De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 1-12-2015

De Wetten van de Magie (maar dan anders dan de boekenserie)

 

Kijk, vroegguh toen ik voor de klas stond als juf handvaardigheid, tekenlerares, als begeleidster doven en slechthorenden en later als visagiste, en dat was met kleuters, andere jonge mensen, later ook volwassenen, toen verzon ik de meest krankzinnige opdrachten om iedereen te stimuleren dat uit zichzelf te halen wat erin zat. De meest onzekeren kropen bij wijze van, maar ook letterlijk eerst bij mij op schoot om hun gemak te krijgen en ik nam ze ook wel aan de hand mee om te ontdekken wie ze waren en wat ze konden. Ik maakte verhaaltjes en spelopdrachten voor de kleuters over kabouters en andere wezens om ze te leren ontdekken wat er nog meer was en ik stimuleerde dwarse IHNO-ers om zichzelf te verbeelden in een hoed vanuit de natuur en nam ze mee het bos in. Als visagiste haalde ik de meest leuke opdrachten binnen om mijn leerlingen meer dingen aan te leren dan ik kon doen op de school waar ik les gaf. Zo hadden we grote muziekvoorstellingen waar ze de schmink en make-up mochten doen, theatervoorstellingen and so on.

 

Nu ben ik natuurlijk op dat healingpad en haal ook bij iedereen los wat er in zit. Aangezien ik heel wat stage opdrachten hier op fb achter de rug heb in de zin van evenementen die ik doorkreeg, die ook best wel zwaar zijn en waren, maar waar de meest powerful mensen ook echt leren wie ze zijn en wat ze kunnen wil ik nu een stage opdracht neerzetten die leuker is. Get back your powers en doe er je voordeel mee in ontwikkeling en tegelijk ben ik ook geholpen. Bovendien knappen er misschien daardoor ook wel wat coderingen los die je verder kunnen brengen op je eigen pad.

 

Wat is de opdracht?

 

Nou die is natuurlijk wel zo dat je niet 123 klaar bent. Een meervoudige opdracht, omdat we meervoudige multidimensionale wezens zijn.

 

  1. Mijn camper staat dus hier in Burgos ergens aan straat en moet gerepareerd worden. Degenen die misschien iets weten staan niet echt in de startblokken, toch weet ik dat ze er zijn en dat ze wat kunnen betekenen. We hebben al wel wat voorwerk gedaan dus. Er is een man die Rodri heet en dezelfde camper heeft als mij en daar dus wat verstand van heeft en er is een man Juan, die ook wel van de positieve is en de magie in zich heeft en ook wel wat van garages weet. Deze twee mannen wil ik graag koppelen, zodat zij samen deze opdracht kunnen vervullen en er nog plezier aan hebben ook. Er is altijd het feit dat alles er al is, je moet het alleen even vinden. Dus die garage waar de camper gemaakt kan worden is er al en ook iemand die het wil doen, die er ook plezier in heeft om de reparatie te doen. Dan staan de onderdelen die ik nodig heb ook al te springen van bereidheid en die mogen dus ook in beeld komen. Verder mag mijn camper beschermd worden tot de plek er is waar de reparatie mag plaats vinden. De opdracht is dus deze elementen met elkaar te verbinden en dat die info direct naar mij mag komen, via Kelisi, want zij spreekt Spaans en ik niet. Maar zij is een beetje uit de running en we kunnen dus niet samen op pad om dit te doen, bovendien kan je hier beter mannen op deze klus zetten. En die mannen zullen het dus gewoon fun vinden en leren van deze magie en er werkelijk een goed gevoel aan over houden. Ook belangrijk voor hun ontwikkeling.

  2. Deel 2 van de opdracht is om een reisgeno(o)te te vinden voor mij die van Burgos mee rijdt naar ergens in de buurt van Fatima, waar ik de plek mag gaan vinden om mijn doel te bereiken, die plek waar wonen en werken samen gaan met die megaleuke healersgroep die hun skills verder mogen ontwikkelen en waar we het stuk opleiding verder mogen uitbreiden en veel mensen mogen helpen. Bovendien zal daar meer gebeuren en dat zal voor iets belangrijks zorgen, dus het moet gewoon. Dus een goede reisgeno(o)te die ook dezelfde magie kent als ik en die meewerkt aan alle kanten, ondersteunend is voor mij en waarmee ik dat ook andersom heb. Ook die mag in de energie verbonden worden met mij en die mag ook alle krachten mee hebben om hier te komen en dan verder mee te reizen, want ik ga dus niet alleen verder. Vind er niks aan en het draagt niet bij aan die magie van vinden als ik alleen ben, want dan moet ik teveel denken, handelingen doen en kan ik niet relaxed in die goede vibes zitten. Als numerologische 11 ben ik gewoon beter met z'n tweeën.

  3. Dan wil ik graag dat degene waar ik logeer al die tijd hier, ook haar deel krijgt. Alle positieve energie om haar huis hier te verkopen (Burgos is straks bevrijdt van de ellende door de leylijnenschoonmaak en terug een mooie krachtplaats aan het worden, dus zonder schuldgevoel kan zij dan haar huis verkopen; een superleuk appartement met veel ruimte midden in de stad met veel kleur en creativiteit). Maar ook alle positieve energie om haar weer in haar hogere energie te tillen, zich beter te voelen en haar een plek op deze aardbol te geven waar zij graag wil zijn en dat is in Berlijn, tussen de mensen waar zij zich goed bij voelt, dus ook daar mogen lijntjes gelegd worden, zodat ook zij fijn opnieuw mag beginnen.

 

 

Ik maak hiervan een notitie op feestboek en ik zet het op m'n website bij Reisblog, zodat dit weer terug te vinden is en iedereen kan op zijn/haar manier op ieders eigen geschikte moment hiervoor gaan zitten. Dan geef je gewoon op deze notitie of op mijn website (voor het bewaren en bewijs wel zo leuk daar ook te doen) door wat je ziet, dus reacties hier- en daar onder, en dan zien we wat er gebeurd. Ik wil graag een vloeiend geheel in alles, een soepel verloop en wat voor iedereen leuk is. Gewoon eens even wat anders. Wel het praktische met het nuttige verenigend en fun en ontdekken wat je kunt en je – 5D en meer – skills ontwikkelen. Hoe leuk wil je het hebben?!

 

Laat het Feest maar beginnen, met de Voorspoedige Wind mee, ipv altijd tegen! En bij dit succes wat komen gaat, gaan we dat vaker doen, ook voor anderen! Ik initieer en activeer! Hoppa!

 

Aloha en Liefs, Petra

 

En o ja – als dank van mijn kant – geen krullen of plakplaatjes, maar mijn eeuwige Liefde en Dankbaarheid uiteraard en voor diegenen die willen, die zijn uiteraard bij deze altijd welkom in Portugal waar we het Feest der Magie verder voort zetten! Grow on!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.