De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 16-11-2015

16-11-2015 Slalom

 

Bij deze feliciteer ik nogmaals mijn dochter Else die vandaag de aardse leeftijd van 21 jaar heeft bereikt. Zo zeg, dat is lang geleden dat ze kwam.. om maar niet te spreken over die miljoenen jaren daarvoor dat ze er ook al was haha.

 

En dan vandaag verder mijn dag:

 

Vanaf de garage wel ongeveer 80 km gereden via Pamplona naar richting Estelle.. en echt waar.. ik sta weer stil op een manier die ik liever anders had gezien. Nu bij Viana, Obanos.

Bij de garage vandaag tegen een uur of 3 geholpen en er bleek een slang te lekken.. zei de man.. is dus vervangen en ja dingetje van de startmotor er ook weer in. Klonk goed toen ik weg reed en jawel bergie op en af ging ook goed. Dwars door Pamplona ook en ik zat weer in de relaxstand te genieten van de mooie zonsondergang boven de bergen.

En toen zag ik bij een tankstation een toiletleeg-en schoonmaakmogelijkheid, dus ik van de weg af en toilet leeg en schoon gemaakt. Ik start daarna weer gewoon, rij achteruit omdat er een vrachtwagen in de weg stond en ging de oprit weer op richting Estelle.. en toen hield alles er weer mee op.

Ik dacht niks geloof ik. Zette de alarmlichten aan en liet me vieren, zo dicht mogelijk langs de kant. Ik vierde een afrit af met allerlei bochten, hobbelde een rotonde over en steeg nog even een oprit op en kwam via de handrem tot stilstand op een parkeerterrein bij een wijnproeverij. Ik keek uit mn voorraam en zag iets van mystico staan. Geen pedaal dat meer werkte, dus ook de rem niet, kon de koppeling niet intrappen, dus niet in een versnelling.. wel dus gelukkig die handrem.

Net gebeld met Jeanne en Martin en met Bart en allemaal zeggen ze dat er wss lucht wordt aangevoerd ipv diesel, heb nu duidelijke instructies gekregen en dingen opgeschreven. Dat straks vertalen en morgen voorleggen, want het was al weer donker toen ik hier aankwam, en ook al kwam er een garagehouder na 2 min nadat ik hier binnen had uitgelegd hoe en wat. Waarschijnlijk hebben ze dus allemaal niet goed gekeken naar de ware oorzaak. En zolang ik die niet weet, kan ik er ook niks mee.

Dat hulpgedoe op deze plek ging dus vlotjes zeg maar, want binnen een kwartier totaal had ik hier mensen staan, maar morgen dus verder kijken laten. Ik mag hier binnen de hekken blijven staan, die nu gesloten zijn en morgen om half 8 gaan ze weer open. Nu die blaffende hond hier dichtbij nog rustig krijgen, dan slaap ik al weer wat rustiger ook.

Wat wil het mij zeggen allemaal??? Helemaal niks eigenlijk. Ik zit gewoon in opperste verbazing nu. Voel wel heel de tijd mn zonnevlecht, dat dan weer wel. Heb overigens mezelf flink aangemoedigd onderweg, en de camper ook en ja wat we mochten rijden ging dus wel goed. Zelfs onderweg Mika aangezet om mee te zingen.

Opvallend is wel dat ik steeds met mannen te maken heb. Die hele mannelijke energie bij de eerste garage was duidelijk voelbaar, maar nadat ik daar de blauwdruk van de omgeving en de energie door heb laten stromen en ik met een boek op een muurtje in de zon ben gaan zitten, toen kwamen er ineens allemaal vrouwen langs. Raar maar waar.

De vrouwen zijn hier trouwens ook van de woorden engels over het algemeen, is me nu ook al meer opgevallen. Net trouwens hier wel 2 mannen met een beetje verstand van engels. En de translater op de computer bij de wijnproeverij werkte ook wel mee.

Jammer dat ik geen wijn meer drink misschien, maar ja.

Wat een dag weer zeg. En af en toe heb ik er de balen van, maar kom er ook steeds doorheen. Met even wat praat via de foon of als ik mezelf toespreek en ook het waarom ben ik wel mee bezig, maar krijg nog geen antwoord.

Wel weet ik nu dat ik niet Spanje in moet gaan, maar echt richting Portugal en ja echt ook richting Fatima.

Zal mij benieuwen wanneer ik daar aan kom. De avonden en nachten zijn koud, maar heb natuurlijk vesten, omslagdoeken en dekens. Snachts heb ik het ook niet koud en zo wel dan gooi ik van alles over me heen, maar is nog niet nodig geweest.

 

Dit stuk had ik al even op feestboek geplaatst en kreeg daar de nodig reacties al. Fijn weer. We helpen elkaar voort. Hoe dan ook.

 

Toen ik op feestboek ook even met Jacqueline wat nieuws deelde, hoorde ik over haar enkel verhaal. Ga ik zo even mee bezig. Eerst vraag ik wat ik op deze plek mag doen en als ik het vraag, zie ik vanuit mijzelf een blauwe straal opstijgen boven de camper en die blauwe straal wordt een golvende beweging die zich hier over het land verspreidt. Blauw met wit.. het golft over de heuvels naar volgens mij een dal rechts van mij, maar kruipt ook omhoog naar het andere omliggende.

