De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 15-11-2015 Aan de Wandel

15-11-2015 Aan de wandel

 

Ga ik iedere dag een blog schrijven? Ik denk van niet, maar nu komt het zo uit. En hoe zit dat met die foto's? Nou ik heb er natuurlijk al tig (honderden) en dat uploaden kost veel en dan de reacties beantwoorden ook, op facebook in ieder geval. Op mijn website werkt het toch al anders. Maar ik vind beiden leuk, werk ook met beiden, dus ik zal eens zien hoe ik dat kan doen allemaal. Ik vind het fijn dat er mensen zijn die reacties geven op de website, zowel op mn verhalen als op op de healingen uiteraard. Werkt voor mij heel ondersteunend en dat is echt lekker. Kan ik zeker gebruiken ook. Ik weet als ik daar een reactie terug geef dat mss minder leuk is, maar zal toch proberen dat ook eens te doen, zodat jullie weten dat ik ook echt lees en het ongelooflijk waardeer. En ja ik weet ook wel dat ik weer als 1 van de voorbeelden dien, ook in deze weer en dat sommigen daarom ook meelezen. Zo lees ik ook anderen, want die zijn dan al weer langer onderweg en dat is ook fijn. Ervaringen delen in deze is gewoon fijn. En wat blijkt.. bijna iedereen heeft in het begin mechanische problemen met de camper. Heul maf. Moet misschien totaal aan de energie aanpassen? Alles kan, ik heb zelf al zoveel gehad met apparatuur met uploads in de afgelopen jaren, het is wat soms. Daarom zo fijn dat er meelevers en meedenkers zijn.

 

Hier bij de garage waar ik sta heb ik goed geslapen in ieder geval. Wel wat drukte om me heen, maar was verder ok. Voel me hier wel prima. Ook uitgeslapen weer en lekker in het warme bed gebleven, lezen en facebook, want vanmorgen was het koud en mistig. Toen de zon door kwam ben ik de watertank gaan vullen. De tuinslang was idd tekort en ik vind het ook geen fijne slang. Was een tip van de Zwitsers toen ik op reis was met Esther, maar ik vind het geen handig ding. De haspel van hard plastic trok ik dan ook al aan gort en dus weg ermee. Slang wel redelijk op kunnen rollen, in tegenstelling tot dat wat ik nooit voor elkaar krijg met de electrakabel (en ik denk altijd dat ik het doe zoals iedereen me voordoet, ik zal voortaan nog beter opletten) en in een plastic box gestopt tot nader orde. De tank dus met jerrycans van 1,5 liter gevuld en via de binnenkant. Net zo makkelijk als je dat met jerrycans moet doen. Kon ook de goede trechter niet weer vinden die ik voor buitenom gebruikte, dus dan een andere oplossing. Zoveel problemen, zoveel oplossingen. En ik zoek net zo lang tot ik het voor mij het makkelijkste heb. Wil niet zeggen dat ik dat nu heb overigens, want ik weet ook dat ik ooit zonder water kan, maar nu nog niet.

 

Toen mn wasje ook maar gedaan en binnen in de badkamer opgehangen. Toen geen plek meer voor mij om mn haren te wassen. Moet dus nog wachten.

 

Toen de zon flink scheen ben ik aan de wandel gegaan. Gewoon hup en tralala. Eerst langs het tankstation hier vlakbij en ik heb in ieder geval een kaart van noord-spanje. kan ik me eens even beter oriënteren. En daar ook direct weer een paar woorden geoefend, maar ik kan het vooralsnog niet onthouden. Ik heb eskerrik asko geleerd, ongeveer hetzelfde als muchas gracias. Ach, in ieder geval vinden de mensen het wel fijn als ik iets van mn best doe en wil laten merken dat ik echt bereidt ben ze te verstaan, ik doe dat vanuit mn hart al en als ik dan ook nog om woorden vraag, dan komt die smile al wel. En dan is er al contact. Is gewoon prettig. Het gevoel van Ik Ben een Andere Jij. Wisselwerking op zn simpelst. Nu nog die algemene groet ontdekken.. en dan bedoel ik niet Ola, er is toch wel wat anders, iets formelers? Wat altijd kan? Iemand een tip?

