bij wilt laten. Daar sta je dan.Waar kies je voor.

Op dat moment ga je weer spiralend omhoog en vraagt om de connectie met de Centrale Zon. Daar krijg je eerst een warm zonnebad. Je wordt uitgenodigd om te zitten en je krijgt een bol op je hoofd met alle zonne info. Weer een herbedrading in je hersenen, wat ook doorwerkt op je fysieke lijf.

Via je tenen en je vingers wordt je aangesloten op het Centrale Zon systeem, voor een betere doorbloeding en sensitiviteit.

Boodschap: Niet zo hard zijn voor jezelf en daarmee voor anderen. Dit doe je overigens onbewust, het is een blinde vlek.

Hierna ga je weer in de stroom naar boven.

Daar ga jij je aflijnen iemand. Er groeit een enorm groen kristal boven jullie hoofd. Als dat kristal heel groot is, dan zijn jullie samen in dat kristal . Jij omhelst die persoon.

Dan stappen jullie uit het kristal als de aflijning compleet is.

Samen loop ik met jou naar een lichtstad en ik stel je voor aan degene die daar op ons wacht. Je krijgt info en een inwijding en dan lopen we naar de hallen van Amenti. Je wordt gekroond en krijgt een sleutel. Je bent blij. Ik loop nog steeds mee.

We gaan met de lift naar beneden.

Dan krijg je hele andere chakra en DNA activaties, geschikt voor Keylontic Science.

Je krijgt daarvoor oude routekaarten aangereikt en de steen der wijzen aangereikt.

Dan stap je over naar het nieuwe land. Het land van de Keylontic Science.

Hier krijg je nog meer inwijdingen en updates. Oa voor levitatie en dat soort dingen. Alles op DNA leven en chakra level en je bewustzijn wordt aangepast (kan best zijn dat je enorme hoofdpijn krijgt voor een tijdje en/of behoorlijk gaat zweten).

Je krijgt hier alles aangereikt om niet meer met onwaarheden te leven, maar met vrijheden om los te komen van de zwaartekracht.

Dan volgt er een enorm lichtbad om alles zsm te integreren. Kan dus heftig zijn, maar je geeft zelf aan dat je het wilt.

Je krijgt nog een sleutel aangereikt, maar die is anders van aard. 

Dan zit je op een strandje en gaat erbij liggen, het is veel. Het water stroomt over je voeten. Er iemand naar je toe die je kent. Jullie hebben een goed gesprek, emotioneel ook voor beiden, maar jullie komen er uit. Er volgt een omhelzing. Vrede en omhelzingen.

Dan ga jij een wandeling maken om het meer waar dat strandje van is.  Als je terug komt heb je een beslissing genomen.

Ik zie wel welke, maar ik ga dit hier niet opschrijven, daar moet je zelf achter komen. Is jouw proces. Er volgt nog iets wat ik zie, maar ga ik ook niet zeggen.

Zie wel een happy person, opgelucht en klaar voor de toekomst.

Dan breng ik je weer terug in je fysieke lichaam, de sessie is voorbij. Ik grond de sessie en de energieën.

Dan vraag ik zoals gebruikelijk iets over de tijd van het integreren van deze sessie en hoor alleen:

As soon as possible, cause it's very important.

Verder komt er niks meer.

Ik dank je voor je vertrouwen en ik hoor graag hoe het voor jou is verlopen als je er iets van kunt zeggen.

PS i.v.m. spamberichten/reclames zullen reacties per mail bij mij binnen komen en zal ik eerst een goedkeuring tot plaatsing geven, voor de reactie geplaatst wordt, het is helaas niet anders, graag je begrip hiervoor. 

