De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 11-1-2016 Tel dat maar eens na

11-1-2016 Tel dat maar eens na

 

Wat zal ik eens schrijven?

Geen idee. Reisverslag van sleepdiensten en garages?

Geen zin in.

Zal ik schrijven over wat er bezichtigd is in Porto?

Heb ik al gedaan op facebook.

 

Wat dan wel? Nog steeds geen idee, maar ik begin gewoon.

 

Nadat Nynke vanmorgen in alle vroegte op het vliegtuig stapte hier in Porto ben ik rustig terug gegaan naar de camper in het straatje waar deze is afgeleverd door de sleepdienst. Ja nog altijd niet ok dus. Afijn, even wat mensen gebeld en bij gepraat. Is af en toe heel belangrijk, maar soms kom ik er niet eens aan toe.

 

Daarna even veel zitten internetten, want ook even her en der vragen hoe het is na de healing. Sommigen ervaren heftige fysieke klachten en ja ik weet dat dat nou precies onderdeel is van de healingen, maar dat het daarna beter wordt. Loslaten van oude lagen is soms erg pijnlijk, op allerlei vlakken, dus ook fysiek. De mensen waarmee ik het contact kreeg zijn zich daar wel bewust van en soms kijk ik nog even extra mee en leg wat uit. Voor mij fijn en voor hun fijn.

 

Vandaag ook even de camper wat opgeruimd. Mijn tassen eindelijk weer uitgepakt en weer wat meer op de plaats zoals ik dat makkelijk vindt. Dingen weer gevonden waarvan ik wist dat ze er waren, maar ja waar ook alweer. Ik kan goed opruimen in ieder geval, dat blijkt maar weer en terug vinden is soms weer wat anders. Het is in ieder geval wel heel prettig dat ik best heel georganiseerd kan zijn, want dat moet in een camper, anders word je knettergek volgens mij. Ik wel. En alles steeds weer zo dat er niks los schiet onderweg, hoewel mijn onderweg zijn meer op gedragen lijkt zoals iemand zei op facebook.. zoveel sleepdiensten. Helaas hangt daar ook een kosten plaatje aan en ook de reparaties zijn dus nog niet klaar, dus ja wat is gedragen in deze zin. Toch wel ook een leuke gedachte, daar hou ik het dan maar bij.

 

Het is ook wel even fijn om weer alleen te zijn na al die weken in Burgos met meer personen in een huis, zonder echte privacy en zonder goed in je eigen energie kunnen zijn. Daarom voor mij altijd graag een aparte ruimte waar ik me kan terug trekken, tenzij anderen zich ook kunnen terug trekken in zichzelf. Gelukkig kon dat met Nynke beter, maar door al het geregel ook minder dan ik nodig heb, dus vandaag maar eens even bijgetankt in mezelf. Ook lekker even geslapen in het begin van de avond .. alleen in de camper in een straat in Porto.. heerlijk! De natuur zou nog mooier zijn, maar dat is nu niet zo.

 

Vandaag ook even wat waterlanders laten stromen, was ook nodig. Lucht even heerlijk op, even zielig zijn, even de ziel onder de arm en dan even heerlijk voor je zelf zorgen en dan gaat het weer.

 

Hier in Porto ben ik overigens weer bij iemand thuis, dwz niet in huis qua slapen (dat mag wel, maar ik prefereer echt de camper) maar ik kan er terecht voor wc, douche en was. Ik kan de wc in de camper nu niet gebruiken, want een chemisch toilet (met bio oplossing erin) kan ik hier nergens legen (ja kan wel maar wil ik mezelf dat op die manier nu aandoen.. hmmm.. even over nadenken), bovendien is mijn watertank niet vol met water.. sterker nog die is leeg. Geen tijd gehad om die ergens vol te tanken. Daar komt ook bij dat ik zuinig met electra moet doen wat van de huishoudaccu komt. Die is ooit ook leeg en even een verlengsnoer pakken hier en aansluiten gaat ook niet.. kan natuurlijk ook best een oplossing voor gezocht worden, maar is er nu even niet. Wel nog steeds en alweer heel blij met mn zonnepaneel op het dak en de omvormer waardoor ik wel andere electra heb (heb ik dan geen lamp die ik daarop kan aansluiten? Nee!). Dus nou ja.

 

Sja onderweg kom je tegen wat je niet had kunnen regelen dus. In mijn geval dan. Sommigen kunnen dat misschien wel, ik kreeg niet alles voor elkaar, hoewel ik mezelf goed voorbereid had op van alles. Soms loopt het gewoon echt heel anders. En dan niet zo'n beetje anders, maar heel heel anders. Het zal. Ik kom daar wel weer door, maar o wat moeilijk soms en wat zwaar. En ja soms is het echt teveel. En een andere keer is het weer zo de moeite waard, omdat er ook echt de leuke dingen zijn, heel bijzonder zelfs. Dat is extra genieten en dan vergeet ik snel wat er was.. heel vervelend dus ook dat ik er nog steeds mee bezig moet zijn, want sommige dingen kun je wel even parkeren, maar mogen toch opgelost worden anders blijft het zeuren en blijf jezelf hangen. Daar hou ik niet van. Aan de andere kant.. geduld is een schone zaak en ook die weet ik wel. Dan krijgen we nog go with the flow en laat het universum voor je werken, maar ook samenwerking en nog zoveel meer.. blablabla soms. Dus dan ook soms weer.. ok schouders eronder en aan de slag maar weer. Ik kan immers niet terug, wil ik ook beslist niet, en als je vooruit wilt, moet je dingen ondernemen. En als je dan ook nog heel vooruitstrevend bent, dan is het helemaal van alert zijn en blijven, naast broodnodige rust en al dat andere.

 

Ik ga er maar weer gewoon van uit dat alles opgelost wordt, de juiste mensen op mijn pad verschijnen en ik op de hunne en dat alles op zn pootjes terecht komt zoals bedoeld.

 

Dat ik DE plek ga vinden en dat we (wie dat dan ook mogen zijn) iets moois gaan neer zetten. Iets wat geen systeem heeft, maar waar alles vloeiend samen komt. Omdat dat kan.

 

Liefs en tot zover, Petra

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

bart
3 jaar geleden

love you xx

Mischa
3 jaar geleden

Lieve Petra

Natuurlijk gaat het lukken om in het gebied van Fatima iets op te zetten, je zie op facebook, dat je niet dapper voelde, nou ik vind je wel dapper en ik vind je een geweldige vrouw, en ik kom je zeker een keertje opzoeken en dan neem ik sarin mee.

Knuffels Mischa