 

Daarna naar het volgende dorp gelopen en toen ik ineens een pad de berg op zag lopen, besloot ik die kant op te gaan. Al snel was het warm en dus ging het shirt met lange mouwen en vest uit .. ik kwam niemand tegen toen ik mijn hemdje liep zonder bra (doe ik niet aan en de goede opletters weten waarom.. neem alleen de combi chemtrails en metalen al, en straling en de hele reut), wat toch in bepaalde landen best lastig is (vooral NL ook, maar daar ben ik mooi niet). Op de terugweg shirt en vest maar om mij heen gehangen zodat ik wat meer bedekt was toen ik door de dorpen wandelde (vervelende van vrouw alleen zijn is dat dit moeilijk blijft en ik hoef niet te shockeren, ik wil gewoon gezond zijn en blijven).

 

Heerlijk pad naar boven uiteindelijk. Als je dan voelt wat die natuur doet en de zon. Wauw! Het bleek een paddenstoelen route te zijn trouwens. Met bordjes werd er aan gegeven wat eetbaar of niet eetbaar is en plukken mocht dan ook. Nou is mijn paddenstoelentijd voorbij geloof ik, want ik associeer dat met een tijdslijn en die tijdslijn heb ik blijkbaar gehad, ook al sluit ik niet uit dat ik ze nooit meer eet. Heb ze uiteraard toen ook zelf geplukt en gegeten. Wat ik wel heb gedaan is rond gekeken naar wat frissigs, want ik had wel dorst en geen water bij me. Totaal niet aan gedacht om dat te doen, deed ik vroeger altijd wel. En aangezien ik tot boven op de berg ben geweest, ja met lange ligpauze en rustig aan lopen, was ik dus bezig met blaadjes te vinden die vocht bezaten. Tot ik ook water vond. Lekker stromend bergwater! Dus op mn buik liggend met mn handen onder de stroom en lekker opslurpen en mezelf verfrissen. En daar stond ook heel lekker wilde munt! Tralala. Daar wat van mee genomen voor de rest van de weg en af en toe een fris blaadje sabbelen. Dan ben je toch de koning te rijk.. ik wel in ieder geval.

 

Het enige wat ik dan echt mis is die iemand naast me. Gewoon van samen genieten. Ja, ik blijf er op terug komen. Kan me niet schelen. Ik beleef dat nou eenmaal zo. En dan niet zomaar iemand, nee, de juiste! Die snapt wat ik doe en andersom. En ja dat kunnen ook afwisselend andere mensen zijn, die ongeveer hetzelfde werk doen, maar die ene.. die wil ik treffen en samen mee reizen. Ik hou voet bij stuk in deze. Wacht daar al mn hele leven op verdorie en ik kan al alles alleen, dus waarom niet? Ik ben meer van twee. Krijg je met numerologisch een 11 zijn. En delen doe ik toch wel, of ik nou alleen of samen ben. Zou niet weten wat ik nog moet leren in dat alleen zijn. En dan die groep dus, ook die mag ontstaan en die is ook heus bezig te ontstaan. En dan ook samen die vaste plek van thuiskomen die heel simpel kan zijn. Ik ga toch door met mijn missie geloof ik, maar weet niet of ik het alleen kan vinden. Ook zoiets dus.

 

Nou ja, ok, ik heb heerlijk gewandeld, genoten, ook alleen, echt wel, zoals altijd. Op de terugweg weer bij het tankstation langs voor wat fruit (ja zondag he, morgen hoop ik de andere kant op te lopen, want maandag en ander dorp met mss winkeltjes voor teenentander, bovendien wat moet ik hier als ze met de camper aan de gang gaan? Kan dan verder niks) en weer eskerrik asko geoefend.

 

Terug bij de camper mn wasrekje even aan de buitendeur gehangen, maar daar was al schaduw en die natte was droogt dan niet snel. Maar het was al weer wat. Straks misschien de kachel maar even aan, want het koelt hier ook snel af en dan de hele avond nog zitten of liggen in de kou is ook niet wat. Al ga ik zo weer voor de laagjes kleding zorgen en ik zal mijn energie oefeningen doen.