Reactie plaatsen

Reacties

JL
10 maanden geleden

Anoniem:

Hoi lieve Petra, even een tijdje geleden dat wij contact hebben gehad. Ik heb een zeer interessante periode achter de rug die nog niet voorbij is. Vanochtend toen ik met mijn hond in het park liep heb ik mijn healing die ik heb mogen ontvangen van jou sinds een poosje weer geluisterd. Ik blijf mij verbazen hoeveel ervan waarheid is geworden, al dan niet in chronologische volgorde van de vertelling van de healing. Maar ja het concept tijd blijft een raar dingetje.
Momenteel wordt ik klaargestoomd voor de volgende stap in mijn ontwikkeling.
Eigenlijk wilde ik je gewoon laten weten dat ik eigenlijk nog steeds dankbaar ben voor de mogelijkheid die mij geschonken is en de paden die het heeft belicht om mij te (gaan) brengen waar ik wezen moet. Hartegroet

CW
een jaar geleden

anoniem:

Ik vond het een heel fijne ontmoeting met jou vandaag. Ik ben blij dat ik een live ontmoeting heb gehad i.p.v. op afstand.

MV
een jaar geleden

Anoniem:

Hallo petra,


hartelijk dank voor het mooie bericht en de uitleg.

Ik ben er nog van onder de indruk.

Een vraagje je nog, de boodschap heb ik goed begrepen, misschien is dit
een vraag die

erg dom overkomt.

Ik heb veel afgesloten, d.m.v. jou opgelost en ga nu verder, ik hoef
niet meer te vechten etc. Ontspanning.

Maar ik heb wel het gevoel dat er nog best veel mooi werk en dingen op
mijn pad liggen.

Hoe ga ik hiermee om. Misschien heb ik hier hulp bij nodig. Mag ik je
misschien even bellen, hoeft niet lang te duren. Je hebt al zoveel voor
me gedaan.

Wat ik zelf ervaren heb, was eigenlijk helemaal super.

In het begin zat ik lekker in mijn hoofd, ik wil vaak van alles zien.
Meteen kwam er een leuk antwoord, ga in rust.

Ik werd letterlijk en figuurlijk in de grond gedrukt. Er lag een zware
band vanaf mijn hartchakra naar het onderste chakra. Ik was gewoon,
leek het wel in trance, heerlijk gewoon. Ik zweefde leek wel door de
ruimte, dit duurde even

toen kwam er een andere kleur eigenlijk meer wit. Bleef ook weer even,
het volgende was wel grappig, het leek

een grote passer, met dan twee benen , die gingen steeds verder uit
elkaar met een super mooi blauw licht,

ook heel veel energie. Na dat dit even had geduurd, kwam er geel en
oranje door. Naderhand weer wit/ grijs.

Ik ben ook opgetild. Dit was heel bijzonder en prettig, heb ik nog nooit
meegemaakt. Zoiets van in de ruimte zweven,

gewichtloos.

Nogmaals dank voor deze mooie ervaring.

Ik hoor van je.


groetjes

HM
een jaar geleden

Reactie van HM, de eigenaresse van hondje N.

Nu een week na de behandeling willen we laten weten dat het heel goed gaat met onze N.
Wat een prachtige verandering!
Heel goed waar te nemen hoe ze is veranderd en inderdaad meer zekerder is. Direct al diezelfde avond zagen we dat ze krachtiger liep.
Ze loopt relax mee aan de lijn en gaat met gemak langs andere honden, wandelaars en fietsers.
Voordat we naar buiten gaan haar mededelen in haar eigen energie te blijven. En als ik een andere hond tegenkom zeg ik haar nogmaals, denk aan je vortex! Ze kijkt dan op met een blik, Jahoor Okee! 😊🐾
En mijn man, daar merk ik aan dat ie in zijn nopjes is, dat het zo goed geholpen heeft. Geen cursus of middelen die nodig waren.
Onze Hartelijke dank en een dikke Harte'hug

L
een jaar geleden

Hoi Petra,Ik wil je bedanken voor de bijzondere healing. Het voelt voor mij nu toch anders dan voor de healing.