 

Na de vraag van Jeanne vanmiddag over hoe mijn camper heet kreeg ik door dat het Aloha

Healing Light mocht zijn en daar denk ik nu ineens weer aan. Dat is wat er gebeurd en wat ik zie. Een deken van healing light gaat hier zo naar buiten toe en verspreidt zich over de omgeving. Benieuwd of de blaffende honden daardoor ook ophouden met hun geluid. Ik zie aan de randen van het blauwe veld lichtwezens staan die het als een doek draperen over de grond. Achter mij waar de wijnproeverij is wordt wat harder aan het blauwe veld getrokken, want dat is zwaarder in de energie merk ik. En ik zie het langzaam de bergen in kruipen. Blijft best gek dit te zien, dat wel, maar ik heb ook echt zoiets van.. laat maar weer gebeuren. En dan hoor ik een Namasté en zie dankbewegingen vanuit de lichtwezens. Ben ik daarom hier? Onder andere dus hoor ik.

 

Dan zie ik wit licht als een fontein uit de camper komen. Dat blijft meer in de lucht zweven en begint te sprankelen. Lichtere luchtlagen hoor ik hierbij. Dan zie ik daarbij ook wezens die vliegen, elfachtig.. niet helemaal goed, maar kan er geen naam voor krijgen. Luchtwezens hoor ik wel.

 

En als ik dat intik hoor en zie ik een applaus. De hele omgeving zie ik nu anders vibreren. De honden hoor ik ook niet meer blaffen. Het witte licht gaat nog een tijdje door en komt in nog hogere luchtlagen terecht. Ik laat het allemaal begaan. Ook zie ik een lichtflard heel hoog omhoog gaan en iets aanraken wat ik niet kan zien.. er lost iets op begrijp ik. En dan is er ineens overal licht om de camper en de omgeving.. energetisch dan.

 

Zelf heb ik ijskoude handen en vingers merk ik. Het energieveld is klaar in ieder geval.

 

Dan ga ik voor Jacq vragen wat er mag gebeuren.

 

Ik zie lijnen van haar voet naar boven in haar lichaam gaan, om haar hoofd en terug naar de andere voet. Aflijning en balans. Ik zie ook een blauwe met witte kleur verschijnen op de plek van au. Ook dit verspreidt zich en er worden energieën afgevoerd. Zie de kleur geel verschijnen over de hele voet en krijg door dat dit verzachtend werkt en warmte geeft waardoor de cellen ontspannen worden en beter het genezingsproces in kunnen zetten. Dan zie ik zilverden draadjes verschijnen die de hele plek opnemen vanaf de voet/enkel en dit gaat op in een ander licht.. een transformatielicht. En ik hoor causaal verband.. dat heeft ergens mee te maken, maar ik zelf weet niet waarmee.. dat moet zij weten krijg ik door. Ik zie dat Jacqueline (K. trouwens) in het licht wordt gezet. Zij heeft haar dingen ook wel gehad en ik vind het mooi voor haar dat dit gebeurd. Dan hoor ik dat ik los mag laten en het kan overlaten aan haar. En dus ben ik klaar voor nu.

 

Ik ga dit blog dan toch nog even plaatsen op mn website en kruip daarna in mn bed. Genoeg voor vandaag. Morgen weer een dag. Eentje die echte oplossingen mag gaan bieden voor de camper vind ik. Heb een lijstje met dingen die ik doorgeef aan de garageman, gezien en begrepen door mannen die ook dichter bij hun gevoel staan en ook kunnen zien en nadenken tegelijk. Tevens nog de opmerking over zekeringen van een vrouw.. laat ik het zekeringenkastje nou ook vanmiddag hebben vrijgemaakt om daar eens naar te kijken.. maar wel bij daglicht dan maar.

 

Overigens lekt de kraan niet meer na het azijnbad en slaat de pomp ook niet meer aan. Opgelost. Wel hoor ik nu de honden weer blaffen... hmzz.. straks in bed nog even luisteren of ik nog wat kan doen dan.

 

Te rusten!

 

Liefs van mij.

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
4 jaar geleden

Ger... ik heb mn bloempotten mee hoor.. :D

ger
4 jaar geleden

Hi Peet, las dat je zo zit te klooien met het vullen van je water tank....ik had voor mijn camper en caravan een losse jerrycan van 25 liter, met daarin een wc vlotter gebouwd, met een snelkoppeling voor de wateraansluiting voor een tuinslang. De materialen vind je in iedere bouwmarkt. Heb de watertoevoerslang van de pomp verlengd ( met plastic slang ) in de jerrycan gehangen en had zodoende altijd volop water. Dit werkt natuurlijk alleen, als je een wateraansluitpunt hebt.....meeste campings hebben dat tegenwoordig.....dus mocht je op locatie zijn, is dat misschien een optie....ook ivm hygiëne....jouw vaste watertank is waarschijnlijk niet makkelijk te reinigen....een jerrycan is een stuk makkelijker schoon te houden....liefs...

ger
4 jaar geleden

lieve Peet.....ook ik ben in de oktober maanden (1985) onderweg geweest met mijn camper in noord en zuid Spanje....en weet, dat het er ' nachts bar koud kan zijn...tot onder het vriespunt....dus das kou lijden.....

Een advies.....kijk op youtube maar eens, hoe je een kleine stove heater kan maken met aardewerken bloempotten en waxinelichtjes.....werkt perfect en kost geen drol.....houd je camper lekker warm voor weinig....en dat uren lang....wel een raampje of dakluik open zetten.....voor de zuurstof.....liefs, Ger.....oh ja....de stove zo laag mogelijk zetten voor maximaal profijt....

bart
4 jaar geleden

Slaap lekker xx

Martien Wintermans
4 jaar geleden

Hallo Petra,
Allereerst gefeliciteerd met je dochter.
Ik lees wel dat het nou niet bepaald een saaie onderneming is, of dat je nou op al die(belevingen) zit te wachten, lijkt me niet maar je blijft wel erg bij jezelf en dat maakt het ook allemaal mogelijk. Ik vind je een vrouw met ballen en heb respect voor je doorzettingsvermogen, en leef en beleef met je mee. Lieve groet Martien.