 

Vanavond misschien ook nog een healing doen op afstand, dan kom ik er weer eens even in. Ook erg prettig. En dan maar afwachten wat de dag morgen brengt. En of de camper makkelijk gerepareerd kan worden. En dan alles goed graag, van pico bello en bellisimo (Italiaans kan ook nog ja haha.. joehoe van in the mix en jawel ik moet lachen.. ik kom niet ver met mijn taligheid volgens mij, mijn communicatie gaat met handen en voeten, een lach en een frons en via telepatica.. als dat nou meer mensen zouden kunnen.. ow wat handig).

 

Liefs van mij!

 

Heb net de tip van Jeanne en Martin gebruikt om de tankdop even te openen, omdat het kan zijn dat de dieseltoevoer vacuüm getrokken is. Geen pssshhh bij het openen, dus dat is het niet. Maar was wel een goede tip.

Net zoals die van Els en Loek om de pomp snachts uit te doen. Lekkende kraan was vast oorzaak van het aanslaan van de pomp dus dat euvel is anders opgelost. Nu de kraan ontkalkt, weet nog niet of ie dan nog lekt, anders zal het een leertje zijn en daar kom ik nu niet aan toe om na te kijken. Heb ik volgens mij ook niet bij me, dus moet ik iets tegenkomen.

 

Voor Ger .. jammer dat je niet zuidelijker woont.. dan kwam ik je nog een keer opzoeken, echt wel! Veel te leuk was dat, maar wie weet zien wij elkaar ook nog ergens, net zoals zovelen die ik graag wil zien of weer wil zien. Word ik zo happy van! En daar gaat het ook vooral om. Eén van de redenen van ons bestaan. Ik hou van Shiny Happy People in ieder geval, voorbij al het lijden.

Reactie plaatsen

Reacties

ger
4 jaar geleden

kweet zeker dat we mekaar weer tegen komen.....als jij nou vast '' kwartier '' gaat maken daar in Portugal......zou het zomaar kunnen zijn, dat ik je daar kom opzoeken....wie weet....liefs en veel sterkte.....ik vind jou erg dapper, zo alleen op pad met de kampeur....mocht je nog technisch advies nodig hebben.....ik ben een autotechneut....inclusief diesel....mijn tel.nummer heb je...0049 6563 962738 ( vaste lijn )

Erna
4 jaar geleden

Hardstikke leuk Petra en spannend. Hou je ogen open????????????

Dineke
4 jaar geleden

In het gedeelte waar je nu zit spreken ze een mengelmoes van Frans en Spaans en ze noemen het Occitaans...ik woonde aan de franse kant..ook een gebied waar veel historische gevechten hebben plaatsgevonden. (Ridder Roeland)misschien vindt je nog een kristal van mij die ik er ooit heb achtergelaten..(lach).hopelijk valt de panne mee en kun je weer voorwaarts gaan...Hartegroet Dineke.

Jan Hendriks
4 jaar geleden

Ik heb bewondering voor je, en ik blijf je volgen...Suc6.

Marjan
4 jaar geleden

Mooi om dit alles te delen
Wauw .. Wat je allemaal aangaat .. Je raakt iets en ergens wordt iets wakkerder ???? dank!!!

Jeanne
4 jaar geleden

Buen ( bon) dia /buenos Dias ( mooie dag)
Zo ook met tardes ( middag) noche ( avond)
Al zit j nu in basknland waar weer n eigen dialect is..
Ze verstaan je wel
Gracias of muchas gracias is dank je/u wel
Wat zijn woorden/zinnen di j wil weten?

Mooi dat je nu waterpomp uitzet.. Ja mart zei ook al.. Of er loopt iets weg en dan slaat waterpomp aan... Of als je boiler aanslaat.. Zet die in ieder geval snachts uit..
Scheelt ook n hoop gas..
Ipv nu al de verwarming aan hebben wij n fleece deken op voetenend liggen.. Zodra kouder dan die extra over ons heen.
Fijn dat je dieseltankdop uitgeprobeert heb.. En dat dat t niet is.. ( was wel n makkelijke oplossing) dan hopelijk t dieselfilter ( al zou dat bij n servicebeurt vervangen moeten zijn)
Lief mens ik hoop dat ze morgen er snel , voor jou op juiste tijd achter zijn wat t is, hoe te verhelpen en betaalbaar ;-)
Mooie fotos van beekje/bos! De lichtinval rechtsonder.....
Knuffels!

bart
4 jaar geleden

Fijn dat je geniet xx