Ik had mijn eigen ruimte gemaakt in onze meditatie ruimte en mijn eigen soort ritueel gedaan wat voor mij goed voelt.Voor de healing had ik ineens heel veel pijn achter onder mijn schedel. Twee drukpunten, als ik die aanraakte ging ik door de grond van de pijn. Vandaag zijn deze nog gevoelig.Wat je vertelde over een aantal dingen klopte feilloos. Voor mijn gevoel kon ik zelf inderdaad niet goed aarden en ook niet zo goede verbinding maken met de kosmos.Tijdens de healing heb ik veel kleuren gezien, ook wel licht.

Ook heel veel beelden gezien van hele mooie natuur en ook voor mij onbekende beelden.

Tijdens de healing had ik het ineens best wel heel erg koud. Dekentje op mezelf gelegd en dat hielp.Na de healing is er in ieder geval meer rust in mijn tweede chakra en voel ik me prima.

Ik kan nu weer veder met mijn ontwikkeling en mijn frequentie nog verder verhogen.

Nogmaals bedankt Petra

Leendert Jan Balt
een jaar geleden

Eergisteren was mijn healing bij en met Petra en Frank.
Ik merk dat mijn trilling flink omhoog is gegaan. Ik voel me echt een stuk lichter. Geestelijk en emotioneel. Zware gedachten en patronen die hieraan ten grondslag lagen, zijn weg. Fysiek en energetisch vibreert mijn hele systeem nog na. Ik ben af en toe wat draaierig en duizelig maar voel me wel goed geaard. Ik heb heel veel oude energie losgelaten en al het nieuwe aan hogere energie en dna codes is zich aan het settelen. Ik voel me verfrist maar moe. En rust veel. Ook moet ik wennen aan prikkels.. Ik heb er snel last van Gelukkig heb ik tips gekregen om een vortex om me heen neer te zetten. Waardoor ik gecentreerd kan blijven, kan reinigen en mezelf kan verbinden met de aarde en de kosmos.
Als healer heb ik een behoorlijke bekrachtiging ervaren. In de vorm dat dit mijn zielepad en zielewens is en wat mijn potentie is als healer.
En tegelijkertijd heb ik de healing en benadering behoorlijk nuchter en Aards ervaren. Ik ben erg dankbaar. Voor mijn gevoel heb ik precies dát gekregen waarop ik hoopte en waarvoor ik kwam.
Gelukkig heb ik nog even de tijd om te integreren met de veranderingen zodat ik straks lekker lichter, wijzer en sterker uit te startblokken kan. Heerlijk!

erika
2 jaar geleden

Al lange tijd had ik het gevoel dat de vorige eigenaar hier nog in huis rondspookte.
Ik rook dan zware tabak rook en een mannelijke energie, die niet fijn voelde.
Dit had ik maar gelaten voor wat het was, ook omdat ik niemand kende die er iets mee kon.
En ik de enige ben die er last van had.

Na mijn eigen healing, bijna 2 maand geleden, kreeg ik er steeds meer last van.
Wel fijn dat Petra en frank zoveel in huis hebben en naar mijn eigen healing had ik alle vertrouwen in hun.
Na contact gehad te hebben met Petra, heb ik besloten toch ook een locatie healing te doen.

Het is allemaal nog amper te bevatten zo’n verschil.
Het is nu net of er hier altijd een zware deken met zooi heeft gehangen die voor enorm veel onrust zorgde.

Toen ik na de healing thuis kwam voelde het alsof het hele huis vol met kristal licht hing.
Ook buiten net of er een koepel van kristal over het terrein hing.
En zo’n rust!
Die rare druk en dat opgejaagde gevoel is weg.
Alles voelt letterlijk lichter!
Ik merk dat ik me nu ineens wel heel makkelijk kan ontspannen.
Zelfs aan de dieren merk ik een enorm verschil.
Zij zijn veel rustiger en vooral 1 poes is veel minder schrikkerig.
Er bleek hier meer aan de hand dan alleen die vorige bewoner die hier nog rond spookte.

En ik ben petra en frank wederom enorm dankbaar, ook namens me viervoeters.
Wat zij kunnen is met woorden niet beschrijven.
Net als het gevoel hoe anders het nu is.

