De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Reis Blog

4 november 2015 - Open Baring (index reisblog onderaan)

 

Donderdag 29 oktober 2015 heb ik dan de sleutels ingeleverd. Het laatste huis wat ik huurde in NL. Geen zin meer in weer een huis en verhuizen. Bovendien kan het me allemaal niet meer boeien ook, het leven van lijden mag wel een keer voorbij zijn, want dat was het. Terwijl ik al lang wist dat ik mee doe aan een ander Plan, dat Goddelijke.

Het gevoel van het nu mogen neerzetten van de missie die ik al jaren weet, is nu duidelijk binnen gekomen. Ook mede door het visioen dat ik kreeg een paar weken voor de datum van dit schrijven, tijdens de proefrit met de camper die ik met Esther deed. Overigens kreeg ik ook het signaal de camper te kopen alweer daarvoor. En ik luister. Mede omdat ik sinds mn pubertijd ook weet dat ik het anders ga doen. En beter laat dan nooit.. ofwel.. het juiste moment. Ook gezien de shift die gaande is en nieuwe kanten op stuurt.

Vooral de kant van los van alles om hoger in de energie te gaan en te doen wat we kunnen doen vanuit onszelf. Ons Goddelijke Zelf. 

De kant van mensen die met energie kunnen en willen werken, dienstbaar voor de medemens als healer, en dienstbaar voor hun zelf om verder te ontwikkelen. Het eerste Lichtdorp mag vorm krijgen. 

Gelukkig hoef ik niet alleen op pad in de camper. Ik had dit heel graag met een levenspartner gedaan, maar die is er nog steeds niet .. tot wel groot verdriet van mij (o zielepijn), maar aangezien de paden wel betreden dienen te worden en het signaal er gewoon was, kon ik er ook niet op wachten. Met een lieve en bijzondere medereizigster met dezelfde missie gaat het ook heel goed komen en waarschijnlijk zijn wij samen ook de aangewezen personen hiervoor. We zijn op deze datum van vandaag onze laatste loodjes aan het opruimen en hebben de camper bijna klaar voor vertrek. 

Onze verhuizingen, mijn healingwerk wat tussen de bedrijven gewoon door gaat, en het wennen aan elkaar zijn wel vermoeiend op het ogenblik, maar we weten vanuit ons innerlijk dat we mogen en moeten. Waarschijnlijk gaan we 6 november dan ook van start. Eerst nog langs haar familie in België en ik dan langs en aan bij een lieve vriendin randje Belgie/NL. Een paar dagen halt houden en dan werkelijk op pad. 

De uitnodiging vanuit de Bron stuurt ons naar Portugal waar een non mij uitnodigde via de energie om iets nieuws te gaan neerzetten in het kerkje met klooster dichtbij een dorp. We hebben al wat aanwijzingen gehad door deze en gene en voelen dat het resoneert. Maar waar het precies is, dat weten we nog niet. 

Onze eerste missie is overigens goed in onze energie te komen en het pad te volgen van de heilige krachtplaatsen, wat we dus gaan doen. En dan zullen we vast en zeker verder door krijgen wat te doen en welke route. Ook al weten we ook al een deel van de route. 

We willen hier niet direct onze route aangeven, maar we willen wel mee laten lezen en beleven hoe het allemaal gaat. Vandaar dit blog.

Nieuwe blogs zullen volgen en de index daarvan zal hier op deze pagina verschijnen met daaraan vast gekoppeld de link naar het nieuwe blog(helemaal onderaan), zodat gevolgd kan worden voor wie dat wil. 

 

En dit is vast een eerste start. De openbaring! 

 

Liefs van ons (Petra en toen nog Bieke.. het liep voorlopig anders.. lees verder ) 

 

PS de foto's zijn een impressie van de geziene beelden in het visioen.. 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je een reactie willen plaatsen, dan nodig ik je uit dat hieronder te doen. 

Reactie plaatsen

Reacties

jona
3 jaar geleden

Hallo Petra
Ik heb met veel plezier je website helemaal uitgeplozen. Ik ben sinds een paar maanden mezelf aan het spiritueel ontwikkelen. Ik moet nog een hoop leren. Jouw website is zeker een toevoeging. Ook leuk om je reis te lezen. Een hele onderneming. Het gaat je allemaal lukken. Zelf woon ik al een jaar in portugal, coimbra. Ik hoop nog veel van je te lezen. Warme groet Jona

Els
3 jaar geleden

Lieve Petra en Bieke, vanmorgen kon ik het toch niet nalaten jullie uit te zwaaien. Geen idee of jullie dit zagen. Het was zo donker in jullie camper. Het is raar hier. Stil. Ik heb zo vaak aan jullie gedacht vandaag. Heerlijk dit blog, dank daarvoor. Tot snel met woorden, Knus, Els

Cormael Lia
3 jaar geleden

Eindelijk ga je (gaan jullie) nu dan echt naar waar je zijn mag of zelfs behoort te zijn. Ik wens dat al je zielswensen vervult mogen worden. Be Safe. Love you ♥

annie
3 jaar geleden

De weersverwachting van midden portugal <3

http://www.buienradar.nl/weer/enxames/pt/2740013#14daagse

annie maas-postmus
3 jaar geleden

We blijven je op de voet volgen en zeggen tegen jullie: "we gaan elkaar zeker weerzien <3 "

Gerrit
3 jaar geleden

Ik wil jullie beide een heel voortvarende inspirerende reis toewensen. Mijn gevoel zegt de plaats van bestemming is aan de kust ter hoogte van Coimbra.

Ineke
3 jaar geleden

Lieve Petra en Bieke,
heerlijk dat wij jullie zielenreis mogen meebeleven zo. Ik wens jullie " God Speed" en een fantastische reis naar jullie Lichtplek en aan de foto's te zien zal het een bijzondere en mooie plek zijn en met de enrgie die jullie er nog in gaan brengen kan het daar alleen maar nog mooier worden.. wherever " it" may be... volg je hart en je gevoel en luister naar jullie begeleiders dan kan het niet missen of jullie komen vlot en snel op jullie plaats van bestemming.. warme pakkerd, lieve Petra en wie weet :-) <3

Nelleke Lips
3 jaar geleden

Heel veel liefde, inspiratie en creatie toegewenst Petra en Bieke. Follow The Dreams! ????????????

bart schuur
3 jaar geleden

heel veel succes op jullie reis xx

Mischa
3 jaar geleden

Lieve petra en bieke een goede reis naar Portugal, zou mij niets verbazen dat jullie ergens in het midden terecht komen.
Als dat zo zou zijn dat lees ik wel op jullie blog.

Licht en kracht en liefde toe gewenst.