M
2 jaar geleden

Nav een Cosmic Earth EvoLuTion Healing:

Lieve Petra (en Frank)

Heel erg bedankt voor de healing van gisteren. Het was voor mij bijzonder, maar ik geloof voor jullie nog meer haha. Ik heb zelf niets meegekregen van wat je vertelde over mij en mijn reis. Behalve dat ik mij het 2e deel van de healing beter voelde dan het eerste deel, waar energieën opgeruimd werden.
Het raakt me dat je zei ; het is alsof je onder een laag zat en je niet bij jezelf kon, je niet meer wist waar je het zoeken moest. Want dat is precies hoe ik mezelf heb omschreven de laatste jaren. Voelde me niet op mijn plek op de aarde, alles had toch geen zin (zoals voor een werkgever werken), er moest een "hoger" doel zijn. Wat kom ik doen hier op aarde? Waarom voel ik me zo slecht en ben ik zó anders als anderen? Waarom kan ik met bijna niemand "levelen"?
Ik heb echt geen idee van mijn reis door het multiversum, mijn creatie en wat er daar allemaal mee bedoelt wordt. Maar ik heb vertrouwen dat het zich zal openbaren op wat voor manier dan ook.

Heel erg bedankt, ik vind het heel bijzonder en ik blijf maar luisteren naar de opname.Het doet me zo goed om te weten dat ik eigenlijk heel sterk ben.

Liefs

merrie victory
2 jaar geleden

Mijn merrie heeft voor de tweede x kanker.
De eerste keer had ik haar zo schoon met graviola, alleen deze keer lijkt niks te werken.
Intuitief voelde ik dat een dierenarts niks voor haar kon beteken, graviola was al onzin.
En een dierenarts kan hier niks mee
Vic was niet ziek in haar doen en laten wel down en een beetje onbereikbaar.
Gewoon zichzelf niet.
En ik wist wel waardoor dit kwam.
Alleen ik kon er zelf niet bij ,er niks aan doen, ik kwam er niet door bij haar.
Toen Petra mij behandeld had dacht ik meteen dit zou ook goed zijn voor vic.
Als Petra dieren wil behandelen zou vic enorm geholpen zijn.
Dus ik maar weer een berichtje naar Petra gestuurd met de vraag of ze ook dieren behandeld.
En ja dat deed ze.
Omdat ik goede ervaring heb met de afstandshealing hebben we dat ook zo voor vic afgesproken.
De omstandigheden waren hier ook het beste voor.
Kon ik rustig ,zonder afleiding, bij vic blijven tijdens de behandeling.
Ik heb trouwens eerst netjes aan vic gevraagd hoor of ze wel wou.
Vic vond het ontzettend spannend, dat merkte ik s ochtends al op de dag dat Petra haar s middags zou behandelen.
Dus ik ben expres een half uur eerder met me flesje water bij vic in het weiland gaan zitten.
Dat had ik haar ook beloofd.
Toen ik vic vroeg of ze wou heb ik haar meteen beloofd dat ik bij haar zou blijven, tijdens de sessie, zolang zij wou.
En afgesproken dat ik mocht gaan als zij van me weg zou gaan en weer ging grazen.
Dat dat mijn teken was dat het klaar was en alles ok was.
Het enige wat ik Petra verteld heb is dat ze weer kanker heeft.
Ik zag Petra bezig met vic en zag ze ook contact maken dat was heel mooi.
Daarna heb ik me puur op vic geconcentreerd.
Ik moest er voor haar zijn.
En ja ze had me duidelijk nodig.
Bleef de hele tijd stijf bij me en heeft amper een voet verzet.
Al gauw werd ze heerlijk relax en begon lekker te gapen.
Tot ze op een gegeven moment heel onrustig werd, toen zei ik ook Petra voor nu is het genoeg.
Geen idee of ze me gehoort heeft.
Ik denk het wel want vic werd meteen rustig en kwam nog ff lekker knuffelen en toen vertrok ze naar t gras.
En ging heerlijk rustig staan grazen zonder ook maar op of om te kijken.
Ik gauw me spulletjes bij elkaar gepakt en onder de douche.
Ja ik ben allergisch voor paarden en gras en was al helemaal bond en jeukerig.
Na het douche gauw de laptop aan.
Ha fijn Petra haar opname was al binnen, gauw op me foontje gezet en luisteren.
Lekker buiten bij vic.
Wat ik dacht wat de oorzaak was van vic zijn klopte helemaal.
Vic heeft 2 x achter elkaar een miskraam gehad en daar had ze zo'n verdriet van.
Sinds de eerste miskraam liep ze winter en zomer met traanoogjes.
En nu tijdens de sessie waren haar oogjes al droog!
Ik denk dat het nu bijna een week geleden is dat vic behandeld is.
De dagen na de sessie was ze wel erg moe, vooral in haar hoofd.
Maar ik heb me ouwe vic weer terug!
Ze roept me weer, er komen weer tevreden knorretjes uit het land en ze wil weer heerlijk knuffelen.
Petra heeft haar uit haar isolement weten te halen.
Ik ben Petra enorm dankbaar en vic ook.

Dikke knuf van vic en mij.

erika
2 jaar geleden

Als klein kind , voor dat je naar school moet, dus zal een jaar of 4 /5 geweest zijn, had ik heel veel contact met buitenaardse wezens.
Zij waren mijn vriendjes en altijd wanneer ik wou mocht ik komen spelen.
Het was thuis absoluut niet zoals het hoort te zijn.
Om te kunnen overleven heb ik toen mijn vriendjes gevraagd of zij niet iets voor mij konden doen.
Zo dat ik kon overleven.
Dat hebben ze toen gedaan, je zou kunnen zeggen een soort operatie met implantaten.
Tot mijn grote verdriet was ik toen ook mijn vriendjes kwijt ik kon geen contact meer met ze maken en zag ze niet meer.
In de loop van de tijd verdween dit en vergat ik dit hele verhaal min of meer ook.
De laatste jaren werd ik me er echter van bewust dat dit het wel eens kon zijn wat mij zo belemmerde.
Met 2 therapeuten heb ik hier heeeel summier over gehad, ik voelde meteen dat ze er niks mee konden, dus zweeg ik maar weer.
Puur bij toeval, het is zo geregeld, kwam ik Petra haar site tegen, frank volgde ik al wel een tijdje op feestboek.
Ik heb alleen bij et healing gekeken en haar foto in gevoeld en wist meteen Yes dus toch!!!
Zie je nu wel!
Petra haar feestboek account opgezocht en meteen en berichtje gestuurd.
Ja ik de eeuwige twijfelaar!
En eindelijk begrip.......eindelijk!
Petra open en eerlijk , zuiver het voelde super goed.
Lekker recht door zee en daar houd ik van.
Dus meteen een afspraak gemaakt, volgens mij meteen de volgende middag al.
Omdat ik niet in staat was om te reizen heb ik voor een afstand healing gekozen en Petra zou mij de opname toesturen.
Sprong in het diepe nog nooit een afstand sessie gehad maar het voelde goed en ik ben geen tel nerveus geweest of wat.
Op de afgesproken tijd ik lekker naar me bedje en Petra aan het werk.
Ik voelde meteen Petra haar aanwezigheid en de plekken waar ze bezig was.
Van de behandeling werd ik heerlijk rustig.
Toen ik voelde dat Petra klaar was lekker een eind met de hond gewandeld en bij thuiskomst was de opname er ook.
Ik viel van de ene in de andere verbazing.
En ja het klopte!
Sinds de sessie, nu zo ongeveer een maand geleden, knap ik zo op dat mijn omgeving er niks meer van snapt.
Eindelijk na al die jaren worstelen komt petra "zomaar" op me pad en ik ben haar zo dankbaar.
Ze heeft me al zulke mooie handvatten aangeven waar ik echt iets mee kan.
Zo veel vragen waar nooit iemand een antwoord op wist.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik petra op deze mocht leren kennen.
Wie weet wat er nog komt.
Ja het smaakt naar meer.

Namaste.